Povezane vesti
"Na današnji dan 2003. Godine sam izgubila nevinost!" Voditeljka je ovom izjavom uzburkala Balkan, a evo sa kim je bila…
Kurir 23.04.2025
Bosanska voditeljka i influenserka Hana Hadžiavdagić svojevremeno je pokrenula brojne reakcije jednom od svojih objava. Hana je, naime, tada objavila da je na jučerašnji dan pre 17 godina (sada već 21. godinu) izgubila nevinost. - Na današnji dan 2003… »
"Na današnji dan 2003. godine sam izgubila nevinost" Popularna voditeljka je tada uzburkala Balkan: Otkrila sa kim je bila…
Blic 23.04.2025
Bosanska voditeljka i influenserka Hana Hadžiavdagić svojevremeno je pokrenula brojne reakcije jednom od svojih objava. Hana je, naime, tada objavila da je na jučerašnji dan pre 17 godina (sada već 21. godinu) izgubila nevinost. - Na današnji dan 2003… »
Vesti dana »
Veljko Jovanović, profesor Filozofskog fakulteta: Intervencija policije bila je silovita, gurali su me i tukli po glavi i telu
Danas pre 4 satijoš 44 povezane
Zelenski posle razgovora sa Trampom: Usaglašeni uslovi bezbednosnih garancija, nerešeno suštinsko pitanje teritorija
Insajder pre 2 satajoš 33 povezane
FOTO, VIDEO Održan protest kod fakulteta: "Na osvetu nećemo pristati"
Radio 021 pre 1 satjoš 59 povezanih
„Poginuli smo jedan za drugog“: Kostov se zahvalio Stankoviću, pa dao obećanje navijačima!
Hot sport pre 13 minutajoš 51 povezana