Povezane vesti

Vučić: Studenti i građani će nastaviti s nasiljem, država bira trenutak kada će mu stati u kraj

Vučić: Studenti i građani će nastaviti s nasiljem, država bira trenutak kada će mu stati u kraj

N1 Info 23.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će studenti i građani koji učestvuju u blokadama "nastaviti s nasiljem", a da će država "birati trenutak kada će nasilju stati u kraj". Vučić je za televiziju Pink ocenio da su se državni organi u Srbiji… »
Vučić: Blokaderi će nastaviti s nasiljem a mi ćemo da biramo trenutak kad ćemo nasilju stati u kraj

Vučić: Blokaderi će nastaviti s nasiljem a mi ćemo da biramo trenutak kad ćemo nasilju stati u kraj

Beta 23.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će studenti i građani koji učestvuju u blokadama "nastaviti s nasiljem" a da će država "birati trenutak kada će nasilju stati u kraj". Vučić je za televiziju Pink ocenio da su se državni organi u… »
Vučić: Ono što čine protiv RTS-a je zločin bez presedana. Zna se ko je u državi najjači

Vučić: Ono što čine protiv RTS-a je zločin bez presedana. Zna se ko je u državi najjači

Nova 23.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je na Pinku da je to što građani i studenti blokiraju RTS "zločin bez presedana", te da niko ne želi da nekome batinama pokaže ko je jači, ali da se zna ko je u državi najjači i da država ima monopol fizičke… »
"Neki sa RTS su imali dogovor sa blokaderima" Vučić: Ono što rade RTS je zločin bez presedana, shvatiće veoma brzo da tako…

"Neki sa RTS su imali dogovor sa blokaderima" Vučić: Ono što rade RTS je zločin bez presedana, shvatiće veoma brzo da tako…

Kurir 23.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je ono što blokaderi čine protiv RTS je zločin bez presedana. - Blokirate ljudima pristup već 10 dana i izlaz iz zgrade, da ne mogu da kupe hranu, da ne mogu da rade, da bude podržano od mnogih spolja, od… »

Radio sto plus 23.04.2025
Vučić je za televiziju Pink ocenio da su se državni organi u Srbiji ponašali prema učesnicima blokada “demokratskije nego 95 odsto ili gotovo sve zemlje EU i Evrope u celini”. “Niko od nas se ne raduje i nije sadista pa da želi da nekom batinama pokaže… »

Novi magazin 23.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će studenti i građani koji učestvuju u blokadama "nastaviti s nasiljem" a da će država "birati trenutak kada će nasilju stati u kraj". Vučić je za televiziju Pink ocenio da su se državni organi u… »

Vesti dana »