Повезане вести

Вучић: Студенти и грађани ће наставити с насиљем, држава бира тренутак када ће му стати у крај

Вучић: Студенти и грађани ће наставити с насиљем, држава бира тренутак када ће му стати у крај

Н1 Инфо 23.04.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће студенти и грађани који учествују у блокадама "наставити с насиљем", а да ће држава "бирати тренутак када ће насиљу стати у крај". Вучић је за телевизију Пинк оценио да су се… »
Вучић: Блокадери ће наставити с насиљем а ми ћемо да бирамо тренутак кад ћемо насиљу стати у крај

Вучић: Блокадери ће наставити с насиљем а ми ћемо да бирамо тренутак кад ћемо насиљу стати у крај

Бета 23.04.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће студенти и грађани који учествују у блокадама "наставити с насиљем" а да ће држава "бирати тренутак када ће насиљу стати у крај". Вучић је за телевизију Пинк оценио да… »
Вучић: Оно што чине против РТС-а је злочин без преседана. Зна се ко је у држави најјачи

Вучић: Оно што чине против РТС-а је злочин без преседана. Зна се ко је у држави најјачи

Нова 23.04.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је на Пинку да је то што грађани и студенти блокирају РТС "злочин без преседана", те да нико не жели да некоме батинама покаже ко је јачи, али да се зна ко је у држави најјачи и да… »
"Неки са РТС су имали договор са блокадерима" Вучић: Оно што раде РТС је злочин без преседана, схватиће веома брзо да тако…

"Неки са РТС су имали договор са блокадерима" Вучић: Оно што раде РТС је злочин без преседана, схватиће веома брзо да тако…

Курир 23.04.2025
Председник Србије Александар Вучић рекао је да је оно што блокадери чине против РТС је злочин без преседана. - Блокирате људима приступ већ 10 дана и излаз из зграде, да не могу да купе храну, да не могу да раде, да буде… »

Радио сто плус 23.04.2025
Вучић је за телевизију Пинк оценио да су се државни органи у Србији понашали према учесницима блокада “демократскије него 95 одсто или готово све земље ЕУ и Европе у целини”. “Нико од нас се не радује и није садиста па да жели… »

Нови магазин 23.04.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће студенти и грађани који учествују у блокадама "наставити с насиљем" а да ће држава "бирати тренутак када ће насиљу стати у крај". Вучић је за телевизију Пинк оценио да… »

Вести дана »