Povezane vesti
Vučić: Primiću sve udarce i spolja i iznutra, ali ću otići u Moskvu - verovatno sam
Sputnik 23.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da će otputovati 9. maja u Moskvu, bez obzira na sve pritiske spolja i iznutra. "Sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom sam uvek imao iskren i srdačan odnos, ja sam rekao da ću otiću u Moskvu i otići… »
Vučić: Ići ću u Moskvu na paradu 9. maja, rekao sam to Putinu još pre osam meseci
Radio sto plus 23.04.2025
“Sa predsednikom (Rusije Vladimirom) Putinom sam uvek imao otvoren, iskren i srdačan odnos, koji nije uvek lak i jednostavan jer nismo uvek saglasni, ali verujemo jedan drugom kada nešto kažemo. Ja sam još pre osam meseci rekao da ću ići u Moskvu 9. maja… »
Vesti dana »
Vučić o "ekonomskom identitetu Evroazije": Uloga malih zemalja biće sve važnija u svetu u kome više nema pravila
RTV pre 12 minutajoš 54 povezane
Nilsen: Moguće je da će SAD upotrebiti vojne snage na Grenlandu
Politika pre 2 satajoš 28 povezanih
Ministarka Đedović Handanović za Kurir: Šta sve Srbija dobija s dodatnih 5 odsto vlasništva u NIS-u
Kurir pre 7 satijoš 31 povezana
Novi botovski napadi na medije: Na meti nalozi Danasa, Radara, Nova.rs, Nova TV i N1
Vreme pre 3 satajoš 6 povezanih
Beogradska filharmonija se protivi odluci da Bojan Suđić bude v.d. direktora ove institucije
Nova pre 1 satjoš 20 povezanih