Povezane vesti
Vučić: Primiću sve udarce i spolja i iznutra, ali ću otići u Moskvu - verovatno sam
Sputnik 23.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da će otputovati 9. maja u Moskvu, bez obzira na sve pritiske spolja i iznutra. "Sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom sam uvek imao iskren i srdačan odnos, ja sam rekao da ću otiću u Moskvu i otići… »
Vučić: Ići ću u Moskvu na paradu 9. maja, rekao sam to Putinu još pre osam meseci
Radio sto plus 23.04.2025
“Sa predsednikom (Rusije Vladimirom) Putinom sam uvek imao otvoren, iskren i srdačan odnos, koji nije uvek lak i jednostavan jer nismo uvek saglasni, ali verujemo jedan drugom kada nešto kažemo. Ja sam još pre osam meseci rekao da ću ići u Moskvu 9. maja… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Prajd pod sloganom "Ima mesta za sve nas" u Beogradu: Šetnja završena kod Manježa, policija sprečila grupu da priđe učesnicima
Insajder pre 36 minutajoš 37 povezanih
Zelenski posle razgovora sa Vitkofom i Kušnerom: Ukrajina neće napadati Moskvu do ponedeljka
NIN pre 2 satajoš 27 povezanih
Kesić o prekidu emitovanja "24 minuta": Priče o skupoj emisiji običan izgovor, emisija prelazi na Jutjub
Radio 021 pre 2 satajoš 28 povezanih
(Foto) U Zagrebu završen protest protiv skladištenja otpada u Lici: Upućeni konkretni zahtevi vladi
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 29 povezanih