Povezane vesti
Novosadska cvetna pijaca i ovog petka i subote na platou Spensa
Radio 021 23.04.2025
Novosadska cvetna pijaca održava se danas i sutra, 25. i 26. aprila, na platou ispred Spensa. Posetioce očekuje široka ponuda cveća, ukrasnih biljaka, četinara i lišćara, kaktusa kao i raznih vrsta semena i pribora za baštovanstvo. Osim toga, predstaviće… »
Na trećoj prolećnoj Cvetnoj pijaci, sadnice možete kupiti i "zaraditi"
Moj Novi Sad 23.04.2025
Treća prolećna Novosadska Cvetna pijaca održaće se u petak i subotu, 25. i 26. aprila, na platou ispred Spensa. Radno vreme događaja je: • petak: od 8 do 19 časova • subota: od 8 do poslepodnevnih časova Posetioci će imati priliku da uživaju u bogatom… »
Vesti dana »

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 1 satjoš 24 povezane

Nestabilno i vetrovito vreme u Srbiji sa upozorenjem na obilne padavine i najavom novog pogoršanja
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 41 povezana

SAD i EU postigli trgovinski sporazum sa carinama od 15%, dok traju pregovori sa Kinom
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 63 povezane

„Bogdan i ja kraduckamo jedan od drugog“: Pešić nasmejao sve na okupljanju, Bogdanović otkrio najvažnije vesti
Nova pre 1 satjoš 58 povezanih

Usvojena inicijativa za spomenik žrtvama pada nadstrešnice, opozicija: Gde su odgovorni?
Luftika pre 1 satjoš 20 povezanih