Povezane vesti

Dudić: "U svakom klubu bi bilo "je**nja svega po spisku da ne dobiješ šest mečeva zaredom"

Dudić: "U svakom klubu bi bilo "je**nja svega po spisku da ne dobiješ šest mečeva zaredom"

Sportske.net 23.04.2025
Trener fudbalera Radničkog iz Kragujevca Feđa Dudić kazao je da se njegova ekipa neće uzdizati nakon istorijskog i ubedljivog trijumfa protiv Crvene zvezde na "Čika Dači" 4:1. U drugom kolu plej-ofa domaćeg prvenstva, Radnički je odigrao fenomenalan meč… »
Kad je Zvezda primila 4 gola u Srbiji: Odavno, baš odavno…

Kad je Zvezda primila 4 gola u Srbiji: Odavno, baš odavno…

Sport klub 23.04.2025
Koliki je podvig napravio Radnički 1923, govori i podatak da je Crvena zvezda posle nepunih 12 godina primila četiri gola na superligaškoj utakmici. Bio je to u avgustu 2013. godine, u prvom kolu prvenstva protiv Javora u Ivanjici 4:2 za domaćina. Sezona… »
"Crni" zavio Zvezdu u crno, pa poručio: "Idemo u Humsku da se nadigravamo!"

"Crni" zavio Zvezdu u crno, pa poručio: "Idemo u Humsku da se nadigravamo!"

Sportske.net 23.04.2025
Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca pobedili su večeras na svom terenu Crvenu zvezdu sa 4:1, u utakmici 32. kola Super lige Srbije. Tim iz Kragujevca tako je naneo prvi poraz “crveno-belima” u sezoni, a prvi gol delo je Milutina Vidosavljevića koji je… »
Radnički 1923 nokautirao Zvezdu na „Čika Dači“!

Radnički 1923 nokautirao Zvezdu na „Čika Dači“!

Ritam grada Kg 23.04.2025
Fudbaleri Radničkog 1923 su na svom stadionu „Čika Dača“ odigrali jednu od najboljih utakmica u istoriji kluba i sa velikih 4:1 u derbiju drugog kola plej-ofa savladali Crvenu zvezdu. Akutelni šampion tako je upisao svoj prvi poraz u domaćem šampionatu… »
Dudićeva velika noć:"Mi smo jedina ekipa u ligi koja hoće da se nadigrava sa Zvezdom!"

Dudićeva velika noć:"Mi smo jedina ekipa u ligi koja hoće da se nadigrava sa Zvezdom!"

Sportske.net 23.04.2025
Fudbaleri Radničkog 1923 iz Kragujevca savladali su Crvenu zvezdu sa ubedljivih 4:1 na "Čika Dači" u derbiju drugog kola Super lige Srbije. Kragujevčani su tako postali prva ekipa koja je u ovoj sezoni Super lige Srbije "bacila na kolena" akutelnog… »
Radnički u Kragujevcu ubedljiv protiv Zvezde za prvi poraz crveno-belih u Super ligi

Radnički u Kragujevcu ubedljiv protiv Zvezde za prvi poraz crveno-belih u Super ligi

Radio sto plus 23.04.2025
Tim iz Kragujevca tako je naneo prvi poraz crveno-belima u sezoni. Radnički je u vođstvo doveo Milutin Vidosavljević u 45. minutu, a rezultat je u 58. minutu povećao Isa Ba. Četiri minuta kasnije domaća ekipa stiže do trećeg pogotka, a ovog puta u… »
"Mi smo jedina ekipa koja igra fudbal sa Zvezdom": Dudić progovorio posle jedne od najvećih pobeda u karijeri

"Mi smo jedina ekipa koja igra fudbal sa Zvezdom": Dudić progovorio posle jedne od najvećih pobeda u karijeri

Mondo 23.04.2025
Feđa Dudić bio je prezadovoljan posle velike pobede Radničkog protiv Crvene zvezde, priznao je da mu je ovo jedna od najvećih pobeda u karijeri. Radnički je odigrao jedan od najboljih mečeva u sezoni i ubedljivo je pobedio Crvenu zvezdu u Kragujevcu -… »
Feđa Dudić: Velika noć, jedna od najvećih pobeda u mojoj karijeri, jedina smo ekipa koja hoće da se nadigrava sa Zvezdom

Feđa Dudić: Velika noć, jedna od najvećih pobeda u mojoj karijeri, jedina smo ekipa koja hoće da se nadigrava sa Zvezdom

Sportski žurnal 23.04.2025
Radnički je u drugom kolu plej-ofa (32. kolo) naneo prvi poraz šampionu Crvenoj zvezdi (4:1) na "Čika Dači" Kragujevački Radnički je šampionu Crvenoj zvezdi naneo prvi poraz u šampionatu. Na “Čika Dači” noć za pamćenje, Zvezda je pala - 4:1. Trener… »
"Ovo je bila velika noć": Dudić oduševljen posle ubedljive pobede nad Crvenom zvezdom

"Ovo je bila velika noć": Dudić oduševljen posle ubedljive pobede nad Crvenom zvezdom

Večernje novosti 23.04.2025
Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Radničkog u Kragujevcu rezultatom 4:1 u utakmici drugog kola plej-ofa Superlige Srbije. FOTO: FK Crvena zvezda Trener kragujevačkog Radničkog Feđa Dudić bio je oduševljen posle ubedljivog trijumfa nad Crvenom… »
Dudić: "Velika noć - jedini se nadigravamo sa Zvezdom"

Dudić: "Velika noć - jedini se nadigravamo sa Zvezdom"

B92 23.04.2025
Trener kragujevačkog Radničkog Feđa Dudić bio je oduševljen posle ubedljivog trijumfa nad Crvenom zvezdom. Radnički je nadigrao aktuelnog šampiona rezultatom 4:1, u drugom kolu plej-of Superlige Srbije. "I kad smo gubili 5:0, 6:0 od Zvezde, igrali smo… »
Evo kome je Feđa Dudić posvetio pobedu nad Zvezdom: "Velika noć, jedna od najećih u mojoj karijeri"

Evo kome je Feđa Dudić posvetio pobedu nad Zvezdom: "Velika noć, jedna od najećih u mojoj karijeri"

Telegraf 23.04.2025
Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca šokirali su Crvenu zvezdu u 32. kolu Superlige na Čika Dači, gde su slavili sa 4:1 protiv aktuelnog i novog šampiona Srbije. Trener Radničkog Feđa Dudić posle meča je za kameru Arena Sporta istakao da je ovo bila jedna… »
Pogledajte kako je Radnički poveo 3:0 protiv Zvezde i kako su slavili Feđa Dudić i Crveni Đavoli

Pogledajte kako je Radnički poveo 3:0 protiv Zvezde i kako su slavili Feđa Dudić i Crveni Đavoli

Telegraf 23.04.2025
Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca šokirali su aktuelnog i novog šampiona Srbije, Crvenu zvezdu, gde su već u 63. minutu poveli sa 3:0. Najpre je Vidosavljević krajem prvog poluvremena doneo prednost Kragujevčanima, posle čega je u drugom poluvremenu… »
Poznato kada Partizan i Zvezda igraju poslednje mečeve u ABA ligi pred početak plej-ofa

Poznato kada Partizan i Zvezda igraju poslednje mečeve u ABA ligi pred početak plej-ofa

Telegraf 23.04.2025
ABA liga objavila je danas satnicu za poslednje, 30. kolo regionalnog takmičenja, a pred početak plej-ofa. Tako su i večiti rivali, Partizan i Crvena zvezda saznali termine svojih utakmica koje su planirane za naredni vikend. Pre toga, Partizan u 29… »
Veliki meč, veliki snovi, stiže Vojvodina, a san o Evropi gori! Fk Novi Pazar danas sa Vojvodinom

Veliki meč, veliki snovi, stiže Vojvodina, a san o Evropi gori! Fk Novi Pazar danas sa Vojvodinom

IndeksOnline 23.04.2025
Novi Pazar je trenutno na šestom mestu na tabeli, sa samo dva boda manje od Radničkog 1923 i Vojvodine, a pobeda protiv „Stare dame“ iz Novog Sada mogla bi da bude veliki korak ka plasmanu u kvalifikacije za Ligu konferencija. Klub je već obezbedio svu… »

Vesti dana »