Povezane vesti
Gašić uručio odlikovanja pripadnicima ministarstva odbrane i Vojske Srbije
Blic 24.04.2025
Ministar odbrane Bratislav Gašić, u prisustvu načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Milana Mojsilovića, uručio je odlikovanja pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, povodom Dana državnosti Srbije - Sretenja i povodom Dana Vojske… »
Gašić uručio odlikovanja pripadnicima ministarstva odbrane i Vojske Srbije
Blic 24.04.2025
Ministar odbrane Bratislav Gašić, u prisustvu načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Milana Mojsilovića, uručio je odlikovanja pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, povodom Dana državnosti Srbije - Sretenja i povodom Dana Vojske… »
Odlikovanja u vojsci Srbije Ministar Gašić ih svečano uručio pripadnicima Ministarstva odbrane (foto)
Kurir 24.04.2025
Izaslanik predsednika Republike i vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića ministar odbrane Bratislav Gašić, u prisustvu načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Milana Mojsilovića, uručio je danas odlikovanja pripadnicima Ministarstva… »
Vesti dana »
I đaci niške Gimnazije „9 maj“ bojkotuju nastavu u znak podrške Dijani Hrki
Južne vesti pre 1 satjoš 30 povezanih
Prve slike sa mesta pada turskog aviona Oglasilo se ministarstvo, ovo su najnoviji detalji (video/foto)
Kurir pre 15 minutajoš 36 povezanih
Prevoznik Jaćimović: Neću prekinuti štrajk glađu dok moji zahtevi ne budu ispunjeni
Novi magazin pre 1 satjoš 42 povezane
Vučić: Rusi pregovaraju sa trećom stranom oko NIS-a, vreme nam ističe
RTK pre 41 minutajoš 53 povezane
Petrušev prvi put protiv Zvezde: Nije mi bilo svejedno, par puta sam ostao bez daha...
Kurir pre 0 minutajoš 86 povezanih