Povezane vesti
Vučić se susreo sa novim ambasadorima (FOTO)
Danas 24.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas akreditivna pisma novoizabranih ambasadora Južne Koreje, Australije, Slovenije, Crne Gore i Belgije u Beogradu, kojima je poželeo uspešan mandat i prijatan boravak u Srbiji, izrazivši nadu u jačanje… »
"Obeležavamo 140 godina od uspostavljanja diplomatskih veza" Vučić primio akreditivna pisma novog ambasadora Belgije Frederika…
Kurir 24.04.2025
BEOGRAD - Poželeo sam novoimenovanom ambasadoru Kraljevine Belgije srdačnu dobrodošlicu i uspešan mandat u Srbiji, uveren da ćemo zajedničkim radom dodatno unaprediti sveukupne odnose naših država, koje ove godine obeležavaju 140 godina od uspostavljanja… »
Vučić s novim ambasadorom Australije: Srbija ostaje pouzdan partner, otvorena za nove inicijative i saradnju
Kurir 24.04.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je akreditivna pisma novoimenovanog ambasadora Komonvelt Australije u Srbiji Pitera Džordža Trasvela. Poželeo mu je plodonosan mandat i prijatan boravak u Srbiji. - Ova godina biće od posebnog značaja… »
Vučić primio akreditive novoimenovanih ambasadora Australije, Koreje, Slovenije, Crne Gore i Belgije (foto)
Blic 24.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas akreditivna pisma pet novoimenovanih ambasadora u Srbiji: Australije, Pitera Džordža Trasvela, Koreje, Hjong Te Kima, Slovenije, Slobodana Šešuma, Crne Gore, Nebojše Đokovića i BElgije, Frederika… »
Vučić primio akreditivna pisma novoimenovanih ambasadora
RTS 24.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je akreditivna pisma novoimenovanih ambasadora Belgije, Crne Gore, Australije i Slovenije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas akreditivna pisma novoimenovanog ambasadora Kraljevine Belgije… »
"Srdačna dobrodošlica" Predsednik Vučić primio akreditivna pisma novog crnogorskog ambasadora Nebojše Đokovića
Kurir 24.04.2025
BEOGRAD - Danas sam primio akreditivna pisma novoimenovanog ambasadora Crne Gore u Srbiji i poželeo mu srdačnu dobrodošlicu i uspešan mandat. Uveren sam da ćemo zajedničkim naporima dodatno unaprediti odnose između naših država, zasnovane na bliskim… »
Vučić sa ambasadorom Belgije, poželeo mu dobrodošlicu
Telegraf 24.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas akreditivna pisma novoimenovanog ambasadora Kraljevine Belgije Frederika Develtera kojem je poželeo srdačnu dobrodošlicu i uspešan mandat u Srbiji. "Uveren sam da ćemo zajedničkim radom dodatno… »
Vučić primio akreditivna pisma novoimenovanih ambasadora Republike Koreje, Australije, Slovenije, Crne Gore i Belgije
RTV 24.04.2025
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas akreditivna pisma novoimenovanog ambasadora Republike Koreje u Srbiji Hjong Te Kima, novoimenovanog ambasadora Komonvelt Australije u Srbiji Pitera Džordža Trasvela, ambasadora Republike… »
"Poželeo Sa mu uspešan mandat u Srbiji" Predsednik Vučić primio akreditivna pisma novoimenovanog ambasadora Slovenije (foto)…
Kurir 24.04.2025
BEOGRAD - Sa zadovoljstvom sam primio akreditivna pisma novoimenovanog ambasadora Republike Slovenije i poželeo mu uspešan mandat u Srbiji. Verujem da ćemo zajedničkim zalaganjem dodatno unaprediti odnose naših zemalja, posebno imajući u vidu da je… »
Vučić: Verujem da će novi ambasador Slovenije doprineti unapređenju odnosa dve zemlje
NIN 24.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas akreditivna pisma novoimenovanog ambasadora Republike Slovenije u Republici Srbiji Slobodana Šešuma i tom prilikom rekao da veruje da će zajedničkim radom sa novim ambasadorom Slovenije u Srbiji dodatno… »
Vučić primio akreditivna pisma novoimenovanih ambasadora među kojima su Crne Gore i Slovenije
Euronews 24.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas akreditivna pisma novoimenovanih ambasadora nekoliko zemalja, među kojima su i Crne Gore i Slovenije. Vučić je primio akreditivna pisma novoimenovanog ambasadora Republike Slovenije u Republici Srbiji… »
Vučić primio akreditive novoimenovanog ambasadora Australije
Glas Zapadne Srbije 24.04.2025
„Dočekao sam novoimenovanog ambasadora Australije uz želje za plodonosan mandat i prijatan boravak u Srbiji", naveo je Vučić na Instagram nalogu. Kako je naglasio, ova godina biće od posebnog značaja za odnose dve zemlje jer se obeležava 60 godina od… »
Nadamo se dolasku novih investicija i širenju ekonomske razmene: Vučić primio akreditivna pisma novog ambasadora Koreje
Kurir 24.04.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je akreditivna pisma novoimenovanog ambasadora Republike Koreje u Srbiji Hjong Te Kima. Vučić mu je poželeo srdačnu dobrodošlicu, uspešan mandat i prijatan boravak u našoj zemlji. - Verujem da će svojim… »
Vučić dočekao novoimenovanog ambasadora Australije
Telegraf 24.04.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je akreditivna pisma novoimenovanog ambasadora Komonvelt Australije u Srbiji Pitera Džordža Trasvela. Dočekao sam novoimenovanog ambasadora Australije uz želje za plodonosan mandat i prijatan boravak u… »
Vučić primio akreditivna pisma novoimenovanog ambasadora Republike Koreje
Telegraf 24.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas akreditivna pisma novoimenovanog ambasadora Republike Koreje u Srbiji Hjong Te Kima i poželeo mu uspešan mandat. "Zadovoljstvo mi je da poželim srdačnu dobrodošlicu novoimenovanom ambasadoru Republike… »
Vučić prima akreditivna pisma pet novih ambasadora u Srbiji
Blic 24.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiće akreditivna pisma pet novoimenovanih ambasadora u četvrtak, 24. aprila, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike. On će primiti akreditivna pisma ambasadora Republike Koreje Hjong Te… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 5. avgust: Danas oblačno, mestimično sa kišom
Beta pre 4 satijoš 1 povezana

Dvoje mrtvih i šestoro ranjenih u masovnoj pucnjavi na afterpartiju muzičkog festivala u Los Anđelesu
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

"Ništa ne može da bude iznad volje naroda": Orban se ponovo oglasio o presudi protiv Dodika: "Neprihvatljivo"
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

Zborovi u Beogradu odali počast žrtvama „Oluje“ pa se uputili do kuće brata Ane Brnabić i premijera Macuta
Danas pre 4 satijoš 1 povezana