Повезане вести
Вучић се сусрео са новим амбасадорима (ФОТО)
Данас 24.04.2025
Председник Србије Александар Вучић примио је данас акредитивна писма новоизабраних амбасадора Јужне Кореје, Аустралије, Словеније, Црне Горе и Белгије у Београду, којима је пожелео успешан мандат и пријатан боравак у Србији… »
"Обележавамо 140 година од успостављања дипломатских веза" Вучић примио акредитивна писма новог амбасадора Белгије Фредерика…
Курир 24.04.2025
БЕОГРАД - Пожелео сам новоименованом амбасадору Краљевине Белгије срдачну добродошлицу и успешан мандат у Србији, уверен да ћемо заједничким радом додатно унапредити свеукупне односе наших држава, које ове године обележавају 140… »
Вучић с новим амбасадором Аустралије: Србија остаје поуздан партнер, отворена за нове иницијативе и сарадњу
Курир 24.04.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић примио је акредитивна писма новоименованог амбасадора Комонвелт Аустралије у Србији Питера Џорџа Трасвела. Пожелео му је плодоносан мандат и пријатан боравак у Србији. - Ова година… »
Вучић примио акредитиве новоименованих амбасадора Аустралије, Кореје, Словеније, Црне Горе и Белгије (фото)
Блиц 24.04.2025
Председник Србије Александар Вучић примио је данас акредитивна писма пет новоименованих амбасадора у Србији: Аустралије, Питера Џорџа Трасвела, Кореје, Хјонг Те Кима, Словеније, Слободана Шешума, Црне Горе, Небојше Ђоковића и… »
Вучић примио акредитивна писма новоименованих амбасадора
РТС 24.04.2025
Председник Србије Александар Вучић примио је акредитивна писма новоименованих амбасадора Белгије, Црне Горе, Аустралије и Словеније. Председник Србије Александар Вучић примио је данас акредитивна писма новоименованог амбасадора… »
"Срдачна добродошлица" Председник Вучић примио акредитивна писма новог црногорског амбасадора Небојше Ђоковића
Курир 24.04.2025
БЕОГРАД - Данас сам примио акредитивна писма новоименованог амбасадора Црне Горе у Србији и пожелео му срдачну добродошлицу и успешан мандат. Уверен сам да ћемо заједничким напорима додатно унапредити односе између наших држава… »
Вучић са амбасадором Белгије, пожелео му добродошлицу
Телеграф 24.04.2025
Председник Србије Александар Вучић примио је данас акредитивна писма новоименованог амбасадора Краљевине Белгије Фредерика Девелтера којем је пожелео срдачну добродошлицу и успешан мандат у Србији. "Уверен сам да ћемо… »
Вучић примио акредитивна писма новоименованих амбасадора Републике Кореје, Аустралије, Словеније, Црне Горе и Белгије
РТВ 24.04.2025
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић примио је данас акредитивна писма новоименованог амбасадора Републике Кореје у Србији Хјонг Те Кима, новоименованог амбасадора Комонвелт Аустралије у Србији Питера Џорџа Трасвела… »
"Пожелео Са му успешан мандат у Србији" Председник Вучић примио акредитивна писма новоименованог амбасадора Словеније (фото)…
Курир 24.04.2025
БЕОГРАД - Са задовољством сам примио акредитивна писма новоименованог амбасадора Републике Словеније и пожелео му успешан мандат у Србији. Верујем да ћемо заједничким залагањем додатно унапредити односе наших земаља, посебно… »
Вучић: Верујем да ће нови амбасадор Словеније допринети унапређењу односа две земље
НИН 24.04.2025
Председник Србије Александар Вучић примио је данас акредитивна писма новоименованог амбасадора Републике Словеније у Републици Србији Слободана Шешума и том приликом рекао да верује да ће заједничким радом са новим амбасадором… »
Вучић примио акредитивна писма новоименованих амбасадора међу којима су Црне Горе и Словеније
Еуроневс 24.04.2025
Председник Србије Александар Вучић примио је данас акредитивна писма новоименованих амбасадора неколико земаља, међу којима су и Црне Горе и Словеније. Вучић је примио акредитивна писма новоименованог амбасадора Републике… »
Вучић примио акредитиве новоименованог амбасадора Аустралије
Глас Западне Србије 24.04.2025
„Дочекао сам новоименованог амбасадора Аустралије уз жеље за плодоносан мандат и пријатан боравак у Србији", навео је Вучић на Инстаграм налогу. Како је нагласио, ова година биће од посебног значаја за односе две земље јер се… »
Надамо се доласку нових инвестиција и ширењу економске размене: Вучић примио акредитивна писма новог амбасадора Кореје
Курир 24.04.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић примио је акредитивна писма новоименованог амбасадора Републике Кореје у Србији Хјонг Те Кима. Вучић му је пожелео срдачну добродошлицу, успешан мандат и пријатан боравак у нашој… »
Вучић дочекао новоименованог амбасадора Аустралије
Телеграф 24.04.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић примио је акредитивна писма новоименованог амбасадора Комонвелт Аустралије у Србији Питера Џорџа Трасвела. Дочекао сам новоименованог амбасадора Аустралије уз жеље за плодоносан… »
Вучић примио акредитивна писма новоименованог амбасадора Републике Кореје
Телеграф 24.04.2025
Председник Србије Александар Вучић примио је данас акредитивна писма новоименованог амбасадора Републике Кореје у Србији Хјонг Те Кима и пожелео му успешан мандат. "Задовољство ми је да пожелим срдачну добродошлицу… »
Вучић прима акредитивна писма пет нових амбасадора у Србији
Блиц 24.04.2025
Председник Србије Александар Вучић примиће акредитивна писма пет новоименованих амбасадора у четвртак, 24. априла, саопштила је Служба за сарадњу са медијима председника Републике. Он ће примити акредитивна писма амбасадора… »
Вести дана »
Снимили смо Емининог сина док се весели уз њене хитове: Само због мајке дошао у Србију, даје подршку из првог реда
Мондо пре 1 сатјош 28 повезаних
Дијана Хрка шести дан штрајкује глађу: Средњошколци и студенти се не одвајају од ње, стигли и пољопривредници, а подршку пружају и просветни радници (ВИДЕО, ФОТО)
Данас пре 1 данјош 57 повезаних
'Драги пријатељ' Орбан у Белој кући: Трамп хоће да изузме Мађарску од санкција на руску нафту
BBC News пре 3 сатајош 57 повезаних