Povezane vesti
Danas obeležavamo dan Sveštenomučenika Antipa: Veruje se da treba ispoštovati samo jednu stvar
Kurir 24.04.2025
Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas obeležavaju dan posvećen Sveštenomučeniku Antipu episkopu Pergamskom. Spominje se u knjizi Otkrovenja kao "Antipa vjerni svedok moj (2, 13), koji bi ubijen kod vas, gđe živi sotona", t.j. u gradu Pergamu… »
Spc i vernici slave svetog sveštenomučenika antipu Danas se izgovara ova molitva
Dnevnik 24.04.2025
Sveštenomučenik Antipa, episkop Pergamski spominje se u knjizi Otkrovenja kao "Antipa verni svedok moj, koji bi ubijen kod vas, gde živi sotona", tj. u gradu Pergamu. Žitelji ovog grada živeeli su u mraku idolopoklonstva i u krajnjoj nečistoti; bili su… »
Vernici slave Svetog Antipu: Ovu molitvu danas treba izgovoriti
Telegraf 24.04.2025
Srpska pravoslavna crkva i vernici slave danas Svetog sveštenomučenika Antipu. Sveštenomučenik Antipa, episkop Pergamski spominje se u knjizi Otkrovenja kao "Antipa verni svedok moj, koji bi ubijen kod vas, gde živi sotona", tj. u gradu Pergamu. Žitelji… »
Danas slavimo Svetog Antipa: Pomolite se za zdravlje i sreću
Mondo 24.04.2025
Srpska pravoslavna crkva danas slavi i obeležava svetog sveštenomučenika Antipa. Srpska pravoslavna crkva ( SPC) danas slavi i obeležava Svetog sveštenomučenika Antipa. Spominje se u knjizi Otkrovenja kao Antipa verni svedok moj (2, 13), koji bi ubijen… »
Vesti dana »

Nakon zemljotresa od 6,1 stepeni, u Turskoj zabeleženo više od 20 naknadnih potresa
IndeksOnline pre 1 satjoš 35 povezanih

VIDEO PUF: Naprednjaci napali naše članove u Bačkom Petrovcu, neki od njih imali i noževe
Radio 021 pre 2 satajoš 20 povezanih

Košarkaši Srbije oborili rekord protiv Kipra – ovakva dominacija nikad pre nije viđena
Nova pre 3 satajoš 44 povezane

Netanjahu i Tramp razgovarali o planovima Izraela za ofanzivu u Gazi
IndeksOnline pre 57 minutajoš 24 povezane