Povezane vesti
Danas obeležavamo dan Sveštenomučenika Antipa: Veruje se da treba ispoštovati samo jednu stvar
Kurir 24.04.2025
Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas obeležavaju dan posvećen Sveštenomučeniku Antipu episkopu Pergamskom. Spominje se u knjizi Otkrovenja kao "Antipa vjerni svedok moj (2, 13), koji bi ubijen kod vas, gđe živi sotona", t.j. u gradu Pergamu… »
Spc i vernici slave svetog sveštenomučenika antipu Danas se izgovara ova molitva
Dnevnik 24.04.2025
Sveštenomučenik Antipa, episkop Pergamski spominje se u knjizi Otkrovenja kao "Antipa verni svedok moj, koji bi ubijen kod vas, gde živi sotona", tj. u gradu Pergamu. Žitelji ovog grada živeeli su u mraku idolopoklonstva i u krajnjoj nečistoti; bili su… »
Vernici slave Svetog Antipu: Ovu molitvu danas treba izgovoriti
Telegraf 24.04.2025
Srpska pravoslavna crkva i vernici slave danas Svetog sveštenomučenika Antipu. Sveštenomučenik Antipa, episkop Pergamski spominje se u knjizi Otkrovenja kao "Antipa verni svedok moj, koji bi ubijen kod vas, gde živi sotona", tj. u gradu Pergamu. Žitelji… »
Danas slavimo Svetog Antipa: Pomolite se za zdravlje i sreću
Mondo 24.04.2025
Srpska pravoslavna crkva danas slavi i obeležava svetog sveštenomučenika Antipa. Srpska pravoslavna crkva ( SPC) danas slavi i obeležava Svetog sveštenomučenika Antipa. Spominje se u knjizi Otkrovenja kao Antipa verni svedok moj (2, 13), koji bi ubijen… »
Vesti dana »

Vučić: Kriza u BiH postaje žarište neizvesnosti, učinićemo sve da sačuvamo mir i stabilnost
Beta pre 48 minutajoš 26 povezanih

Rubio: Objavićemo da li će sankcije Rusiji stupiti na snagu ove nedelje
Kurir pre 58 minutajoš 39 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 2 satajoš 36 povezanih

Vučić: Srbija ostaje vojno neutralna; Stav o odnosu prema rusko-ukrajinskoj krizi nepromenjen
Sputnik pre 58 minutajoš 177 povezanih

Snažno nevreme pogodilo grad u Srbiji: Ulice skroz poplavljene, vozila jedva idu (Foto)
Mondo pre 1 satjoš 40 povezanih