Povezane vesti
Posle smrti pape Franje, hrišćani u Gazi se 'osećaju kao siročad'
Radio 021 24.04.2025
Od početka rata u Pojasu Gazi, papa Franja je svakodnevno zvao da se raspita o jedinoj katoličkoj župi u palestinskoj enklavi. Getty Images „Blagosiljam vas. Ne bojte se, ja sam sa vama. Budite zdravi i u veri postojani”. To su bile poslednje reči pape… »
BBC News 24.04.2025
Od početka rata u Pojasu Gazi, papa Franja je svakodnevno zvao da se raspita o jedinoj katoličkoj župi u palestinskoj enklavi. „Blagosiljam vas. Ne bojte se, ja sam sa vama. Budite zdravi i u veri postojani”. To su bile poslednje reči pape Franje upućene… »
Posle smrti pape Franje, hrišćani u Gazi se ‘osećaju kao siročad’
Danas 24.04.2025
„Blagosiljam vas. Ne bojte se, ja sam sa vama. Budite zdravi i u veri postojani”. To su bile poslednje reči pape Franje upućene Džordžu Antoneu, šefu hitnog komiteta Katoličke crkve u Gazi, tokom njihovog poslednjeg telefonskog razgovora pre otprilike… »
NIN 24.04.2025
"Blagosiljam vas. Ne bojte se, ja sam sa vama. Budite zdravi i u veri postojani”. To su bile poslednje reči pape Franje upućene Džordžu Antoneu, šefu hitnog komiteta Katoličke crkve u Gazi, tokom njihovog poslednjeg telefonskog razgovora pre otprilike… »
Posle smrti pape Franje, hrišćani u Gazi se ‘osećaju kao siročad’
Južne vesti 24.04.2025
Getty Images „Blagosiljam vas. Ne bojte se, ja sam sa vama. Budite zdravi i u veri postojani”. To su bile poslednje reči pape Franje upućene Džordžu Antoneu, šefu hitnog komiteta Katoličke crkve u Gazi, tokom njihovog poslednjeg telefonskog razgovora pre… »
Vesti dana »

(BLOG) "Nismo vreća za udaranje": Naprednjaci se povukli iz centra Beograda, protesti ispred policijskih stanica širom Srbije
N1 Info pre 15 minutajoš 133 povezane

Protesti u više gradova u Srbiji: U Beogradu blokiran put ka centru grada
Sputnik pre 15 minutajoš 53 povezane

Momiroviću i Vesiću elektronski nadzor: Blaža mera uhapšenima u slučaju nadstrešnica
N1 Info pre 2 satajoš 27 povezanih

(VIDEO) Putin i Tramp se rukovali na Aljasci, predsednik SAD tapšao
N1 Info pre 15 minutajoš 36 povezanih

Putin i Tramp ušli u "zver" od 245.000 dolara: Luksuzni auto otporan na metke i bombe ih prevozi na sastanak (Video)
Mondo pre 16 minutajoš 38 povezanih