Povezane vesti
Posle smrti pape Franje, hrišćani u Gazi se 'osećaju kao siročad'
Radio 021 24.04.2025
Od početka rata u Pojasu Gazi, papa Franja je svakodnevno zvao da se raspita o jedinoj katoličkoj župi u palestinskoj enklavi. Getty Images „Blagosiljam vas. Ne bojte se, ja sam sa vama. Budite zdravi i u veri postojani”. To su bile poslednje reči pape… »
BBC News 24.04.2025
Od početka rata u Pojasu Gazi, papa Franja je svakodnevno zvao da se raspita o jedinoj katoličkoj župi u palestinskoj enklavi. „Blagosiljam vas. Ne bojte se, ja sam sa vama. Budite zdravi i u veri postojani”. To su bile poslednje reči pape Franje upućene… »
Posle smrti pape Franje, hrišćani u Gazi se ‘osećaju kao siročad’
Danas 24.04.2025
„Blagosiljam vas. Ne bojte se, ja sam sa vama. Budite zdravi i u veri postojani”. To su bile poslednje reči pape Franje upućene Džordžu Antoneu, šefu hitnog komiteta Katoličke crkve u Gazi, tokom njihovog poslednjeg telefonskog razgovora pre otprilike… »
NIN 24.04.2025
"Blagosiljam vas. Ne bojte se, ja sam sa vama. Budite zdravi i u veri postojani”. To su bile poslednje reči pape Franje upućene Džordžu Antoneu, šefu hitnog komiteta Katoličke crkve u Gazi, tokom njihovog poslednjeg telefonskog razgovora pre otprilike… »
Posle smrti pape Franje, hrišćani u Gazi se ‘osećaju kao siročad’
Južne vesti 24.04.2025
Getty Images „Blagosiljam vas. Ne bojte se, ja sam sa vama. Budite zdravi i u veri postojani”. To su bile poslednje reči pape Franje upućene Džordžu Antoneu, šefu hitnog komiteta Katoličke crkve u Gazi, tokom njihovog poslednjeg telefonskog razgovora pre… »
Vesti dana »
Vašington ne zna gde udara, a Tristan ne dobija pravu šansu! Šesti uzastopni poraz Vizardsa, Srbin se nije naigrao!
Kurir pre 3 minutajoš 60 povezanih
Jutro hladno sa mrazom i maglom, tokom dana razvederavanje
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 18 povezanih
VJT: Državljanka BiH (24) napala nožem policajca tražeći da "policija ide u Ćacilend", on pucao i pogodio je u nogu
NIN pre 59 minutajoš 42 povezane
Dan žalosti i pitanja koja čekaju odgovor: Požar u Tuzli otkrio neuslove u Domu penzionera
Euronews pre 58 minutajoš 11 povezanih