Повезане вести
После смрти папе Фрање, хришц́ани у Гази се 'осец́ају као сирочад'
Радио 021 24.04.2025
Од почетка рата у Појасу Гази, папа Фрања је свакодневно звао да се распита о јединој католичкој жупи у палестинској енклави. Гетти Имагес „Благосиљам вас. Не бојте се, ја сам са вама. Будите здрави и у вери постојани”. То су… »
BBC News 24.04.2025
Од почетка рата у Појасу Гази, папа Фрања је свакодневно звао да се распита о јединој католичкој жупи у палестинској енклави. „Благосиљам вас. Не бојте се, ја сам са вама. Будите здрави и у вери постојани”. То су биле последње… »
После смрти папе Фрање, хришц́ани у Гази се ‘осец́ају као сирочад’
Данас 24.04.2025
„Благосиљам вас. Не бојте се, ја сам са вама. Будите здрави и у вери постојани”. То су биле последње речи папе Фрање упућене Џорџу Антонеу, шефу хитног комитета Католичке цркве у Гази, током њиховог последњег телефонског… »
НИН 24.04.2025
"Благосиљам вас. Не бојте се, ја сам са вама. Будите здрави и у вери постојани”. То су биле последње речи папе Фрање упућене Џорџу Антонеу, шефу хитног комитета Католичке цркве у Гази, током њиховог последњег телефонског… »
После смрти папе Фрање, хришц́ани у Гази се ‘осец́ају као сирочад’
Јужне вести 24.04.2025
Гетти Имагес „Благосиљам вас. Не бојте се, ја сам са вама. Будите здрави и у вери постојани”. То су биле последње речи папе Фрање упућене Џорџу Антонеу, шефу хитног комитета Католичке цркве у Гази, током њиховог последњег… »
Вести дана »
БЛОГ УЖИВО Грађани и даље уз Дијану Хрку испред Скупштине, музика из Ћациленда не јењава: Полиција привела, па пустила студенте због ласера
Нова пре 3 минутајош 106 повезаних
Скенер курира! Звезда је жива, а ово су јунаци тријумфа над лилом: Милојевић зналачки спремио утакмицу, сјајни Крунић и два јунака из одбране!
Курир пре 32 минутајош 33 повезане
Колико је Звезда зарадила у Лиги Европе: Победа против Лила донела још новца на "Маракану"
Мондо пре 38 минутајош 39 повезаних
Родитељи ученика Јовине гимназије траже пријем код министра просвете
Бета пре 4 сатијош 35 повезаних