Povezane vesti
Posle smrti pape Franje, hrišćani u Gazi se 'osećaju kao siročad'
Radio 021 24.04.2025
Od početka rata u Pojasu Gazi, papa Franja je svakodnevno zvao da se raspita o jedinoj katoličkoj župi u palestinskoj enklavi. Getty Images „Blagosiljam vas. Ne bojte se, ja sam sa vama. Budite zdravi i u veri postojani”. To su bile poslednje reči pape… »
BBC News 24.04.2025
Od početka rata u Pojasu Gazi, papa Franja je svakodnevno zvao da se raspita o jedinoj katoličkoj župi u palestinskoj enklavi. „Blagosiljam vas. Ne bojte se, ja sam sa vama. Budite zdravi i u veri postojani”. To su bile poslednje reči pape Franje upućene… »
Posle smrti pape Franje, hrišćani u Gazi se ‘osećaju kao siročad’
Danas 24.04.2025
„Blagosiljam vas. Ne bojte se, ja sam sa vama. Budite zdravi i u veri postojani”. To su bile poslednje reči pape Franje upućene Džordžu Antoneu, šefu hitnog komiteta Katoličke crkve u Gazi, tokom njihovog poslednjeg telefonskog razgovora pre otprilike… »
NIN 24.04.2025
"Blagosiljam vas. Ne bojte se, ja sam sa vama. Budite zdravi i u veri postojani”. To su bile poslednje reči pape Franje upućene Džordžu Antoneu, šefu hitnog komiteta Katoličke crkve u Gazi, tokom njihovog poslednjeg telefonskog razgovora pre otprilike… »
Posle smrti pape Franje, hrišćani u Gazi se ‘osećaju kao siročad’
Južne vesti 24.04.2025
Getty Images „Blagosiljam vas. Ne bojte se, ja sam sa vama. Budite zdravi i u veri postojani”. To su bile poslednje reči pape Franje upućene Džordžu Antoneu, šefu hitnog komiteta Katoličke crkve u Gazi, tokom njihovog poslednjeg telefonskog razgovora pre… »
Vesti dana »
E, da je ovako igrao u Denveru... Vestbruk se razgoropadio "pod stare dane" i pobegao Nikoli Jokiću!
Kurir pre 3 minutajoš 63 povezane
Arhiv javnih skupova objavio procenu o broju ljudi u Ćacilendu: MUP dezinformisao javnost
N1 Info pre 12 minutajoš 19 povezanih
Posle tri dana uhapšen muškarac iz Pečenjevca koji je ubio ženu
Jugmedia pre 2 minutajoš 49 povezanih