Повезане вести

Атлетикова рутина у градском дербију, Бетис "петардирао" Роналдово чедо назад у Сегунду!

Атлетикова рутина у градском дербију, Бетис "петардирао" Роналдово чедо назад у Сегунду!

Спортске.нет 24.04.2025
Фудбалери Атлетика савладали су у Мадриду екипу Раја Ваљекана са 3:0. Изабраници Дијега Симеонеа прилично су рутински оправдали улогу фаворита против градског ривала који је био начет већ у трећем минуту голом Александера… »
Атлетико рутински против Раја, Бетис јури ка Лиги шампиона

Атлетико рутински против Раја, Бетис јури ка Лиги шампиона

Спорт клуб 24.04.2025
Атлетико Мадрид савладао је Рајо Ваљекано у оквиру 33. кола резултатом 3:0. Све је било готово већ после првих 45 минута, а екипа коју са клупе предводи Дијего Симеоне рутински је привела друго полувреме крају. Сорлоту се баш… »
Крагујевчани преко Хрвата до финала Еврокупа!

Крагујевчани преко Хрвата до финала Еврокупа!

Спортски журнал 24.04.2025
Раднички елиминисао загребачку Младост. Ватерполисти Радничког из Крагујевца пласирали су се у финале Еврокупа, пошто су вечерас у реванш мечу полуфинала на свом терену победили загребачку Младост 15:8 (5:4, 2:1, 4:3, 4:0)… »
Атлетико без проблема до нова три бода - "петарда" Бетиса против прежаљеног Ваљадолида

Атлетико без проблема до нова три бода - "петарда" Бетиса против прежаљеног Ваљадолида

Б92 24.04.2025
Атлетико Мадрид није имао проблема на утакмици против Рајо Ваљекана. Тим Дијега Симеонеа славио је на свом терену резултатом 3:0. До предности Атлетико је стигао после само три минута игре, када је Александер Серлот погодио… »
Брејк Ефеса: Ларкин „окренуо“ ПАО у великој драми (ВИДЕО)

Брејк Ефеса: Ларкин „окренуо“ ПАО у великој драми (ВИДЕО)

Спорт клуб 24.04.2025
Кошаркаши Ефеса победили су Панатинаикос у другој утакмици четвртфиналне серије плеј-офа Евролиге резултатом 79:76. Ефес је тако изједначио на 1-1 у серији, пре него што се она пресели у Истанбул. Панатинаикос је водио непуних 39… »
Нико није био бољи од њега: Кошаркаш Панатинаикоса зарадио признање у Евролиги

Нико није био бољи од њега: Кошаркаш Панатинаикоса зарадио признање у Евролиги

Нова 24.04.2025
Кошаркаш Панатинаикоса, Хуанчо Ернангомез, проглашен је за најкориснијег играча (МВП) првих утакмица четвтфиналних серија плеј-офа Евролиге. Ернангомес је на утакмици против Ефеса, коју је његова екипа победила 87:83, забележио… »
Мвп првих мечева четвртфинала Евролиге из редова Панатинаикоса

Мвп првих мечева четвртфинала Евролиге из редова Панатинаикоса

Грци славили против Ефеса. Кошаркаш Панатинаикоса Хуанчо Ернангомез најкориснији је играч првих утакмица четвртфинала Евролиге, саопштено је данас на сајту такмичења. Ернангомез је у победи Панатинаикоса против Ефеса 87:83 за 39… »
Кошаркаш Панатинаикоса је МВП! Он је најкориснији играч првих мечева четвртфинала Евролиге

Кошаркаш Панатинаикоса је МВП! Он је најкориснији играч првих мечева четвртфинала Евролиге

Вечерње новости 24.04.2025
Кошаркаш Панатинаикоса Хуанчо Ернангомез најкориснији је играч (МВП) првих утакмица четвртфинала Евролиге, саопштено је данас на сајту такмичења. ФОТО: ЕПА Ернангомез је у победи Панатинаикоса против Ефеса резултатом 87:83 за 39… »
Панатинаикос има пар играча светске класе: Хуанчо доминирао па узео МВП награду!

Панатинаикос има пар играча светске класе: Хуанчо доминирао па узео МВП награду!

Хот спорт 24.04.2025
Бо Круз је био сјајан! У спектакуларном првом мечу четвртфинала Евролиге, кошаркаши Панатинаикоса победили су Анадолу Ефес резултатом 87:83 у препуној ОАКА Арени у Атини. Јунак меча био је Хуанчо Ернангомес, који је уписао… »
Ернангомез МВП прве рунде плеј офа Евролиге

Ернангомез МВП прве рунде плеј офа Евролиге

Спорт клуб 24.04.2025
Хуанћо Ернангомез проглашен је за најкориснијег играча прве рунде плеј офа Евролиге. Шпанац је блистао у тесној победи Панатинаикоса против Ефеса у ОАКА арени у Атини. Уписао је 20 поена уз 16 скокова и стигао до укупно 40… »
Од овог нема одбране - тројкашки рекорд Кливленда ВИДЕО

Од овог нема одбране - тројкашки рекорд Кливленда ВИДЕО

Б92 24.04.2025
Кошаркаши Кливленда поставили су протекле ноћи нови плеј-оф рекорд по броју убачених тројки за једну четвртину. Мичел, Гарланд и дружина имали су чак 11 успешних шутева за три поена у другој деоници. Ниједан тим пре Кливленда… »
Није било дилеме - Хуанчо је МВП

Није било дилеме - Хуанчо је МВП

Б92 24.04.2025
Шпански кошаркаш Хуанчо Ернангомес био је најбољи појединац првих утакмица прве рунде плеј-офа Евролиге. Хуанчо је предводио Панатинаикос до преокрета и победе над анадолу Ефесом пред крцатим трибинама ОАКА Арене резултатом… »
Јовић самокритичан: "Нисам више новајлија..."

Јовић самокритичан: "Нисам више новајлија..."

Спортске.нет 24.04.2025
Кошаркаши Мајами Хита поражени су као гости од Кливленд Кавалирса резултатом 121:112. Тако је Кливленд повео са 2:0 у плеј-оф серији прве рунде Источне конференције НБА лиге. Важну улогу у редовима Мајамија добио је српски… »
МВП Петровић засенио и актере дербија!

МВП Петровић засенио и актере дербија!

Спортске.нет 24.04.2025
Кошаркаш Меге Михаило Петровић проглашен је данас за најкориснијег играча (МВП) 28. кола регионалне АдмиралБет АБА лиге. Петровић је на утакмици против Цибоне, коју је његова екипа победила 88:83, забележио 28 поена, 13… »
Изгубили смо због мене: Србин самокритичан након пораза! (видео)

Изгубили смо због мене: Србин самокритичан након пораза! (видео)

Хот спорт 24.04.2025
Мајами у тешкој позицији! У другој утакмици прве рунде плеј-офа, Кливленд Кавалирси су победили Мајами Хит резултатом 121–112, чиме су повели са убедљивих 2–0 у серији. Иако је убацио 11 поена и додао осам скокова, Никола Јовић… »
Јовић преузео одговорност за пораз Мајамија (видео)

Јовић преузео одговорност за пораз Мајамија (видео)

Кливленд је одбранио домаћи терен и повео 2:0. Кливленд је одбранио домаћи терен и повео 2:0 у серији против Мајамија победом од 121:112 у Рокет арену. Мајами је замало направио велики повратак пошто је губио 19 поена разлике… »
Кливленд поново бољи од Мајамија, Јовић се вратио после три месеца (видео)

Кливленд поново бољи од Мајамија, Јовић се вратио после три месеца (видео)

Кавалирси воде против Хита са 2:0 у серији. Кливленд је повео против против Мајамија 2:0, у првом колу плеј-офа Истока, пошто су као домаћини победили 121:112. У игру се после прелома шаке у фебруару први пут вратио Никола Јовић… »
Србин самокритичан! Никола Јовић: Морао сам да будем бољи, захвалан сам тренеру што ми је пружио прилику

Србин самокритичан! Никола Јовић: Морао сам да будем бољи, захвалан сам тренеру што ми је пружио прилику

Кошаркаш Мајамија Никола Јовић изјавио је да није задовољан игром на другој утакмици првог кола плеј-офа Источне конференције НБА лиге против екипе Кливленда. ФОТО: Принтскрин/Твитер/АлтитудеТВ Кошаркаши Кливленда победили су… »
Јовић: Морао сам да будем бољи, захвалан сам тренеру што ми је пружио прилику

Јовић: Морао сам да будем бољи, захвалан сам тренеру што ми је пружио прилику

Политика 24.04.2025
Кошаркаш Мајамија Никола Јовић изјавио је да није задовољан игром на другој утакмици првог кола плеј-офа Источне конференције НБА лиге против екипе Кливленда. Кошаркаши Кливленда победили су јутрос на свом терену екипу Мајамија… »
МВП поред МВП-а, Хуанчо најкориснији на старту плеј-офа!

МВП поред МВП-а, Хуанчо најкориснији на старту плеј-офа!

Спортске.нет 24.04.2025
Сва четири домаћина били су успешни на старту плеј-оф серија Евролиге. Фенер је савладао Париз, Панатинаикос био бољи од Ефеса, Монако лако изашао на крај са Барселоном, а Олимпијакос одбранио "Дворану мира и пријатељства" од… »
Јовић: Коштао сам нас победе, нисам више руки

Јовић: Коштао сам нас победе, нисам више руки

Спорт клуб 24.04.2025
Никола Јовић се после скоро два месеца вратио на терен и одиграо солидан меч за Мајами у поразу од Кливленда у другом мечу плеј оф серије у НБА лиги. Србин је после меча био фрустриран, а себе је истакао као главног кривца за… »
Јовићев Мајами поражен у Кливленду: Бостон славио против Орланда

Јовићев Мајами поражен у Кливленду: Бостон славио против Орланда

Еуроневс 24.04.2025
Две најбоље екипе Источне конференције, Кливленд и Бостон, сачували су домаће терене протекле ноћи у другој утакмици прве рунде плеј-офа, после победа над Мајамијем и Орландом. Селтикси и Кавалирси повели су са 2:0 у серији и са… »
Хјустон изједначио у серији: Џејлен Грин срушио Голден стејт, повреда Џимија Батлера

Хјустон изједначио у серији: Џејлен Грин срушио Голден стејт, повреда Џимија Батлера

Еуроневс 24.04.2025
Кошаркаши Хјустона изједначили су резултат у четвртфиналној серији Западне конференције против Голден стејта, пошто су протекле ноћи без већих проблема савладали Вориорсе на свом терену. Кључ победе тексашког тима био је… »
Нба: Победе Бостона, Кливленда и Хјустона у плеј-офу

Нба: Победе Бостона, Кливленда и Хјустона у плеј-офу

Кошаркаши Бостона победили су јутрос на свом терену екипу Орланда резултатом 109:100 у другој утакмици првог кола плеј-офа Источне конференције НБА лиге. ФОТО: ЕПА-ЕФЕ/ВУ ХОНГ Бостон је повео 2:0 у серији, која се игра на четири… »
Победе кошаркаша Бостона, Кливленда и Хјустона у плеј-офу НБА лиге

Вести онлине 24.04.2025
Кошаркаши Бостона победили су јутрос на свом терену екипу Орланда резултатом 109:100 у другој утакмици првог кола плеј-офа Источне конференције НБА лиге. Бостон је повео 2:0 у серији, која се игра на четири победе. Најефикаснији… »
ВИДЕО Кари не може сам, Голден Стејт остао без другог брејка – шампион славио без најбољег играча

ВИДЕО Кари не може сам, Голден Стејт остао без другог брејка – шампион славио без најбољег играча

Нова 24.04.2025
Кошаркаши Голден Стејта нису успели да направе други брејк у серији против Хјустона, пошто су у другом мечу прве рунде плеј-офа поражени са 109:94. Хјустон је двоцифрену предност стекао већ у првој деоници, док је на полувремену… »
Вашингтон може и без голова Овечкина, блистао Копитар

Вашингтон може и без голова Овечкина, блистао Копитар

Спорт клуб 24.04.2025
Алекс Овечкин није имао ниједан поен, али су Вашингтон Капиталси остварили и други тријумф против Монтреала у плеј оф серији НХЛ лиге. Тим из главног града САД славио је резултатом 3:1, а јунак тријумфа био је Конор Мекмајкл… »
Јовић: "То што сам урадио је неприхватљиво!" ВИДЕО

Јовић: "То што сам урадио је неприхватљиво!" ВИДЕО

Б92 24.04.2025
Мајами Хит, за који наступа српски репрезентативац Никола Јовић, доживео је други пораз у серији против Кливленд Кавалирса. Најбољи тим Истока сада има 2-0, након што је претходне ноћи тријумфовао резултатом 121:112. Никола… »

Политика 24.04.2025
Кошаркаши Бостона победили су јутрос на свом терену екипу Орланда резултатом 109:100 у другој утакмици првог кола плеј-офа Источне конференције НБА лиге. Бостон је повео 2:0 у серији, која се игра на четири победе. Најефикаснији… »
НБА: Домаћи тимови славили на сва три меча, добар учинак Јовића

НБА: Домаћи тимови славили на сва три меча, добар учинак Јовића

Данас 24.04.2025
Кошаркаши Хјустона изједначили су на 1:1 против Голден Стејта у првом колу плеј-офа Западне конференције у Америчкој професионалној кошаркашкој лиги (НБА), пошто су данас на свом терену победили 109:94. Хјустон је предводио… »
Може и без Тејтума, Јовић солидан!

Може и без Тејтума, Јовић солидан!

Спортске.нет 24.04.2025
Џајлен Браун је преузео лидерску позицију, како је и обећао коучу Мазули након што је постало јасно да Тејтум неће бити у тиму Бостона у другом мечу против Орланда. Браун је убацио 36 поена, имао 10 скокова и пет асистенција… »
Победе Хјустона, Бостона и Кливленда у плеј-офу НБА лиге

Победе Хјустона, Бостона и Кливленда у плеј-офу НБА лиге

Радио сто плус 24.04.2025
Хјустон је предводио Џејлен Грин са 38 поена, од којих осам тројки из 18 покушаја, а имао је и шест асистенција, четири скока и три украдене лопте. Алперен Шенгун постигао је 17 поена, уз 16 скокова и седам асистенција, Дилон… »
"Морам да будем бољи": Јовић суров после пораза Мајамија, Србин окривио себе због лоше игре

"Морам да будем бољи": Јовић суров после пораза Мајамија, Србин окривио себе због лоше игре

Мондо 24.04.2025
Никола Јовић је био суров према својој игри после другог пораза Мајамија у плеј-оф фази НБА лиге. Никола Јовић и Мајами претрпели су други везани пораз у плеј-оф фази. Кливленд је овог пута био бољи 121:112, док је… »
Јовић се вратио на паркет, недовољно за расположене Кавалирсе

Јовић се вратио на паркет, недовољно за расположене Кавалирсе

Спорт клуб 24.04.2025
Никола Јовић се после два месеца вратио на паркет, али ни то није помогло Мајамију да избегне пораз и у другом мечу плеј офа НБА лиге против Кливленда. Кавалирси су славили 121:112 и повели 2:0 у серији у првој рунди Истока… »
Јовић сјајан у поразу Мајамија, Мичел урадио нешто што ни Леброну Џејмсу није пошло за руком

Јовић сјајан у поразу Мајамија, Мичел урадио нешто што ни Леброну Џејмсу није пошло за руком

Телеграф 24.04.2025
Донован Мичел је поново показао зашто је лидер Кливленд Кавалирса и у великом стилу је предводио тим до победе над Мајамијем (121:112), у другој утакмици прве рунде плеј-офа! Тиме обезбедио вођство од 2:0 у серији, а оно што је… »

Вести дана »