Povezane vesti

Atletikova rutina u gradskom derbiju, Betis "petardirao" Ronaldovo čedo nazad u Segundu!

Atletikova rutina u gradskom derbiju, Betis "petardirao" Ronaldovo čedo nazad u Segundu!

Sportske.net 24.04.2025
Fudbaleri Atletika savladali su u Madridu ekipu Raja Valjekana sa 3:0. Izabranici Dijega Simeonea prilično su rutinski opravdali ulogu favorita protiv gradskog rivala koji je bio načet već u trećem minutu golom Aleksandera Serlota. Neposredno pred… »
Atletiko rutinski protiv Raja, Betis juri ka Ligi šampiona

Atletiko rutinski protiv Raja, Betis juri ka Ligi šampiona

Sport klub 24.04.2025
Atletiko Madrid savladao je Rajo Valjekano u okviru 33. kola rezultatom 3:0. Sve je bilo gotovo već posle prvih 45 minuta, a ekipa koju sa klupe predvodi Dijego Simeone rutinski je privela drugo poluvreme kraju. Sorlotu se baš igrao fudbal. Zatresao je… »
Kragujevčani preko Hrvata do finala Evrokupa!

Kragujevčani preko Hrvata do finala Evrokupa!

Sportski žurnal 24.04.2025
Radnički eliminisao zagrebačku Mladost. Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca plasirali su se u finale Evrokupa, pošto su večeras u revanš meču polufinala na svom terenu pobedili zagrebačku Mladost 15:8 (5:4, 2:1, 4:3, 4:0), prenosi Beta. Radnički… »
Atletiko bez problema do nova tri boda - "petarda" Betisa protiv prežaljenog Valjadolida

Atletiko bez problema do nova tri boda - "petarda" Betisa protiv prežaljenog Valjadolida

B92 24.04.2025
Atletiko Madrid nije imao problema na utakmici protiv Rajo Valjekana. Tim Dijega Simeonea slavio je na svom terenu rezultatom 3:0. Do prednosti Atletiko je stigao posle samo tri minuta igre, kada je Aleksander Serlot pogodio mrežu rivala, na asistenciju… »
Brejk Efesa: Larkin „okrenuo“ PAO u velikoj drami (VIDEO)

Brejk Efesa: Larkin „okrenuo“ PAO u velikoj drami (VIDEO)

Sport klub 24.04.2025
Košarkaši Efesa pobedili su Panatinaikos u drugoj utakmici četvrtfinalne serije plej-ofa Evrolige rezultatom 79:76. Efes je tako izjednačio na 1-1 u seriji, pre nego što se ona preseli u Istanbul. Panatinaikos je vodio nepunih 39 minuta bez… »
Niko nije bio bolji od njega: Košarkaš Panatinaikosa zaradio priznanje u Evroligi

Niko nije bio bolji od njega: Košarkaš Panatinaikosa zaradio priznanje u Evroligi

Nova 24.04.2025
Košarkaš Panatinaikosa, Huančo Ernangomez, proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) prvih utakmica četvtfinalnih serija plej-ofa Evrolige. Ernangomes je na utakmici protiv Efesa, koju je njegova ekipa pobedila 87:83, zabeležio 20 poena i 16… »
Mvp prvih mečeva četvrtfinala Evrolige iz redova Panatinaikosa

Mvp prvih mečeva četvrtfinala Evrolige iz redova Panatinaikosa

Grci slavili protiv Efesa. Košarkaš Panatinaikosa Huančo Ernangomez najkorisniji je igrač prvih utakmica četvrtfinala Evrolige, saopšteno je danas na sajtu takmičenja. Ernangomez je u pobedi Panatinaikosa protiv Efesa 87:83 za 39 minuta zabeležio… »
Košarkaš Panatinaikosa je MVP! On je najkorisniji igrač prvih mečeva četvrtfinala Evrolige

Košarkaš Panatinaikosa je MVP! On je najkorisniji igrač prvih mečeva četvrtfinala Evrolige

Večernje novosti 24.04.2025
Košarkaš Panatinaikosa Huančo Ernangomez najkorisniji je igrač (MVP) prvih utakmica četvrtfinala Evrolige, saopšteno je danas na sajtu takmičenja. FOTO: EPA Ernangomez je u pobedi Panatinaikosa protiv Efesa rezultatom 87:83 za 39 minuta zabeležio… »
Panatinaikos ima par igrača svetske klase: Huančo dominirao pa uzeo MVP nagradu!

Panatinaikos ima par igrača svetske klase: Huančo dominirao pa uzeo MVP nagradu!

Hot sport 24.04.2025
Bo Kruz je bio sjajan! U spektakularnom prvom meču četvrtfinala Evrolige, košarkaši Panatinaikosa pobedili su Anadolu Efes rezultatom 87:83 u prepunoj OAKA Areni u Atini. Junak meča bio je Huančo Ernangomes, koji je upisao neverovatnih 20 poena, 15… »
Ernangomez MVP prve runde plej ofa Evrolige

Ernangomez MVP prve runde plej ofa Evrolige

Sport klub 24.04.2025
Huanćo Ernangomez proglašen je za najkorisnijeg igrača prve runde plej ofa Evrolige. Španac je blistao u tesnoj pobedi Panatinaikosa protiv Efesa u OAKA areni u Atini. Upisao je 20 poena uz 16 skokova i stigao do ukupno 40 indeksnih poena. To je… »
Od ovog nema odbrane - trojkaški rekord Klivlenda VIDEO

Od ovog nema odbrane - trojkaški rekord Klivlenda VIDEO

B92 24.04.2025
Košarkaši Klivlenda postavili su protekle noći novi plej-of rekord po broju ubačenih trojki za jednu četvrtinu. Mičel, Garland i družina imali su čak 11 uspešnih šuteva za tri poena u drugoj deonici. Nijedan tim pre Klivlenda nije uspeo da… »
Nije bilo dileme - Huančo je MVP

Nije bilo dileme - Huančo je MVP

B92 24.04.2025
Španski košarkaš Huančo Ernangomes bio je najbolji pojedinac prvih utakmica prve runde plej-ofa Evrolige. Huančo je predvodio Panatinaikos do preokreta i pobede nad anadolu Efesom pred krcatim tribinama OAKA Arene rezultatom 87:83. Utakmicu je… »
Jović samokritičan: "Nisam više novajlija..."

Jović samokritičan: "Nisam više novajlija..."

Sportske.net 24.04.2025
Košarkaši Majami Hita poraženi su kao gosti od Klivlend Kavalirsa rezultatom 121:112. Tako je Klivlend poveo sa 2:0 u plej-of seriji prve runde Istočne konferencije NBA lige. Važnu ulogu u redovima Majamija dobio je srpski reprezentativac Nikola… »
MVP Petrović zasenio i aktere derbija!

MVP Petrović zasenio i aktere derbija!

Sportske.net 24.04.2025
Košarkaš Mege Mihailo Petrović proglašen je danas za najkorisnijeg igrača (MVP) 28. kola regionalne AdmiralBet ABA lige. Petrović je na utakmici protiv Cibone, koju je njegova ekipa pobedila 88:83, zabeležio 28 poena, 13 asistencija, jedan skok… »
Izgubili smo zbog mene: Srbin samokritičan nakon poraza! (video)

Izgubili smo zbog mene: Srbin samokritičan nakon poraza! (video)

Hot sport 24.04.2025
Majami u teškoj poziciji! U drugoj utakmici prve runde plej-ofa, Klivlend Kavalirsi su pobedili Majami Hit rezultatom 121–112, čime su poveli sa ubedljivih 2–0 u seriji. Iako je ubacio 11 poena i dodao osam skokova, Nikola Jović je bio ljut na… »
Jović preuzeo odgovornost za poraz Majamija (video)

Jović preuzeo odgovornost za poraz Majamija (video)

Klivlend je odbranio domaći teren i poveo 2:0. Klivlend je odbranio domaći teren i poveo 2:0 u seriji protiv Majamija pobedom od 121:112 u Roket arenu. Majami je zamalo napravio veliki povratak pošto je gubio 19 poena razlike, ali je Klivlend u… »
Klivlend ponovo bolji od Majamija, Jović se vratio posle tri meseca (video)

Klivlend ponovo bolji od Majamija, Jović se vratio posle tri meseca (video)

Kavalirsi vode protiv Hita sa 2:0 u seriji. Klivlend je poveo protiv protiv Majamija 2:0, u prvom kolu plej-ofa Istoka, pošto su kao domaćini pobedili 121:112. U igru se posle preloma šake u februaru prvi put vratio Nikola Jović i odmah imao dvocifren… »
Srbin samokritičan! Nikola Jović: Morao sam da budem bolji, zahvalan sam treneru što mi je pružio priliku

Srbin samokritičan! Nikola Jović: Morao sam da budem bolji, zahvalan sam treneru što mi je pružio priliku

Košarkaš Majamija Nikola Jović izjavio je da nije zadovoljan igrom na drugoj utakmici prvog kola plej-ofa Istočne konferencije NBA lige protiv ekipe Klivlenda. FOTO: Printskrin/Tviter/AltitudeTV Košarkaši Klivlenda pobedili su jutros na svom terenu… »
Jović: Morao sam da budem bolji, zahvalan sam treneru što mi je pružio priliku

Jović: Morao sam da budem bolji, zahvalan sam treneru što mi je pružio priliku

Politika 24.04.2025
Košarkaš Majamija Nikola Jović izjavio je da nije zadovoljan igrom na drugoj utakmici prvog kola plej-ofa Istočne konferencije NBA lige protiv ekipe Klivlenda. Košarkaši Klivlenda pobedili su jutros na svom terenu ekipu Majamija 121:112 i poveli 2:0… »
MVP pored MVP-a, Huančo najkorisniji na startu plej-ofa!

MVP pored MVP-a, Huančo najkorisniji na startu plej-ofa!

Sportske.net 24.04.2025
Sva četiri domaćina bili su uspešni na startu plej-of serija Evrolige. Fener je savladao Pariz, Panatinaikos bio bolji od Efesa, Monako lako izašao na kraj sa Barselonom, a Olimpijakos odbranio "Dvoranu mira i prijateljstva" od Reala. Najzanimljivi… »
Jović: Koštao sam nas pobede, nisam više ruki

Jović: Koštao sam nas pobede, nisam više ruki

Sport klub 24.04.2025
Nikola Jović se posle skoro dva meseca vratio na teren i odigrao solidan meč za Majami u porazu od Klivlenda u drugom meču plej of serije u NBA ligi. Srbin je posle meča bio frustriran, a sebe je istakao kao glavnog krivca za izgubljene utakmice… »
Jovićev Majami poražen u Klivlendu: Boston slavio protiv Orlanda

Jovićev Majami poražen u Klivlendu: Boston slavio protiv Orlanda

Euronews 24.04.2025
Dve najbolje ekipe Istočne konferencije, Klivlend i Boston, sačuvali su domaće terene protekle noći u drugoj utakmici prve runde plej-ofa, posle pobeda nad Majamijem i Orlandom. Seltiksi i Kavalirsi poveli su sa 2:0 u seriji i sa dve "dominantne… »
Hjuston izjednačio u seriji: Džejlen Grin srušio Golden stejt, povreda Džimija Batlera

Hjuston izjednačio u seriji: Džejlen Grin srušio Golden stejt, povreda Džimija Batlera

Euronews 24.04.2025
Košarkaši Hjustona izjednačili su rezultat u četvrtfinalnoj seriji Zapadne konferencije protiv Golden stejta, pošto su protekle noći bez većih problema savladali Voriorse na svom terenu. Ključ pobede teksaškog tima bio je nadahnuti Džejlen Grin… »
Nba: Pobede Bostona, Klivlenda i Hjustona u plej-ofu

Nba: Pobede Bostona, Klivlenda i Hjustona u plej-ofu

Košarkaši Bostona pobedili su jutros na svom terenu ekipu Orlanda rezultatom 109:100 u drugoj utakmici prvog kola plej-ofa Istočne konferencije NBA lige. FOTO: EPA-EFE/WU HONG Boston je poveo 2:0 u seriji, koja se igra na četiri pobede. Najefikasniji… »
Pobede košarkaša Bostona, Klivlenda i Hjustona u plej-ofu NBA lige

Vesti online 24.04.2025
Košarkaši Bostona pobedili su jutros na svom terenu ekipu Orlanda rezultatom 109:100 u drugoj utakmici prvog kola plej-ofa Istočne konferencije NBA lige. Boston je poveo 2:0 u seriji, koja se igra na četiri pobede. Najefikasniji u redovima aktuelnog… »
VIDEO Kari ne može sam, Golden Stejt ostao bez drugog brejka – šampion slavio bez najboljeg igrača

VIDEO Kari ne može sam, Golden Stejt ostao bez drugog brejka – šampion slavio bez najboljeg igrača

Nova 24.04.2025
Košarkaši Golden Stejta nisu uspeli da naprave drugi brejk u seriji protiv Hjustona, pošto su u drugom meču prve runde plej-ofa poraženi sa 109:94. Hjuston je dvocifrenu prednost stekao već u prvoj deonici, dok je na poluvremenu bilo +14 za domaći… »
Vašington može i bez golova Ovečkina, blistao Kopitar

Vašington može i bez golova Ovečkina, blistao Kopitar

Sport klub 24.04.2025
Aleks Ovečkin nije imao nijedan poen, ali su Vašington Kapitalsi ostvarili i drugi trijumf protiv Montreala u plej of seriji NHL lige. Tim iz glavnog grada SAD slavio je rezultatom 3:1, a junak trijumfa bio je Konor Mekmajkl, koji je postigao dva gola… »
Jović: "To što sam uradio je neprihvatljivo!" VIDEO

Jović: "To što sam uradio je neprihvatljivo!" VIDEO

B92 24.04.2025
Majami Hit, za koji nastupa srpski reprezentativac Nikola Jović, doživeo je drugi poraz u seriji protiv Klivlend Kavalirsa. Najbolji tim Istoka sada ima 2-0, nakon što je prethodne noći trijumfovao rezultatom 121:112. Nikola Jović odigrao je vrlo… »

Politika 24.04.2025
Košarkaši Bostona pobedili su jutros na svom terenu ekipu Orlanda rezultatom 109:100 u drugoj utakmici prvog kola plej-ofa Istočne konferencije NBA lige. Boston je poveo 2:0 u seriji, koja se igra na četiri pobede. Najefikasniji u redovima aktuelnog… »
NBA: Domaći timovi slavili na sva tri meča, dobar učinak Jovića

NBA: Domaći timovi slavili na sva tri meča, dobar učinak Jovića

Danas 24.04.2025
Košarkaši Hjustona izjednačili su na 1:1 protiv Golden Stejta u prvom kolu plej-ofa Zapadne konferencije u Američkoj profesionalnoj košarkaškoj ligi (NBA), pošto su danas na svom terenu pobedili 109:94. Hjuston je predvodio Džejlen Grin sa 38… »
Može i bez Tejtuma, Jović solidan!

Može i bez Tejtuma, Jović solidan!

Sportske.net 24.04.2025
Džajlen Braun je preuzeo lidersku poziciju, kako je i obećao kouču Mazuli nakon što je postalo jasno da Tejtum neće biti u timu Bostona u drugom meču protiv Orlanda. Braun je ubacio 36 poena, imao 10 skokova i pet asistencija, nakon povrede na čelu… »
Pobede Hjustona, Bostona i Klivlenda u plej-ofu NBA lige

Pobede Hjustona, Bostona i Klivlenda u plej-ofu NBA lige

Radio sto plus 24.04.2025
Hjuston je predvodio Džejlen Grin sa 38 poena, od kojih osam trojki iz 18 pokušaja, a imao je i šest asistencija, četiri skoka i tri ukradene lopte. Alperen Šengun postigao je 17 poena, uz 16 skokova i sedam asistencija, Dilon Bruks 16 poena, a Tari… »
"Moram da budem bolji": Jović surov posle poraza Majamija, Srbin okrivio sebe zbog loše igre

"Moram da budem bolji": Jović surov posle poraza Majamija, Srbin okrivio sebe zbog loše igre

Mondo 24.04.2025
Nikola Jović je bio surov prema svojoj igri posle drugog poraza Majamija u plej-of fazi NBA lige. Nikola Jović i Majami pretrpeli su drugi vezani poraz u plej-of fazi. Klivlend je ovog puta bio bolji 121:112, dok je reprezentativac Srbije posle izlaska… »
Jović se vratio na parket, nedovoljno za raspoložene Kavalirse

Jović se vratio na parket, nedovoljno za raspoložene Kavalirse

Sport klub 24.04.2025
Nikola Jović se posle dva meseca vratio na parket, ali ni to nije pomoglo Majamiju da izbegne poraz i u drugom meču plej ofa NBA lige protiv Klivlenda. Kavalirsi su slavili 121:112 i poveli 2:0 u seriji u prvoj rundi Istoka. Srpski reprezentativac je… »
Jović sjajan u porazu Majamija, Mičel uradio nešto što ni Lebronu Džejmsu nije pošlo za rukom

Jović sjajan u porazu Majamija, Mičel uradio nešto što ni Lebronu Džejmsu nije pošlo za rukom

Telegraf 24.04.2025
Donovan Mičel je ponovo pokazao zašto je lider Klivlend Kavalirsa i u velikom stilu je predvodio tim do pobede nad Majamijem (121:112), u drugoj utakmici prve runde plej-ofa! Time obezbedio vođstvo od 2:0 u seriji, a ono što je Mičel uradio u ovom… »

Vesti dana »