Повезане вести
"Зацрвенела се кад сам јој то рекао" Истина о љубави Жељка Јоксимовића и његове прве жене Весне, а тек шта је рекла Јована…
Курир 24.04.2025
Певач Жељко Јоксимовић (53) први пут се оженио веома млад са 23 године са Весном Аврамовић, која је била његова велика љубав из гимназијских дана. Пар је у браки добио и ћерку Мину, на коју су обоје веома поносни. Мало познате… »
"Зацрвенела се када сам јој то рекао": Комшија открио истину о Жељку Јоксимовићу и његовој бившој жени Весни
Мондо 24.04.2025
Жељко Јоксимовић је пре брака са Јованом Јоксимовић био ожењен Весном, коју зна из средњошколских дана. Славни певач Жељко Јоксимовић (53) први пут се оженио веома млад, са 23 године. Весна Аврамовић била је његова велика… »
"Зацрвенела се кад сам јој то рекао": Истина о љубави Жељка Јоксимовића и његове бивше супруге Весне - први пут се оженио…
Блиц 24.04.2025
Славни певач Жељко Јоксимовић (53) први пут се оженио веома млад, са 23 године. Весна Аврамовић била је његова велика љубав из гимназијских дана, а са њом је касније добио ћерку Мину. Мало познате детаље из ране младости… »
Вести дана »

Душан Влаховић ове сезоне кориснији као резерва: Србину "не прија" улога стартера
Еуроневс пре 1 сатјош 20 повезаних

Студенти у блокади најављују комеморативни скуп за 1. новембар
Недељник пре 35 минутајош 10 повезаних