Povezane vesti

"Zacrvenela se kad sam joj to rekao" Istina o ljubavi Željka Joksimovića i njegove prve žene Vesne, a tek šta je rekla…

"Zacrvenela se kad sam joj to rekao" Istina o ljubavi Željka Joksimovića i njegove prve žene Vesne, a tek šta je rekla…

Kurir pre 3 dana
Pevač Željko Joksimović (53) prvi put se oženio veoma mlad sa 23 godine sa Vesnom Avramović, koja je bila njegova velika ljubav iz gimnazijskih dana. Par je u braki dobio i ćerku Minu, na koju su oboje veoma ponosni. Malo poznate detalje iz rane… »
"Zacrvenela se kada sam joj to rekao": Komšija otkrio istinu o Željku Joksimoviću i njegovoj bivšoj ženi Vesni

"Zacrvenela se kada sam joj to rekao": Komšija otkrio istinu o Željku Joksimoviću i njegovoj bivšoj ženi Vesni

Mondo pre 3 dana
Željko Joksimović je pre braka sa Jovanom Joksimović bio oženjen Vesnom, koju zna iz srednjoškolskih dana. Slavni pevač Željko Joksimović (53) prvi put se oženio veoma mlad, sa 23 godine. Vesna Avramović bila je njegova velika ljubav iz… »
"Zacrvenela se kad sam joj to rekao": Istina o ljubavi Željka Joksimovića i njegove bivše supruge Vesne - prvi put se…

"Zacrvenela se kad sam joj to rekao": Istina o ljubavi Željka Joksimovića i njegove bivše supruge Vesne - prvi put se…

Blic pre 3 dana
Slavni pevač Željko Joksimović (53) prvi put se oženio veoma mlad, sa 23 godine. Vesna Avramović bila je njegova velika ljubav iz gimnazijskih dana, a sa njom je kasnije dobio ćerku Minu. Malo poznate detalje iz rane mladosti Željka Joksimovića… »

Vesti dana »