Povezane vesti

Milena Ćeranić oplela po estradi, kolege nazvala "skotovima": Zbog njene izjave reagovao i Žika Jakšić

Milena Ćeranić oplela po estradi, kolege nazvala "skotovima": Zbog njene izjave reagovao i Žika Jakšić

Mondo 24.04.2025
Pevačica Milena Ćeranić otkrila da se na estradi susrela sa osobama koje su pokušavale da joj "podmetnu nogu" Pevačica Milena Ćeranić (38), koja je nakon učešća u rijalitiju Farma izbačena iz Granda, nedavno je u jednom intervjuu osula drvlje i kamenje… »
"To su idioti, skotovi, zli ljudi! Izborila sam se sama" Srpska pevačica (38) izbačena iz Granda, a po kolegama osula drvlje i…

"To su idioti, skotovi, zli ljudi! Izborila sam se sama" Srpska pevačica (38) izbačena iz Granda, a po kolegama osula drvlje i…

Kurir 24.04.2025
Pevačica Milena Ćeranić (38) izbačena je iz "Granda", a nedavno je osula drvlje i kamenje po svojim kolegama. Naime, Ćeranićka je tada istakla je da je doživela veliku sabotažu u svetu muzike. - Uvek sam se vodila time da ne diram nikoga prva, tačnije… »
Srpska pevačica (38) izbačena iz "Granda", a po kolegama osula drvlje i kamenje: "To su idioti, skotovi, zli ljudi! Izborila…

Srpska pevačica (38) izbačena iz "Granda", a po kolegama osula drvlje i kamenje: "To su idioti, skotovi, zli ljudi! Izborila…

Blic 24.04.2025
Pevačica Milena Ćeranić (38) izbačena je iz "Granda", a nedavno je osula drvlje i kamenje po svojim kolegama. Naime, Milena Ćeranić je tada istakla je da je doživela veliku sabotažu u svetu muzike. - Uvek sam se vodila time da ne diram nikoga prva… »

Vesti dana »