Povezane vesti
"Nećeš mi napisati nešto drugo, nego ćeš mi vratiti novac" Seka Aleksić pobesnela kad je čula da je njena pesma…
Kurir pre 4 dana
Pevačica Seka Aleksić nedavno je otkrila kako je pesma koju je ona kupila završila kod njene koleginice. Seka je tada istakla da se šokirala kada je čula da je njena koleginica snimila tu pesmu, jer ju je ona uredno platila. U pitanju je Simona… »
"Neću da mi pišeš ništa drugo, hoću da mi vratiš pare": Seka Aleksić pobesnela kad je čula da je njena pesma završila…
Blic pre 4 dana
Pevačica Seka Aleksić nedavno je otkrila kako je pesma koju je ona kupila završila kod njene koleginice. Seka je tada istakla da se šokirala kada je čula da je njena koleginica snimila tu pesmu, jer ju je ona uredno platila. U pitanju je Simona… »
Vesti dana »

Nakon 14 dana gotova blokada RTS-a: Studenti u blokadi objavili da im je ispunjen zahtev
Danas pre 3 satajoš 5 povezanih

Kolaps, dugi redovi i otkazivanje letova: Masovni nestanak struje širom Španije i Portugala
BBC News pre 4 sati

Ministar pravde osudio incident ispred dif u Novom Sadu: Srbija pred sudom u Strazburu ako se ne omogući rad Fakulteta sporta
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Pokret "Bravo" saopštio da je novosadski aktivista Brajan Brković priveden
Blic pre 4 satijoš 2 povezane