Povezane vesti
Pevačica hitno evakuisana: "Ispod mene nalazi se bomba" FOTO
B92 24.04.2025
Pevačica Sanela, poznata i kao Blek Panta, oglasila se na svom Instagram profilu i otkrila da je umalo ubijena. Naime, ona je putem storija ispričala da je u vozu kojim je putovala bila postavljena bomba. "Bomba je stvarno pronađena, bez šale! Izašla sam… »
"Ispod mene u vozu je bila bomba od 250 kg" Pevačica otkrila detalje drame - svi su hitno napustili vagone: Bitno da sam…
Kurir 24.04.2025
Pevačica Sanela, koja u javnosti koristi ime Blek Panta, otkrila je na društvenim mrežama šta je doživela. Ona se oglasila iz Austrije, te otkrila da je u vozu kojim je putovala bila postavljena bomba. - Bomba je stvarno pronađena, bez šale! Izašla sam… »
"Ispod mene u vozu je bila bomba od 250 kilograma": Pevačica otkrila detalje drame - svi su hitno napustili vagone: "Bitno da…
Blic 24.04.2025
Pevačica Sanela, koja u javnosti koristi ime Blek Panta, otkrila je na društvenim mrežama šta je doživela. Ona se oglasila iz Austrije, te otkrila da je u vozu kojim je putovala bila postavljena bomba. - Bomba je stvarno pronađena, bez šale! Izašla sam… »
Vesti dana »
Dok Kragujevčani budu slavili, oni će raditi: Dežurstva JKP Šumadija za praznike
Kurir pre 34 minutajoš 44 povezane
U Srbiji u novembru 4,4 odsto manje turista nego u isto vreme 2024.
N1 Info pre 1 satjoš 18 povezanih
Vremenska prognoza za praznike: Kakvo nas vreme očekuje za Novu godinu i Božić
NIN pre 24 minutajoš 23 povezane
Lazarević: Izvoz Srbije premašio 30 milijardi evra! U ovu zemlju EU smo izvezli najviše, evo koja su ključna tržišta
Blic pre 2 satajoš 16 povezanih