Povezane vesti
Pevačica hitno evakuisana: "Ispod mene nalazi se bomba" FOTO
B92 pre 2 dana
Pevačica Sanela, poznata i kao Blek Panta, oglasila se na svom Instagram profilu i otkrila da je umalo ubijena. Naime, ona je putem storija ispričala da je u vozu kojim je putovala bila postavljena bomba. "Bomba je stvarno pronađena, bez šale! Izašla… »
"Ispod mene u vozu je bila bomba od 250 kg" Pevačica otkrila detalje drame - svi su hitno napustili vagone: Bitno da sam…
Kurir pre 2 dana
Pevačica Sanela, koja u javnosti koristi ime Blek Panta, otkrila je na društvenim mrežama šta je doživela. Ona se oglasila iz Austrije, te otkrila da je u vozu kojim je putovala bila postavljena bomba. - Bomba je stvarno pronađena, bez šale… »
"Ispod mene u vozu je bila bomba od 250 kilograma": Pevačica otkrila detalje drame - svi su hitno napustili vagone: "Bitno da…
Blic pre 2 dana
Pevačica Sanela, koja u javnosti koristi ime Blek Panta, otkrila je na društvenim mrežama šta je doživela. Ona se oglasila iz Austrije, te otkrila da je u vozu kojim je putovala bila postavljena bomba. - Bomba je stvarno pronađena, bez šale… »
Vesti dana »

Barselona osvojila 32. Kup Kralja posle spektakla i produžetaka protiv Reala
Euronews pre 6 satijoš 6 povezanih

Vučić i Dodik na obeležavanju Dana sećanja na žrtve zločina genocida NDH
RTV pre 59 minutajoš 1 povezana

Nestvarna drama i čudesna pobeda! Jokić vratio brejk Klipersima
Sport klub pre 4 satijoš 8 povezanih

Srednjoškolci sa protesta u Novom Sadu: Dosta je bilo ćutanja i lupanju u šerpe, vreme je za štrajk (FOTO; VIDEO)
Danas pre 6 satijoš 1 povezana