Povezane vesti

Prosidba u ponoć na originalan način

Prosidba u ponoć na originalan način

Stav.life 24.04.2025
Leskovčanin Nikola Kočić je noćas tačno u ponoć na parkingu ispred železničke stanice zaprosio svoju devojku Maju na jedan prilično originalan i smeo način i to uz vatromet, baklje i veliki transparent „MAJA, UDAJ SE ZA MENE“ koji je bio okačen i… »
Prosidba u ponoć kod železničke stanice

Prosidba u ponoć kod železničke stanice

Rešetka 24.04.2025
U moru ne tako lepih informacija u poslednje vreme sa svih strana red je da sa našim sugrađanima podelimo i jednu lepu. Naime, Leskovčanin Nikola Kočić je noćas tačno u ponoć na parkingu ispred železničke stanice zaprosio svoju devojku Maju na jedan… »
Nikola Kočić iz Leskovca oduševio komšije: U suzama pratili kako prosi devojku, evo kako se sve završilo

Nikola Kočić iz Leskovca oduševio komšije: U suzama pratili kako prosi devojku, evo kako se sve završilo

Telegraf 24.04.2025
Nikola Kočić iz Leskovca sinoć je tačno u ponoć na parkingu ispred Železničke stanice u tom gradu zaprosio svoju devojku Maju. I to na jedan prilično originalan i smeo način - uz vatromet i baklje. Kako javlja Portal Jug media, Nikola je postavio i… »
Prosidba u ponoć kod Železničke stanice u Leskovcu (video)

Prosidba u ponoć kod Železničke stanice u Leskovcu (video)

Jugmedia 24.04.2025
Nikola Kočić iz Leskovca noćas tačno u ponoć na parkingu ispred Železničke stanice zaprosio je svoju devojku Maju na jedan prilično originalan i smeo način i to uz vatromet, baklje i veliki transparent „MAJA, UDAJ SE ZA MENE“ koji je bio okačen i… »
Čitaoci javljaju: Leskovčanin zaprosio devojku transparentom na vrhu zgrade

Čitaoci javljaju: Leskovčanin zaprosio devojku transparentom na vrhu zgrade

Jug press 24.04.2025
LESKOVAC Naš sugrađanin Nikola Kočić je noćas tačno u ponoć, na parkingu ispred Železničke stanice, zaprosio svoju devojku Maju na jedan prilično originalan i smeo način i to uz vatromet, baklje i velike transparentne “MAJA, UDAJ SE ZA MENE” koji je bio… »

Vesti dana »