Povezane vesti

Uživo Rusi u zoru izveli masovni napad na Kijev! Grad u plamenu i ruševinama, ima mrtvih! Bolnice su im pune

Uživo Rusi u zoru izveli masovni napad na Kijev! Grad u plamenu i ruševinama, ima mrtvih! Bolnice su im pune

Alo pre 6 dana
Rat u Ukrajini – 1.156. dan. Kremlj: Rusija je posvećena mirovnim naporima, ali mora se uzeti u obzir naš interes Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je danas da je Rusija posvećena nastavku mirovnih napora u vezi sa ukrajinskim sukobom, ali da… »
„Teže je sarađivati sa Zelenskim, ali mislim da imamo dogovor“: Tramp o mirovnim pregovorima između Rusije i Ukrajine

„Teže je sarađivati sa Zelenskim, ali mislim da imamo dogovor“: Tramp o mirovnim pregovorima između Rusije i Ukrajine

Nedeljnik pre 6 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da „misli da ima dogovor“ i sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom i sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim o okončanju rata u Ukrajini. Tramp je danas u Beloj kući… »
Tramp: Mislim da imam dogovor i sa Zelenskim i sa Putinom za rešavanje rata u Ukrajini

Tramp: Mislim da imam dogovor i sa Zelenskim i sa Putinom za rešavanje rata u Ukrajini

Radio 021 pre 6 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da misli da ima dogovor i sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom i sa ukrajinskim predsednikom Vladimirom Zelenskim za rešavanje rata u Ukrajini. Tramp je rekao novinarima u Beloj kući da je, međutim… »

Vesti dana »