Повезане вести

Уживо Руси у зору извели масовни напад на Кијев! Град у пламену и рушевинама, има мртвих! Болнице су им пуне

Уживо Руси у зору извели масовни напад на Кијев! Град у пламену и рушевинама, има мртвих! Болнице су им пуне

Ало 24.04.2025
Рат у Украјини – 1.156. дан. Кремљ: Русија је посвећена мировним напорима, али мора се узети у обзир наш интерес Портпарол Кремља Дмитриј Песков изјавио је данас да је Русија посвећена наставку мировних напора у вези са… »
„Теже је сарађивати са Зеленским, али мислим да имамо договор“: Трамп о мировним преговорима између Русије и Украјине

„Теже је сарађивати са Зеленским, али мислим да имамо договор“: Трамп о мировним преговорима између Русије и Украјине

Недељник 24.04.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је да „мисли да има договор“ и са руским председником Владимиром Путином и са украјинским председником Володимиром Зеленским о окончању рата у Украјини. Трамп је данас… »
Трамп: Мислим да имам договор и са Зеленским и са Путином за решавање рата у Украјини

Трамп: Мислим да имам договор и са Зеленским и са Путином за решавање рата у Украјини

Радио 021 24.04.2025
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да мисли да има договор и са руским председником Владимиром Путином и са украјинским председником Владимиром Зеленским за решавање рата у Украјини. Трамп је рекао новинарима у Белој… »

Вести дана »