Povezane vesti
Uživo Rusi u zoru izveli masovni napad na Kijev! Grad u plamenu i ruševinama, ima mrtvih! Bolnice su im pune
Alo pre 6 dana
Rat u Ukrajini – 1.156. dan. Kremlj: Rusija je posvećena mirovnim naporima, ali mora se uzeti u obzir naš interes Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je danas da je Rusija posvećena nastavku mirovnih napora u vezi sa ukrajinskim sukobom, ali da… »
„Teže je sarađivati sa Zelenskim, ali mislim da imamo dogovor“: Tramp o mirovnim pregovorima između Rusije i Ukrajine
Nedeljnik pre 6 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da „misli da ima dogovor“ i sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom i sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim o okončanju rata u Ukrajini. Tramp je danas u Beloj kući… »
Tramp: Mislim da imam dogovor i sa Zelenskim i sa Putinom za rešavanje rata u Ukrajini
Radio 021 pre 6 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da misli da ima dogovor i sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom i sa ukrajinskim predsednikom Vladimirom Zelenskim za rešavanje rata u Ukrajini. Tramp je rekao novinarima u Beloj kući da je, međutim… »
Vesti dana »

(BLOG) Studenti stigli u Beč: Dočekali ih građani i austrijska ministarka, nastavlja se put ka Novom Sadu
N1 Info pre 39 minutajoš 44 povezane

NVO: Odluka Evropskog suda za ljudska prava važna opomena državi Srbiji
Beta pre 3 satajoš 41 povezana

Međak: Ton izjava Marte Kos tokom posete Srbiji ukazuje da poskupljuje podrška EU Vučiću
Beta pre 1 satjoš 57 povezanih

Završen sastanak premijera i rektora: Đokić, prema najavi, predstavio dokument Platforma Univerziteta u Beogradu
Dnevnik pre 4 satijoš 24 povezane

Eps ostvario dobit veću od planirane! Prvo tromesečje završeno sa 10,8 milijardi evra zarade
Kurir pre 2 satajoš 58 povezanih