Povezane vesti

Vučić: Studenti i građani će nastaviti s nasiljem, država bira trenutak kada će mu stati u kraj

Vučić: Studenti i građani će nastaviti s nasiljem, država bira trenutak kada će mu stati u kraj

Naissus info pre 7 dana
Vučić je za televiziju Pink ocenio da su se državni organi u Srbiji ponašali prema učesnicima blokada „demokratskije nego 95 odsto ili gotovo sve zemlje EU i Evrope u celini“. „Niko od nas se ne raduje i nije sadista pa da želi da nekom… »
Vučić: Blokada RTS - a je zločin bez presedana, pojedini zaposleni pomagali blokaderima da im ruše kuću

Vučić: Blokada RTS - a je zločin bez presedana, pojedini zaposleni pomagali blokaderima da im ruše kuću

Glas Zapadne Srbije pre 7 dana
„Ono što čine protiv RTS je zločin bez presedana. Blokirate ljudima pristup već 10 dana i izlaz iz zgrade, da ne mogu da kupe hranu, da ne mogu da rade, da bude podržano od mnogih spolja, od nevladinih organizacija i kada sve to vidite onda se… »
Vučić: Kriminalne grupe, zajedno sa nekim državnim strukturama, radile na mojoj likvidaciji

Vučić: Kriminalne grupe, zajedno sa nekim državnim strukturama, radile na mojoj likvidaciji

Bujanovačke pre 7 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će studenti i građani koji učestvuju u blokadama „nastaviti s nasiljem“, a da će država „birati trenutak kada će nasilju stati u kraj“. Vučić je za televiziju Pink ocenio da su se državni… »
Vučić: Blokaderi će nastaviti s nasiljem a mi ćemo da biramo trenutak kad ćemo nasilju stati u kraj

Vučić: Blokaderi će nastaviti s nasiljem a mi ćemo da biramo trenutak kad ćemo nasilju stati u kraj

Glas Zaječara pre 7 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će studenti i građani koji učestvuju u blokadama „nastaviti s nasiljem“ a da će država „birati trenutak kada će nasilju stati u kraj“. Vučić je za televiziju Pink ocenio da su se… »

Vesti dana »