Povezane vesti

Vučević: Poseta Vučića Moskvi 9. maja veoma značajna

Euronews 24.04.2025
Predsednik SNS Miloš Vučević izjavio je da je prisustvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića na paradi povodom 80. godišnjice pobede nad fašizmom u Drugom svetskom ratu u Moskvi 9. maja značajno i da očekuje da će tom prilikom imati važne susrete… »
"Poseta Vučića Moskvi 9. Maja veoma značajna" Vučević: Predsednik će tom prilikom imati važne susrete

"Poseta Vučića Moskvi 9. Maja veoma značajna" Vučević: Predsednik će tom prilikom imati važne susrete

Kurir 24.04.2025
Predsednik SNS Miloš Vučević izjavio je danas da je prisustvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića na paradi povodom 80. godišnjice pobede nad fašizmom u Drugom svetskom ratu u Moskvi 9. maja značajno i da očekuje da će tom prilikom imati važne susrete… »
Miloš Vučević reagovao zbog pokušaja hapšenja Milorada Dodika: "Zabrinut sam zbog svega što se dešava, postoje usijane glave…

Miloš Vučević reagovao zbog pokušaja hapšenja Milorada Dodika: "Zabrinut sam zbog svega što se dešava, postoje usijane glave…

Kurir 24.04.2025
Predsednik SNS Miloš Vučević izjavio je danas, povodom pokušaja hapšenja predsednika Republike Srpske Milorada Dodika od strane SIPA, da je zabrinut zbog takvih dešavanja. “Zabrinut sam zbog svega sto se dešava u BiH u poslednje vreme. Od početka… »
Vučević o pokušaju hapšenja Dodika: Zabrinut sam, neki u Sarajevu i van BiH spremni na eskalaciju

Vučević o pokušaju hapšenja Dodika: Zabrinut sam, neki u Sarajevu i van BiH spremni na eskalaciju

Blic 24.04.2025
Predsednik SNS Miloš Vučević izjavio je danas, povodom pokušaja hapšenja predsednika Republike Srpske Milorada Dodika od strane SIPA, da je zabrinut zbog takvih dešavanja. - Zabrinut sam zbog svega što se dešava u BiH u poslednje vreme. Od početka… »

RTV 24.04.2025
BEOGRAD - Predsednik SNS Miloš Vučević izjavio je danas da je prisustvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića na paradi povodom 80. godišnjice pobede nad fašizmom u Drugom svetskom ratu u Moskvi 9. maja značajno i da očekuje da će tom prilikom imati važne… »
„Vučić je hrabar čovek, ima obavezu prema svima koji su se borili za našu državu“: Vučević o predsednikovoj poseti Moskvi 9…

„Vučić je hrabar čovek, ima obavezu prema svima koji su se borili za našu državu“: Vučević o predsednikovoj poseti Moskvi 9…

Dnevnik 24.04.2025
Predsednik SNS Miloš Vučević izjavio je danas da je prisustvo presednika Srbije Aleksandra Vučića na paradi povodom 80. godišnjice pobede nad fašizmom u Drugom svetskom ratu u Moskvi 9. maja značajno i da očekuje da će tom prilikom imati važne susrete… »
Vučević zabrinut zbog dešavanja u BiH: Neki u Sarajevu i van BiH spremni na eskalaciju

Vučević zabrinut zbog dešavanja u BiH: Neki u Sarajevu i van BiH spremni na eskalaciju

Euronews 24.04.2025
Predsednik SNS Miloš Vučević izjavio je, povodom pokušaja hapšenja predsednika Republike Srpske Milorada Dodika od strane SIPA, da je zabrinut zbog takvih dešavanja. "Zabrinut sam zbog svega što se dešava u BiH u poslednje vreme. Od početka montiranog… »
Vučević: Zabrinut sam zbog dešavanja u BiH, neki u Sarajevu i van BiH spremni na eskalaciju

Vučević: Zabrinut sam zbog dešavanja u BiH, neki u Sarajevu i van BiH spremni na eskalaciju

NIN 24.04.2025
Predsednik SNS Miloš Vučević izjavio je danas, povodom pokušaja hapšenja predsednika Republike Srpske Milorada Dodika od strane SIPA, da je zabrinut zbog takvih dešavanja. "Zabrinut sam zbog svega što se dešava u BiH u poslednje vreme. Od početka… »
Zabrinut sam zbog svega što se dešava u BiH, postoje usijane glave koje mogu da izazovu eskalaciju Lider SNS Miloš Vučević o…

Zabrinut sam zbog svega što se dešava u BiH, postoje usijane glave koje mogu da izazovu eskalaciju Lider SNS Miloš Vučević o…

Dnevnik 24.04.2025
Predsednik SNS Miloš Vučević izjavio je danas, povodom pokušaja hapšenja predsednika Republike Srpske Milorada Dodika od strane SIPA, da je zabrinut zbog takvih dešavanja. “Zabrinut sam zbog svega sto se desava u BiH u poslednje vreme. Od pocetka… »

Telegraf 24.04.2025
Predsednik SNS Miloš Vučević izjavio je danas, povodom pokušaja hapšenja predsednika Republike Srpske Milorada Dodika od strane SIPA, da je zabrinut zbog takvih dešavanja. "Zabrinut sam zbog svega što se dešava u BiH u poslednje vreme. Od početka… »

Vesti dana »