Povezane vesti
Kako nastaje najneobičniji grad na svetu? Katastrofalni uslovi, poginuli radnici, snimci iz vazduha sve otkrivaju
Nova 24.04.2025
Izgradnja jednog od najneobičnijih urbanih projekata na svetu, grada pod nazivom Linija (The Line) u Saudijskoj Arabiji, nastavlja se uprkos brojnim problemima, ogromnim troškovima i teškim uslovima rada na gradilištu, zbog kojih je, prema navodima, već… »
Katastrofalni uslovi, mrtvi radnici: Osvanuli snimci iz vazduha najneobičnijeg grada na svetu, širok samo 200 metara
Mondo 24.04.2025
Novi snimci otkrivaju kako nastaje "Linija" u Saudijskoj Arabiji - grad budućnosti, ali i gradilište katastrofalnih uslova. Izgradnja najneobičnijeg grada na svetu, zvanog "The Line" (Linija), još uvek traje, uprkos brojnim problemima, ogromnim… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Vrelo i suvo vreme danas, promena i pad temperature od nedelje uz nestabilno vreme
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 32 povezane

Vuk Cvijić za N1: Bez ikakvog povoda policajac me poprskao nekim sredstvom, bio sam slep sat vremena
Cenzolovka pre 39 minutajoš 9 povezanih

Crta podnela tri krivične prijave u vezi sa protestima u Novom Sadu, Beogradu i Vrbasu
Radio 021 pre 2 satajoš 22 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 18 povezanih

Tristan Vukčević otkrio šta je naučio od Jokića i Bogdana i zašto je odabrao Srbiju: „Grci su došli da me vide…“
Nova pre 34 minutajoš 45 povezanih