Povezane vesti
Ovom starijem čoveku je Anđela bila ljubavnica? Oglasila se njegova žena pa otkrila: Gastoz je sve znao
Svet & Skandal 24.04.2025
Ljubavna afera Anđele Đuričić ponovo je tema medija Anđela Đuričić već nekoliko meseci uživa u rijaliti ljubavi s Gastozom, međutim, ona ni ne sluti šta on sve zna o njoj. Ljubavna afera Anđele Đuričić o kojoj se govorilo pre dve godine sada je postala… »
Isplivala šok afera! Prevarena žena ljubavnika Anđele Đurišić tvrdi: Imam dokaze, razvela je Gastozovog druga!
Kurir 24.04.2025
Anđela Duričić i ne sluti da je stariji čovek s kojim je navodno imala kratku aferu u Budvi i koji se zbog nje razveo, zapravo Gastozov dobar prijatelj već 15 godina. Za "Svet" se oglasila njegova bivša žena Gordana i ispričala kako je saznala da je muž… »
Vesti dana »
"Niko nikada nije učinio više za NATO od mene" Tramp: Da se ja nisam pojavio, bio bi na smetlištu istorije
Večernje novosti pre 2 satajoš 29 povezanih
Tramp objavio privatne poruke koje mu je poslao Makron: Ovo je detaljna analiza šta one znače (foto)
Kurir pre 3 satajoš 37 povezanih
Fudbaleri Bode Glimta pobedili Mančester siti u Ligi šampiona
Radio sto plus pre 43 minutajoš 28 povezanih
Novi napad botova na naloge N1, Danas, Nova.rs, Nova TV i Radar: Broj pratilaca ubrzano raste
N1 Info pre 7 satijoš 6 povezanih
Džudo savez Srbije dodelio godišnje nagrade; Majdov: Postali smo svetska sila
RTV pre 8 minutajoš 41 povezana