Povezane vesti
Lekar: Papa Franja preminuo brzo i bez bola
NIN 24.04.2025
Papa Franja preminuo je iznenada u ponedeljak ujutru usled moždanog udara brzo i bez bola, izjavio je njegov lekar Serđo Alfijeri. "Ušao sam u njegove prostorije i video da ima otvorene oči. Nije imao problema sa disanjem, ali kada sam ga pozvao po… »
„Oči su mu bile otvorene, tada sam shvatio da ništa ne mogu da učinim“: Lekar opisao poslednje trenutke pape Franje
Nova 24.04.2025
Serđo Alfieri, načelnik abdominalne onkološke hirurgije u bolnici Đemelji, u kojoj je papa Franja boravio u februaru, otkrio je za Corriere della Sera detalje poslednjih trenutaka života Svetog Oca. Alfieri je papu poslednji put video na Veliku subotu… »
"U: tom momentu sam shvatio da se ništa više ne može učiniti": Lekar pape Franje opisao poslednje trenutke provedene sa njim…
Blic 24.04.2025
Serđo Alfijeri, šef hirurgije abdominalne onkologije u bolnici Đemeli, bio je lični hirurg i lekar pape Franje, a u intervjuu italijanskim medijima govorio je o svom odnosu sa papom i o njegovim poslednjim danima. U intervjuu za "Korijere dela Sera"… »
"Znao je da se bliži kraj, onda sam shvatio da ništa ne mogu": Papin lekar otkrio njegove poslednje trenutke
Mondo 24.04.2025
Papa Franja je proveo pet nedelja u bolnici na lečenju, a preminuo je ubrzo nakon otpuštanja. Serđo Alfieri, šef abdominalne onkološke hirurgije u bolnici Gemeli u kojoj je papa Franja boravio u februaru, otkrio je za "Korijere dela sera" detalje o… »
"Oči su mu bile otvorene, disao je, ali ovo je bio trenutak kada sam shvatio da više ništa ne mogu": Lekar izneo detalje o…
Kurir 24.04.2025
Serđo Alfijeri, šef abdominalne onkološke hirurgije u bolnici "Gemelli" u kojoj je papa Franja boravio u februaru, otkrio je za Corriere della Sera detalje poslednjih trenutaka života poglavara Rimokatoličke crkve. Dr Alfijeri je sa papom poslednji… »
"Oči su mu bile otvorene, disao je, ali sam znao da više ništa ne mogu da uradim...": Oglasio se papin lekar
Telegraf 24.04.2025
Sergio Alfieri, šef abdominalne onkološke hirurgije u bolnici "Gemelli" u kojoj je papa Franja boravio u februaru, otkrio je za Corriere della Sera detalje poslednjih trenutaka života poglavara Rimokatoličke crkve. Dr Alfieri je sa papom poslednji pričao… »
Vesti dana »

Patrijarh Porfirije: Presuda Dodiku dovodi u pitanje opstanak srpskog naroda u BiH
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

Demonstranti iz Novog Pazara blokirali magistralni put ka Crnoj Gori: U Beogradu došli ispred kuće premijera Ðure Macuta (foto,video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

"Ostajemo uz republiku srpsku": Macut: Presuda Dodiku je protiv čitavog srpskog naroda
Blic pre 2 satajoš 1 povezana