Povezane vesti
Lekar: Papa Franja preminuo brzo i bez bola
NIN 24.04.2025
Papa Franja preminuo je iznenada u ponedeljak ujutru usled moždanog udara brzo i bez bola, izjavio je njegov lekar Serđo Alfijeri. "Ušao sam u njegove prostorije i video da ima otvorene oči. Nije imao problema sa disanjem, ali kada sam ga pozvao po… »
„Oči su mu bile otvorene, tada sam shvatio da ništa ne mogu da učinim“: Lekar opisao poslednje trenutke pape Franje
Nova 24.04.2025
Serđo Alfieri, načelnik abdominalne onkološke hirurgije u bolnici Đemelji, u kojoj je papa Franja boravio u februaru, otkrio je za Corriere della Sera detalje poslednjih trenutaka života Svetog Oca. Alfieri je papu poslednji put video na Veliku subotu… »
"U: tom momentu sam shvatio da se ništa više ne može učiniti": Lekar pape Franje opisao poslednje trenutke provedene sa njim…
Blic 24.04.2025
Serđo Alfijeri, šef hirurgije abdominalne onkologije u bolnici Đemeli, bio je lični hirurg i lekar pape Franje, a u intervjuu italijanskim medijima govorio je o svom odnosu sa papom i o njegovim poslednjim danima. U intervjuu za "Korijere dela Sera"… »
"Znao je da se bliži kraj, onda sam shvatio da ništa ne mogu": Papin lekar otkrio njegove poslednje trenutke
Mondo 24.04.2025
Papa Franja je proveo pet nedelja u bolnici na lečenju, a preminuo je ubrzo nakon otpuštanja. Serđo Alfieri, šef abdominalne onkološke hirurgije u bolnici Gemeli u kojoj je papa Franja boravio u februaru, otkrio je za "Korijere dela sera" detalje o… »
"Oči su mu bile otvorene, disao je, ali ovo je bio trenutak kada sam shvatio da više ništa ne mogu": Lekar izneo detalje o…
Kurir 24.04.2025
Serđo Alfijeri, šef abdominalne onkološke hirurgije u bolnici "Gemelli" u kojoj je papa Franja boravio u februaru, otkrio je za Corriere della Sera detalje poslednjih trenutaka života poglavara Rimokatoličke crkve. Dr Alfijeri je sa papom poslednji… »
"Oči su mu bile otvorene, disao je, ali sam znao da više ništa ne mogu da uradim...": Oglasio se papin lekar
Telegraf 24.04.2025
Sergio Alfieri, šef abdominalne onkološke hirurgije u bolnici "Gemelli" u kojoj je papa Franja boravio u februaru, otkrio je za Corriere della Sera detalje poslednjih trenutaka života poglavara Rimokatoličke crkve. Dr Alfieri je sa papom poslednji pričao… »
Vesti dana »
Brnabić: Završićemo raspravu o Vladi sutra, dok neko ne padne u nesvest
Nedeljnik pre 12 minutajoš 59 povezanih
'Dobar sastanak' Trampa sa Zelenskim, prvi susret sa Netanjahuom od početka rata sa Iranom
BBC News pre 22 minutajoš 25 povezanih
Razoran zemljotres pogodio južni Japan: Potvrđene žrtve, stotine povređenih i nestali
Naslovi.ai pre 52 minutajoš 48 povezanih