Povezane vesti
"Represija, pretnje, antagonizacija, vređanje – to su metodologije i alati koji će se vlastima vratiti kao bumerang
Pravda 24.04.2025
Direktor novinske agencije FoNet, Zoran Sekulić, rekao je da se kriza produbljuje i da je ishod neizvestan, ali da se "Srbija neće vratiti u stanje pre 1. novembra". "Mislim da se u Srbiji dogodila društvena promena, politička još nije. Kako će i kada… »
Sekulić: Opšte karakteristike Vučićevih nastupa su pretnje i vređanje
Novi magazin 24.04.2025
Direktor novinske agencije FoNet, Zoran Sekulić, rekao je za N1 da se kriza produbljuje i da je ishod neizvestan, ali da se "Srbija neće vratiti u stanje pre 1. novembra". "Mislim da se u Srbiji dogodila društvena promena, politička još nije. Kako će i… »
Sekulić: Opšte karakteristike Vučićevih nastupa su pretnje i vređanje, odgovornost za sudbinu univerziteta treba pripisati…
N1 Info 24.04.2025
Direktor novinske agencije FoNet, Zoran Sekulić, rekao je za N1 da se kriza produbljuje i da je ishod neizvestan, ali da se "Srbija neće vratiti u stanje pre 1. novembra". "Mislim da se u Srbiji dogodila društvena promena, politička još nije. Kako će i… »
Vesti dana »
Zejna u šoku nakon finala PZE 2026, izletela iz RTS nakon što joj je izmakla pobeda: "Bila sam favorit jako dugo..."
Blic pre 48 minutajoš 24 povezane
"Nismo svesni šta se dešava, ovo je jako emotivno": Prvi utisci predstavnika Srbije na Evroviziji nakon trijumfa
Kurir pre 48 minutajoš 16 povezanih
Advokat uhapšenog Aca Đukanovića tvrdi da je pronađeno oružje legalno, a da deo pripada bratu Milu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
MSP Srbije uputilo preporuke građanima povodom rata na Bliskom istoku
Danas pre 3 satajoš 3 povezane