Povezane vesti
"Represija, pretnje, antagonizacija, vređanje – to su metodologije i alati koji će se vlastima vratiti kao bumerang
Pravda 24.04.2025
Direktor novinske agencije FoNet, Zoran Sekulić, rekao je da se kriza produbljuje i da je ishod neizvestan, ali da se "Srbija neće vratiti u stanje pre 1. novembra". "Mislim da se u Srbiji dogodila društvena promena, politička još nije. Kako će i kada… »
Sekulić: Opšte karakteristike Vučićevih nastupa su pretnje i vređanje
Novi magazin 24.04.2025
Direktor novinske agencije FoNet, Zoran Sekulić, rekao je za N1 da se kriza produbljuje i da je ishod neizvestan, ali da se "Srbija neće vratiti u stanje pre 1. novembra". "Mislim da se u Srbiji dogodila društvena promena, politička još nije. Kako će i… »
Sekulić: Opšte karakteristike Vučićevih nastupa su pretnje i vređanje, odgovornost za sudbinu univerziteta treba pripisati…
N1 Info 24.04.2025
Direktor novinske agencije FoNet, Zoran Sekulić, rekao je za N1 da se kriza produbljuje i da je ishod neizvestan, ali da se "Srbija neće vratiti u stanje pre 1. novembra". "Mislim da se u Srbiji dogodila društvena promena, politička još nije. Kako će i… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO: „Bio si čovek znanja, sada si čovek naredbi“: Građani ostavili poruke ispred zgrade premijera Đura Macuta
Nova pre 5 minutajoš 18 povezanih

"Uhapšen je u 8, a saslušan tek u ponoć": Oglasio se branilac Tomislava Momirovića
Blic pre 5 minutajoš 51 povezana

Mup: Lažne SMS poruke o prekoračenju brzine, građani da budu oprezni
IndeksOnline pre 4 satijoš 17 povezanih

Novi toplotni talas sa tropskim vrućinama, poznato koliko će trajati: Vremenska prognoza Ivana Ristića za avgust
Mondo pre 30 minutajoš 64 povezane