Povezane vesti
"Represija, pretnje, antagonizacija, vređanje – to su metodologije i alati koji će se vlastima vratiti kao bumerang
Pravda pre 3 dana
Direktor novinske agencije FoNet, Zoran Sekulić, rekao je da se kriza produbljuje i da je ishod neizvestan, ali da se "Srbija neće vratiti u stanje pre 1. novembra". "Mislim da se u Srbiji dogodila društvena promena, politička još nije. Kako će i… »
Sekulić: Opšte karakteristike Vučićevih nastupa su pretnje i vređanje
Novi magazin pre 3 dana
Direktor novinske agencije FoNet, Zoran Sekulić, rekao je za N1 da se kriza produbljuje i da je ishod neizvestan, ali da se "Srbija neće vratiti u stanje pre 1. novembra". "Mislim da se u Srbiji dogodila društvena promena, politička još nije. Kako… »
Sekulić: Opšte karakteristike Vučićevih nastupa su pretnje i vređanje, odgovornost za sudbinu univerziteta treba pripisati…
N1 Info pre 3 dana
Direktor novinske agencije FoNet, Zoran Sekulić, rekao je za N1 da se kriza produbljuje i da je ishod neizvestan, ali da se "Srbija neće vratiti u stanje pre 1. novembra". "Mislim da se u Srbiji dogodila društvena promena, politička još nije. Kako… »
Vesti dana »

Studenti-maratonci trče kroz Hrvatsku; Studenati u blokadi PF u Novom Sadu: Objavite rezultate glasanja o onlajn nastavi
RTV pre 40 minutajoš 17 povezanih

Putevi poplavljeni, vozila se jedva probijaju: Nevreme izazvalo opšti haos u ovim delovima Srbije, RHMZ izdao novo upozorenje: Opet stižu pljuskovi i grmljavina (video)
Blic pre 2 satajoš 16 povezanih

„Air Gordon“ u poslednjoj sekundi doneo Denveru izjednačenje u seriji protiv Klipersa: Jokić ubacio 36 poena
Nedeljnik pre 2 satajoš 27 povezanih