Povezane vesti
"Represija, pretnje, antagonizacija, vređanje – to su metodologije i alati koji će se vlastima vratiti kao bumerang
Pravda 24.04.2025
Direktor novinske agencije FoNet, Zoran Sekulić, rekao je da se kriza produbljuje i da je ishod neizvestan, ali da se "Srbija neće vratiti u stanje pre 1. novembra". "Mislim da se u Srbiji dogodila društvena promena, politička još nije. Kako će i kada… »
Sekulić: Opšte karakteristike Vučićevih nastupa su pretnje i vređanje
Novi magazin 24.04.2025
Direktor novinske agencije FoNet, Zoran Sekulić, rekao je za N1 da se kriza produbljuje i da je ishod neizvestan, ali da se "Srbija neće vratiti u stanje pre 1. novembra". "Mislim da se u Srbiji dogodila društvena promena, politička još nije. Kako će i… »
Sekulić: Opšte karakteristike Vučićevih nastupa su pretnje i vređanje, odgovornost za sudbinu univerziteta treba pripisati…
N1 Info 24.04.2025
Direktor novinske agencije FoNet, Zoran Sekulić, rekao je za N1 da se kriza produbljuje i da je ishod neizvestan, ali da se "Srbija neće vratiti u stanje pre 1. novembra". "Mislim da se u Srbiji dogodila društvena promena, politička još nije. Kako će i… »
Vesti dana »
Reakcije na izjavu ministarke Snežane Paunović o etničkom čišćenju
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 60 povezanih
Super utorak za proširenje EU: Napredak kandidata i status Srbije
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 42 povezane
Rešavanje problema meštana Neština i Vizića: Dačić u pregovorima sa Hrvatskom
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 11 povezanih
Indeks učinka u zaštiti životne sredine: Srbija među tri najgore zemlje u Evropi
Vreme pre 5 satijoš 1 povezana