Povezane vesti

"Represija, pretnje, antagonizacija, vređanje – to su metodologije i alati koji će se vlastima vratiti kao bumerang

"Represija, pretnje, antagonizacija, vređanje – to su metodologije i alati koji će se vlastima vratiti kao bumerang

Pravda pre 3 dana
Direktor novinske agencije FoNet, Zoran Sekulić, rekao je da se kriza produbljuje i da je ishod neizvestan, ali da se "Srbija neće vratiti u stanje pre 1. novembra". "Mislim da se u Srbiji dogodila društvena promena, politička još nije. Kako će i… »
Sekulić: Opšte karakteristike Vučićevih nastupa su pretnje i vređanje

Sekulić: Opšte karakteristike Vučićevih nastupa su pretnje i vređanje

Novi magazin pre 3 dana
Direktor novinske agencije FoNet, Zoran Sekulić, rekao je za N1 da se kriza produbljuje i da je ishod neizvestan, ali da se "Srbija neće vratiti u stanje pre 1. novembra". "Mislim da se u Srbiji dogodila društvena promena, politička još nije. Kako… »
Sekulić: Opšte karakteristike Vučićevih nastupa su pretnje i vređanje, odgovornost za sudbinu univerziteta treba pripisati…

Sekulić: Opšte karakteristike Vučićevih nastupa su pretnje i vređanje, odgovornost za sudbinu univerziteta treba pripisati…

N1 Info pre 3 dana
Direktor novinske agencije FoNet, Zoran Sekulić, rekao je za N1 da se kriza produbljuje i da je ishod neizvestan, ali da se "Srbija neće vratiti u stanje pre 1. novembra". "Mislim da se u Srbiji dogodila društvena promena, politička još nije. Kako… »

Vesti dana »