Повезане вести

"Репресија, претње, антагонизација, вређање – то су методологије и алати који ће се властима вратити као бумеранг

"Репресија, претње, антагонизација, вређање – то су методологије и алати који ће се властима вратити као бумеранг

Правда 24.04.2025
Директор новинске агенције ФоНет, Зоран Секулић, рекао је да се криза продубљује и да је исход неизвестан, али да се "Србија неће вратити у стање пре 1. новембра". "Мислим да се у Србији догодила друштвена промена, политичка… »
Секулић: Опште карактеристике Вучићевих наступа су претње и вређање

Секулић: Опште карактеристике Вучићевих наступа су претње и вређање

Нови магазин 24.04.2025
Директор новинске агенције ФоНет, Зоран Секулић, рекао је за Н1 да се криза продубљује и да је исход неизвестан, али да се "Србија неће вратити у стање пре 1. новембра". "Мислим да се у Србији догодила друштвена промена… »
Секулић: Опште карактеристике Вучићевих наступа су претње и вређање, одговорност за судбину универзитета треба приписати…

Секулић: Опште карактеристике Вучићевих наступа су претње и вређање, одговорност за судбину универзитета треба приписати…

Н1 Инфо 24.04.2025
Директор новинске агенције ФоНет, Зоран Секулић, рекао је за Н1 да се криза продубљује и да је исход неизвестан, али да се "Србија неће вратити у стање пре 1. новембра". "Мислим да се у Србији догодила друштвена промена… »

Вести дана »