Повезане вести

Адвокат Гајић тужио Загорку Доловац: Тврди да је уништила доказе о паду надстрешнице

Адвокат Гајић тужио Загорку Доловац: Тврди да је уништила доказе о паду надстрешнице

Правда 24.04.2025
У пријави коју је објавио на Иксу наводи да је "издат налог за уклањање урушене надстрешнице у Новом Саду, иако је представљала кључни доказ у циљу утврђивања њеног пада и техничких неправилности које су до њега довеле"… »
Иван Нинић: Стартинг је стратегијом ћутања и избегавањем одговора сам себи уништио углед

Иван Нинић: Стартинг је стратегијом ћутања и избегавањем одговора сам себи уништио углед

Нови магазин 24.04.2025
“У судском поступку ћемо сазнати како сам ја или други прогоњени могли да уништимо пословни углед “Стартинга”. Они су сами уништили свој углед стратегијом ћутања”, изјавио је адвокат Иван Нинић који је међу седам особа против… »
Адвокат Гајић поднео кривичну пријаву против тужиоца везано за истрагу о паду надстрешнице у Новом Саду

Адвокат Гајић поднео кривичну пријаву против тужиоца везано за истрагу о паду надстрешнице у Новом Саду

Еуроневс 24.04.2025
Адвокат Владимир Гајић поднео је Вишем јавном тужилаштву у Београду кривичну пријаву против врховне јавне тужитељке Загорке Доловац и новосадских тужилаца Бранислава Лепотића и Слободана Јосимовића због, како пише у кривичној… »

Н1 Инфо 24.04.2025
“У судском поступку ћемо сазнати како сам ја или други прогоњени могли да уништимо пословни углед “Стартинга”. Они су сами уништили свој углед стратегијом ћутања”, изјавио је адвокат Иван Нинић који је међу седам особа против… »
Владимир Гајић поднео кривичну пријаву против тужиоца везано за истрагу о паду надстрешнице

Владимир Гајић поднео кривичну пријаву против тужиоца везано за истрагу о паду надстрешнице

РТВ 24.04.2025
БЕОГРАД - Адвокат Владимир Гајић поднео је Вишем јавном тужилаштву у Београду кривичну пријаву против врховне јавне тужитељке Загорке Доловац и новосадских тужилаца Бранислава Лепотића и Слободана Јосимовића због, како пише у… »
Кривична пријава против Загорке Доловац и новосадских тужилаца у вези са истрагом о паду надстрешнице

Кривична пријава против Загорке Доловац и новосадских тужилаца у вези са истрагом о паду надстрешнице

РТС 24.04.2025
Адвокат Владимир Гајић поднео је Вишем јавном тужилаштву у Београду кривичну пријаву против врховне јавне тужитељке Загорке Доловац и новосадских тужилаца Бранислава Лепотића и Слободана Јосимовића због, како пише у кривичној… »
Гајић поднео кривичну пријаву против тужиоца у вези са истрагом о паду надстрешнице

Гајић поднео кривичну пријаву против тужиоца у вези са истрагом о паду надстрешнице

Телеграф 24.04.2025
Поднета нова кривична пријава због пада надстрешнице: Адвокат тражи одговорност врховне тужитељке и тужилаца из Новог Сада…

Поднета нова кривична пријава због пада надстрешнице: Адвокат тражи одговорност врховне тужитељке и тужилаца из Новог Сада…

Курир 24.04.2025
Адвокатска канцеларија Гајић поднела је тужилаштву, како сазнајемо, кривичну пријаву против врховне тужитељке Загорке Доловац и новосадских тужилаца Бранислава Лепотића и Слободана Јосимовића због, како се наводи, низа… »
Владимир Гајић поднео кривичну пријаву против троје тужилаца због уклањања кључних доказа за пад надстрешнице у Новом Саду…

Владимир Гајић поднео кривичну пријаву против троје тужилаца због уклањања кључних доказа за пад надстрешнице у Новом Саду…

Блиц 24.04.2025
Адвокат Гајић поднео кривичну пријаву против тужилаца због уклањања кључних доказа за пад надстрешнице на Железничкој станици у Новом Саду 1. новембра 2025. године, услед чега је живот изгубило 16 људи. Како је потврђено за… »
Поднета кривична пријава против Загорке Доловац и тужилаца из нс: "Због злоупотреба у истрази о паду надстрешнице"

Поднета кривична пријава против Загорке Доловац и тужилаца из нс: "Због злоупотреба у истрази о паду надстрешнице"

Мондо 24.04.2025
Адвокатска канцеларија Гајић поднела је кривичну пријаву против врховне тужитељке и новосадских тужилаца због пропуста у истрази трагедије на железничкој станици у Новом Саду. Адвокатска канцеларија Гајић поднела је тужилаштву… »
Нинић открио кога је све „Стартинг“ тужио због „нарушавања пословног угледа и кредитне способности“

Нинић открио кога је све „Стартинг“ тужио због „нарушавања пословног угледа и кредитне способности“

Н1 Инфо 24.04.2025
Фирма “Стартинг”, која је изводила радове на реконструкцији Железничке станице у Новом Саду, на којој се 1. новембра прошле године урушила надстрешница и усмртила 16 особа, поднела је приватну кривичну тужбу због "нарушавања… »
Адвокат, новинарка, инжењер, архитекта: Откривено кога је све тужила фирма „Стартинг“, која је изводила радове на Железничкој…

Адвокат, новинарка, инжењер, архитекта: Откривено кога је све тужила фирма „Стартинг“, која је изводила радове на Железничкој…

Нова 24.04.2025
Адвокат Иван Нинић, који је прошле недеље објавио информацију да га је тужила фирма "Стартинг", иначе главни подизвођач радова у пројекту реконстукције Железничке станице у Новом Саду на којој се 1. новембра прошле године… »
Живимо у друштву где нема индивидуалне одговорности за пропусте у раду – Иван Нинић

Живимо у друштву где нема индивидуалне одговорности за пропусте у раду – Иван Нинић

Нова 24.04.2025
Фирма “Стартинг”, која је изводила радове на реконструкцији Железничке станице у Новом Саду, на којој се 1. новембра прошле године урушила надстрешница и усмртила 16 особа, одлучила је да тужи седам људи. Један од оних који су… »
Ко је Иван Нинић, адвокат ког је тужила фирма Стартинг?

Ко је Иван Нинић, адвокат ког је тужила фирма Стартинг?

Данас 23.04.2025
Међу седам особа које је тужила фирма Стартинг, која је радила на реконструкцији надстрешнице на Железничкој станици Нови Сад, нашао се и адвокат Иван Нинић. Нинић је јавности познат као адвокат многих за које је јавност сматрала… »

Вести дана »