Povezane vesti

Potresno svedočenje majke brutalno ubijenog fudbalera Alekse: Opisala je jezive stvari koje su joj se dešavale nakon…

Potresno svedočenje majke brutalno ubijenog fudbalera Alekse: Opisala je jezive stvari koje su joj se dešavale nakon…

Kurir 24.04.2025
U Višem sudu u Nišu danas je nastavljeno suđenje Ognjenu P. (21) koji su sumnjiči da je zadao smrtnonosni udarac Aleksi Stojmenoviću (26) u kafani u Aleksincu gde se pre četiri godine u jeku koronavirusa održavala proslava 18. rođendana… »
"Smrt sina sam gledala u jutarnjem programu": Potresne reči majke Alekse Stojmenovića koji je poginuo na proslavi

"Smrt sina sam gledala u jutarnjem programu": Potresne reči majke Alekse Stojmenovića koji je poginuo na proslavi

Mondo 24.04.2025
Mladić Aleksa Stojmenović poginuo je 17. maja 2021. godine na proslavi punoletstva u Aleksincu. Dragana Nikolić majka Alekse Stojmenovića (25) koji je pre četiri godine zadobio smrtonosne povrede na rođendanskom slavlju za šta se sudi Ognjenu… »
„Stradanje svog sina gledala sam u jutarnjem programu“: Potresno svedočenje majke Alekse, koji je preminuo nakon…

„Stradanje svog sina gledala sam u jutarnjem programu“: Potresno svedočenje majke Alekse, koji je preminuo nakon…

Nova 24.04.2025
Dragana Nikolić majka Alekse Stojmenovića (25) koji je pre četiri godine zadobio smrtonosne povrede na rođendanskom slavlju za šta se sudi Ognjenu Petkoviću (21), danas je iznela teške optužbe na njegov i račun njegove porodice. „Imam potrebu… »
"Snimak tuče U kojoj mi je stradao sin videla na TV": Potresno svedočenje majke Alekse (26) koji je nasmrt pretučen na…

"Snimak tuče U kojoj mi je stradao sin videla na TV": Potresno svedočenje majke Alekse (26) koji je nasmrt pretučen na…

Blic 24.04.2025
"Ono što nas je dotuklo posle smrti našeg sina bilo je ponašanje optuženog Ognjena Petkovića i njegove porodice. Pojavljivanje u medijima i iznošenja snimka sa proslave u medijima, što nije smelo da se desi, povredilo je istragu, a i naša… »
Stradanje sina gledala sam u jutarnjem programu: Potresno svedočenje Aleksine majke

Stradanje sina gledala sam u jutarnjem programu: Potresno svedočenje Aleksine majke

Telegraf 24.04.2025
Dragana Nikolić majka Alekse Stojmenovića (25) koji je pre četiri godine zadobio smrtonosne povrede na rođendanskom slavlju za šta se sudi Ognjenu Petkoviću (21), danas je iznela teške optužbe na njegov i račun njegove porodice. - Imam potrebu da… »

Vesti dana »