Povezane vesti
Čuvajte se poznate agencije – mami povoljnim cenama putovanja, a onda vam skida pare s računa bez dozvole. Ja sam se „opekla“…
Nova 24.04.2025
Zbunila sam se kad mi je nedavno, baš na dan kad sam primila platu, stigla SMS poruka da mi je s računa skinuto 90 evra. Još više kad sam videla da je u pitanju eDreams, koji sam samo jednom koristila i to pre više od godinu dana da kupim neke povoljne… »
Kompanija mami turiste jeftinim cenama, a posle je nemoguće otkazati pretplatu: Prevara sa avio-kartama i skriveni troškovi…
Blic 24.04.2025
Španski eDreams poznat je kao problematičan, pa mnoge organizacije upozoravaju putnike da ne koriste ovog posrednika prilikom kupovine avionskih karata. - S vremena na vreme, ali redovno, na mejl dobijem vapaj nekog potrošača koji traži pomoć jer ga je… »
Vesti dana »

Vučić predao molbu Fon der Lajen: Srbija bi mogla da bude izuzeta od carina i kvota za čelik!
Kurir pre 31 minutajoš 64 povezane

Vraćena još četiri tela talaca, Tramp preti Hamasu: „Ako nećete sami, mi ćemo vas razoružati"
BBC News pre 51 minutajoš 31 povezana

Vreme u Srbiji: Hladno jutro, tokom dana sunčani intervali i do 18 stepeni
Serbian News Media pre 1 satjoš 25 povezanih

Danas kreće primena mera olakšica za sve koji imaju kredit Na ova tri načina banke moraju da pomognu klijentima koji ne mogu da otplate kredit!
Dnevnik pre 26 minutajoš 21 povezana