Povezane vesti
„Znala sam da ima ženu, ali to me ne zanima“: Naša pevačica priznala da je bila u vezi sa oženjenim – „Volim da probam sve…
Nova 24.04.2025
Višnja Petrović šokirala priznanjem. Pevačica Višnja Petrović šokirala javnost jednom prilikom kada je govorila o ljubavnom životu i priznala da je bila u vezi sa oženjenim čovekom. Ona je priznala da je znala da je njen partner oženjen, ali da je to… »
"Bila sam sa oženjenim i znala sam da ima ženu": O izjavi pevačice brujala javnost: "Svi morališu, htela sam zabavu"
Blic 24.04.2025
Pevačica Višnja Petrović šokirala javnost jednom prilikom kada je govorila o ljubavnom životu i priznala da je bila u vezi sa oženjenim čovekom. Višnja Petrović je priznala da je znala da je njen partner oženjen, ali da je to nije sprečilo da bude sa… »
"Bila sam u vezi sa oženjenim, znala sam da ima ženu" Pevačica šokirala priznanjem da je bila ljubavnica! Htela sam zabavu, a…
Kurir 24.04.2025
Višnja Petrović nedavno je šokirala javnost priznanjem da je bila u vezi sa oženjenim čovekom. Višnja Petrović je od učešća u "Zadruzi" poznata kao neko ko nema dlake na jeziku. O svom privatnom životu je otvoreno govorila, pa je priznala da je bila u… »
Vesti dana »

Uspešno uklonjena avio-bomba kod Beograda na vodi, sledi uništenje u Deliblatskoj peščari
RTS pre 27 minutajoš 35 povezanih

Zelenski: Samit Trampa i Putina bez zvaničnika Kijeva može doneti samo mrtva rešenja
Beta pre 27 minutajoš 67 povezanih