Povezane vesti
„Znala sam da ima ženu, ali to me ne zanima“: Naša pevačica priznala da je bila u vezi sa oženjenim – „Volim da probam sve…
Nova 24.04.2025
Višnja Petrović šokirala priznanjem. Pevačica Višnja Petrović šokirala javnost jednom prilikom kada je govorila o ljubavnom životu i priznala da je bila u vezi sa oženjenim čovekom. Ona je priznala da je znala da je njen partner oženjen, ali da je to… »
"Bila sam sa oženjenim i znala sam da ima ženu": O izjavi pevačice brujala javnost: "Svi morališu, htela sam zabavu"
Blic 24.04.2025
Pevačica Višnja Petrović šokirala javnost jednom prilikom kada je govorila o ljubavnom životu i priznala da je bila u vezi sa oženjenim čovekom. Višnja Petrović je priznala da je znala da je njen partner oženjen, ali da je to nije sprečilo da bude sa… »
"Bila sam u vezi sa oženjenim, znala sam da ima ženu" Pevačica šokirala priznanjem da je bila ljubavnica! Htela sam zabavu, a…
Kurir 24.04.2025
Višnja Petrović nedavno je šokirala javnost priznanjem da je bila u vezi sa oženjenim čovekom. Višnja Petrović je od učešća u "Zadruzi" poznata kao neko ko nema dlake na jeziku. O svom privatnom životu je otvoreno govorila, pa je priznala da je bila u… »
Vesti dana »
Đurić: Tendenciozne dezinformacije da smo od Rusije tražili da se u SB UN ne bavi pitanjem KiM
Blic pre 1 satjoš 29 povezanih
Cena nafte pala na blizu 90 dolara po barelu nakon Trampove izjave da će se rat završtiti vrlo brzo
Beta pre 48 minutajoš 34 povezane
Oštra poruka Irana: "Agresoru treba udariti šamar kako bi naučio lekciju"
Večernje novosti pre 48 minutajoš 32 povezane
Počeo drugi susret učesnika Ekspo 2027: Mali ističe Beograd kao "mesto mira i globalnog zajedništva"
Insajder pre 1 satjoš 23 povezane
"Tramp nije tražio prekid vatre u Ukrajini" Peskov: Svima je dobro poznat Putinov stav
Večernje novosti pre 28 minutajoš 25 povezanih