Povezane vesti
Vesna Stanojević o alimentacionom fondu čije osnivanje je Vučić najavio: Mnogi izbegavaju plaćanje alimentacije, a…
Kurir 24.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da je završio pisanje Predloga zakona o alimentacionom fondu i da očekuje da se on u narednih 7 dana nađe u skupštinskoj proceduri, a ovaj zakon naišao je na odobravanje mnogih. Koordinatorka… »
Sjajna vest za sve majke i decu u Srbiji! Predlog zakona o Alimentacionom fondu koji ih štiti! Vučić: To sam obećao i…
Kurir 24.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da očekuje da će se u narednih 7 dana predlog Zakona o alimentacionom fondu biti usvojen. - Završio sam predlog Zakona o alimentacionom fondu. To sam obećao i završio sam. Pošto nemam pravo direktne… »
Evo šta će biti sa nemarnim roditeljima u Srbiji koji ne plaćaju alimentaciju: U narednih 7 dana sve menja
Mondo 24.04.2025
Pred sud će odlaziti svi nemarni roditelji koji ne plaćaju alimentaciju. U narednih sedam dana biće usvojen predlog Zakona o alimentacionom fondu, a evo šta tačno alimentacioni fond podrazumeva. Ovaj zakon doneće ogromno olakšanje majkama, čiji… »
Advokatica o Vučićevoj najavi alimentacionog fonda! Radojčić: Dobro rešenje koje će majke i decu zaštiti u svim…
Kurir 24.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da je završio pisanje Predloga zakona o alimentacionom fondu i da očekuje da se on u narednih 7 dana nađe u skupštinskoj proceduri. Ovaj zakon doneće ogromno olakšanje majkama, čiji bivši… »
Šta je tačno Alimentacioni fond koji je Vučić najavio: Ovo je spas za decu i sigurnost za majke, a evo do koliko godina bi…
Kurir 24.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da je završio pisanje Predloga zakona o alimentacionom fondu i da očekuje da se on u narednih 7 dana nađe u skupštinskoj proceduri. Ovaj zakon doneće ogromno olakšanje majkama, čiji bivši… »
Predlog zakona o alimentacionom fondu uskoro u skupštinskoj proceduri; Vučić: "Ako roditelj neće da izdržava svoje dete…
Blic 24.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da je završio pisanje Predloga zakona o alimentacionom fondu i da očekuje da se on u narednih 7 dana nađe u skupštinskoj proceduri. "Pošto nemam pravo direktne zakonodavne inicijative, taj… »
Vesti dana »

Studenti i Vučić u isto vreme na Andrićevom vencu: U 18h počinje „malo pevanja“, uz očekivanje vesti o izborima
Serbian News Media pre 1 satjoš 14 povezanih

FOTO, VIDEO U toku blokade 30 raskrsnica u Novom Sadu: Zborovi traže izbore za Mesne zajednice
Radio 021 pre 14 minutajoš 12 povezanih

VIDEO Vučić: Obojena revolucija zapala u ćorsokak, nemaju politiku, program ni ideje
Radio 021 pre 4 minutajoš 20 povezanih