Povezane vesti
Vesna Stanojević o alimentacionom fondu čije osnivanje je Vučić najavio: Mnogi izbegavaju plaćanje alimentacije, a najveće…
Kurir 24.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da je završio pisanje Predloga zakona o alimentacionom fondu i da očekuje da se on u narednih 7 dana nađe u skupštinskoj proceduri, a ovaj zakon naišao je na odobravanje mnogih. Koordinatorka Sigurne… »
Sjajna vest za sve majke i decu u Srbiji! Predlog zakona o Alimentacionom fondu koji ih štiti! Vučić: To sam obećao i završio…
Kurir 24.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da očekuje da će se u narednih 7 dana predlog Zakona o alimentacionom fondu biti usvojen. - Završio sam predlog Zakona o alimentacionom fondu. To sam obećao i završio sam. Pošto nemam pravo direktne zakonodavne… »
Evo šta će biti sa nemarnim roditeljima u Srbiji koji ne plaćaju alimentaciju: U narednih 7 dana sve menja
Mondo 24.04.2025
Pred sud će odlaziti svi nemarni roditelji koji ne plaćaju alimentaciju. U narednih sedam dana biće usvojen predlog Zakona o alimentacionom fondu, a evo šta tačno alimentacioni fond podrazumeva. Ovaj zakon doneće ogromno olakšanje majkama, čiji bivši… »
Advokatica o Vučićevoj najavi alimentacionog fonda! Radojčić: Dobro rešenje koje će majke i decu zaštiti u svim slučajevima!…
Kurir 24.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da je završio pisanje Predloga zakona o alimentacionom fondu i da očekuje da se on u narednih 7 dana nađe u skupštinskoj proceduri. Ovaj zakon doneće ogromno olakšanje majkama, čiji bivši partneri ne… »
Šta je tačno Alimentacioni fond koji je Vučić najavio: Ovo je spas za decu i sigurnost za majke, a evo do koliko godina bi se…
Kurir 24.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da je završio pisanje Predloga zakona o alimentacionom fondu i da očekuje da se on u narednih 7 dana nađe u skupštinskoj proceduri. Ovaj zakon doneće ogromno olakšanje majkama, čiji bivši partneri ne… »
Predlog zakona o alimentacionom fondu uskoro u skupštinskoj proceduri; Vučić: "Ako roditelj neće da izdržava svoje dete…
Blic 24.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da je završio pisanje Predloga zakona o alimentacionom fondu i da očekuje da se on u narednih 7 dana nađe u skupštinskoj proceduri. "Pošto nemam pravo direktne zakonodavne inicijative, taj predlog… »
Vesti dana »

Japanska "gvozdena lejdi" – šta će izbor Sanae Takaići doneti Zemlji izlazećeg sunca
RTS pre 16 minutajoš 29 povezanih

Stiglo upozorenje lično za Putina Ova zemlja sprema žestoku akciju, ako ovo uradi...
Alo pre 31 minutajoš 31 povezana

Nikola Sarkozi stigao zatvor, počinje izdržavanje petogodišnje zatvorske kazne: Evo šta je sa sobom poneo u ćeliju (VIDEO)
Danas pre 31 minutajoš 22 povezane

Tajna "Krvave bajke": Desanka Maksimović krila rukopis pesme i strahovala zbog ovoga, decenijama niko nije video šta je napisala
Kurir pre 6 minutajoš 15 povezanih