Povezane vesti
Jedan od najzgodnijih glumaca upisao 8 fakulteta, ima i doktorat: Radio u ministarstvu, a bio na dodeli Oskara
Mondo 24.04.2025
Glumac Goran Bogdan danas ređa uloge na filmskom platnu i pozorištu, a to mu nije bilo prvo interesovanje. Glumac Goran Bogdan, koji je u novembru prošle godine dobio prvo dete sa srpskom glumicom Jovanom Stojiljković, u mladosti je upisao čak osam… »
Jedan od najzgodnijih glumaca upisao je osam fakulteta i stekao doktorat: Prvi posao je imao u Ministarstvu pa odbio…
Blic 24.04.2025
Glumac Goran Bogdan danas ređa uloge na filmskom platnu i pozorištu, a to mu nije bilo prvo interesovanje. Goran Bogdan se u mladosti dugo tražio, pa je tako upisao čak osam fakulteta dok nije odlučio čime bi se bavio u životu. Osnovnu i srednju školu… »
Vesti dana »

"Ne znam šta bibi priča, ta deca izgledaju gladno": Tramp udario na Netanjahua zbog Gaze: Izrael ima veliku odgovornost, Amerika će da preuzme važniju ulogu
Blic pre 1 satjoš 34 povezane

Posle sastanka u luksuznom odmaralištu odlučeno: „Bez carina između EU i SAD na ove proizvode“
BizLife pre 5 minutajoš 29 povezanih

Prva Bozankaya na ulicama od sutra - Isporuka svih 25 do marta 2026, u planu uvođenje linije 8 od Trošarine do Slavije (FOTO)
Ekapija pre 2 satajoš 26 povezanih

Osveženje stiže u utorak Evo koliko će trajati i kada se očekuje stabilizacija treba li da strtepimo od vremenskih nepogoda?
Dnevnik pre 40 minutajoš 55 povezanih

Oglasio se heroj iz aviona: "Želeo sam da zaštitim ostale, reagovao sam instinktivno – selim se u Beograd"
Telegraf pre 55 minutajoš 26 povezanih