Povezane vesti

Šok u Madridu: Alkaras se povukao

Šok u Madridu: Alkaras se povukao

Vesti online 24.04.2025
Španski teniser Karlos Alkaras saopštio je da se povlači sa mastersa u Madridu zbog povrede prepone desne noge, prenela je danas španska “Marka”. – Odlučili smo da ne rizikujemo. Učinio sam sve što sam mogao, ali stvari se nisu mnogo poboljšale. Morao… »
Španac otvorio dušu Evo zašto se Alkaraz povukao iz Madrida

Španac otvorio dušu Evo zašto se Alkaraz povukao iz Madrida

Dnevnik 24.04.2025
Španski teniser Karlos Alkaraz saopštio je da se povlači sa Mastersa u Madridu zbog povrede prepone desne noge. Alkaraz je na turniru u Madridu bio postavljen za drugog nosioca, a u drugom kolu je trebalo da igra sa pobednikom meča između Belgijanca… »
Karlos Alkaraz se zbog povrede povukao sa Mastersa u Madridu

Karlos Alkaraz se zbog povrede povukao sa Mastersa u Madridu

Euronews 24.04.2025
Španski teniser Karlos Alkaraz saopštio je da se povlači sa Mastersa u Madridu zbog povrede prepone desne noge, prenela je danas španska Marka. "Odlučili smo da ne rizikujemo. Učinio sam sve što sam mogao, ali stvari se nisu mnogo poboljšale. Morao sam… »
Oglasio se Karlos Alkaraz! Evo šta je rekao nakon povlačenja sa turnira u Madridu

Oglasio se Karlos Alkaraz! Evo šta je rekao nakon povlačenja sa turnira u Madridu

Večernje novosti 24.04.2025
Španski teniser Karlos Alkaraz saopštio je da se povlači sa Mastersa u Madridu zbog povrede prepone desne noge. FOTO: Tanjug/AP Alkaraz je na turniru u Madridu bio postavljen za drugog nosioca, a u drugom kolu je trebalo da igra sa pobednikom meča između… »
Alkaras se povukao sa mastersa u Madridu

Alkaras se povukao sa mastersa u Madridu

Sportski žurnal 24.04.2025
Španac je trebalo da igra protiv Đokovića u polufinalu. Španski teniser Karlos Alkaras saopštio je da se povlači sa Mastersa u Madridu zbog povrede prepone desne noge, prenela je danas španska Marka. - Odlučili smo da ne rizikujemo. Učinio sam sve što… »
Alkaras otkrio zašto se povukao iz Madrida

Alkaras otkrio zašto se povukao iz Madrida

B92 24.04.2025
Španski teniser Karlos Alkaras saopštio je da se povlači sa Mastersa u Madridu zbog povrede prepone desne noge. Alkaras je na turniru u Madridu bio postavljen za drugog nosioca, a u drugom kolu je trebalo da igra sa pobednikom meča između Belgijanca… »
Španski teniser Karlos Alkaraz se zbog povrede povukao sa Mastersa u Madridu

Španski teniser Karlos Alkaraz se zbog povrede povukao sa Mastersa u Madridu

Politika 24.04.2025
Španski teniser Karlos Alkaraz saopštio je da se povlači sa Mastersa u Madridu zbog povrede prepone desne noge, prenela je danas španska Marka. "Odlučili smo da ne rizikujemo. Učinio sam sve što sam mogao, ali stvari se nisu mnogo poboljšale. Morao sam… »

Vesti dana »