Povezane vesti
Šok u Madridu: Alkaras se povukao
Vesti online 24.04.2025
Španski teniser Karlos Alkaras saopštio je da se povlači sa mastersa u Madridu zbog povrede prepone desne noge, prenela je danas španska “Marka”. – Odlučili smo da ne rizikujemo. Učinio sam sve što sam mogao, ali stvari se nisu mnogo poboljšale. Morao… »
Španac otvorio dušu Evo zašto se Alkaraz povukao iz Madrida
Dnevnik 24.04.2025
Španski teniser Karlos Alkaraz saopštio je da se povlači sa Mastersa u Madridu zbog povrede prepone desne noge. Alkaraz je na turniru u Madridu bio postavljen za drugog nosioca, a u drugom kolu je trebalo da igra sa pobednikom meča između Belgijanca… »
Karlos Alkaraz se zbog povrede povukao sa Mastersa u Madridu
Euronews 24.04.2025
Španski teniser Karlos Alkaraz saopštio je da se povlači sa Mastersa u Madridu zbog povrede prepone desne noge, prenela je danas španska Marka. "Odlučili smo da ne rizikujemo. Učinio sam sve što sam mogao, ali stvari se nisu mnogo poboljšale. Morao sam… »
Oglasio se Karlos Alkaraz! Evo šta je rekao nakon povlačenja sa turnira u Madridu
Večernje novosti 24.04.2025
Španski teniser Karlos Alkaraz saopštio je da se povlači sa Mastersa u Madridu zbog povrede prepone desne noge. FOTO: Tanjug/AP Alkaraz je na turniru u Madridu bio postavljen za drugog nosioca, a u drugom kolu je trebalo da igra sa pobednikom meča između… »
Alkaras se povukao sa mastersa u Madridu
Sportski žurnal 24.04.2025
Španac je trebalo da igra protiv Đokovića u polufinalu. Španski teniser Karlos Alkaras saopštio je da se povlači sa Mastersa u Madridu zbog povrede prepone desne noge, prenela je danas španska Marka. - Odlučili smo da ne rizikujemo. Učinio sam sve što… »
Alkaras otkrio zašto se povukao iz Madrida
B92 24.04.2025
Španski teniser Karlos Alkaras saopštio je da se povlači sa Mastersa u Madridu zbog povrede prepone desne noge. Alkaras je na turniru u Madridu bio postavljen za drugog nosioca, a u drugom kolu je trebalo da igra sa pobednikom meča između Belgijanca… »
Španski teniser Karlos Alkaraz se zbog povrede povukao sa Mastersa u Madridu
Politika 24.04.2025
Španski teniser Karlos Alkaraz saopštio je da se povlači sa Mastersa u Madridu zbog povrede prepone desne noge, prenela je danas španska Marka. "Odlučili smo da ne rizikujemo. Učinio sam sve što sam mogao, ali stvari se nisu mnogo poboljšale. Morao sam… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 9. avgust: Pakleni kraj nedelje, za vikend skoro 40 stepeni
Mondo pre 1 satjoš 6 povezanih

Tramp: Sastao bih se sa Putinom i ako se ruski predsednik ne sastane sa Zelenskim
Telegraf pre 5 satijoš 5 povezanih