Povezane vesti
„Izgubila sam nevinost sa njim, a onda sam mu pevala na svadbi“: Tužno iskustvo naše pevačice
Nova 24.04.2025
Pevačica Vanja Mijatović nedavno se razvela nakon dve i po godine braka sa izvesnim Aleksandom, a pre njega desila joj se i jedna bizarna situacija. Vanja Mijatović je u mlađim danima ludo volela jednog muškarca, sa kojim je i izgubila nevinost. Da… »
"Bilo je traumatično, osećala sam se grozno": Pevačica otkrila sa koliko godina je izgubila nevinost: "Bila sam u depresiji"
Blic 23.04.2025
Pevačica Aleksandra Mladenović jednom prilikom je govorila o svom prvom momku sa kojim je izgubila nevinost. Naime, Aleksandra i dan danas pamti dečka koji je bio stariji od nje sedam godina, a sa kojim je imala prvi intimni odnos. "Sa 19 godina sam se… »
Vesti dana »

Rhmz upozorava: Sutra se očekuje porast temeprature, tokom vikenda biće još toplije
Dnevnik pre 27 minutajoš 22 povezane

Ko stoji iza "Soko" obezbeđenja: Za "bivše" pravio sajt, za SNS čuva sve - od gradilišta do deponija
N1 Info pre 1 satjoš 34 povezane

Rade Krunić godinama voli lepu Ivanu, a zanemećete kad vidite njenu rođenu sestru (FOTO)
Story pre 1 satjoš 43 povezane

Milijarde stižu u Ameriku Trampove carine stupile na snagu, pogođeno više od 70 zemalja
Dnevnik pre 5 satijoš 53 povezane

Ceo svet očekuje sastanak Putina i Trampa! Evo kada će se to destiti
Pravda pre 32 minutajoš 28 povezanih