Povezane vesti
Bio je zvezda kluba, doneo prvu titulu, a sada ide posle 13 godina
Sportski žurnal 24.04.2025
Džejmi Vardi (38) napušta Lester, koji će naredne sezone igrati u Čempionšipu. Kapiten Lestera Džejmi Vardi (38) napustiće klub na kraju sezone, saopštio je engelski tim. Vardi je u Lester došao 2012. godine iz niželigaša Flitvud tauna, do… »
Fudbalska bajka završena Legendarni Džejmi Vardi napušta Lester posle 13 godina
Dnevnik 24.04.2025
LESTER: Kapiten fudbalera Lestera Džejmi Vardi napustiće klub na kraju sezone, saopštio je danas engleski tim. Vardi (38) je u Lester došao 2012. godine iz niželigaša Flitvud Tauna i za to vreme postigao 198 golova na 498 utakmica u svim… »
"Užasnut sam jer je došao ovaj dan, ali znao sam": Džejmi Vardi odlazi i nije zaslužio ovakav kraj
Mondo 24.04.2025
Kultni napadač Premijer lige Džejmi Vardi napušta Lester u veoma teškim okolnostima. Legendarni Džejmi Vardi (38) napušta Lester na kraju sezone. Jedan od najvećih napadača u istoriji Premijer lige, šampion sa "lisicama" 2016. godine, zvanično… »
Poslednji fudbalski romantik - Džejmi Vardi napušta Lester! VIDEO
B92 24.04.2025
Heroj Lester sitija Džejmi Vardi napustiće "lisice" posle 13 godina vernosti klubu. Najveća legeda u istoriji kluba lično je objavila odlazak na kraju sezone. "Navijači Lestera, mrzim što je ovaj dan došao, ali jednom je morao doći. Posle 13… »
Vardi napušta Lester posle 13 godina: "Slomljen sam..."
Telegraf 24.04.2025
Nakon više od decenije provedene u dresu Lestera, Džejmi Vardi (38) saopštio je da će na kraju sezone 2024/25 napustiti klub. Kapiten "lisica" i najbolji strelac u Premijer ligi u istoriji kluba odlazi nakon čak 198 golova u 498 nastupa… »
Vesti dana »

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture: Potrebno je izvršiti analizu statike zgrade pre nego što bude odlučeno da li će stanica biti srušena
Nedeljnik pre 10 satijoš 21 povezana

Predsednički izbori u Poljskoj: Odluka pada u "foto finišu", razlika između kandidata 0,6 odsto! Tšakovski: "Pobedili smo". Navrocki: "Spasićemo Poljsku"
Blic pre 20 minutajoš 37 povezanih

Napredak savladao Mladost GAT i obezbedio opstanak u Superligi
Dnevnik pre 50 minutajoš 18 povezanih

Završen sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta u Beogradu
N1 Info pre 6 satijoš 16 povezanih