Povezane vesti
Bio je zvezda kluba, doneo prvu titulu, a sada ide posle 13 godina
Sportski žurnal 24.04.2025
Džejmi Vardi (38) napušta Lester, koji će naredne sezone igrati u Čempionšipu. Kapiten Lestera Džejmi Vardi (38) napustiće klub na kraju sezone, saopštio je engelski tim. Vardi je u Lester došao 2012. godine iz niželigaša Flitvud tauna, do danas je… »
Fudbalska bajka završena Legendarni Džejmi Vardi napušta Lester posle 13 godina
Dnevnik 24.04.2025
LESTER: Kapiten fudbalera Lestera Džejmi Vardi napustiće klub na kraju sezone, saopštio je danas engleski tim. Vardi (38) je u Lester došao 2012. godine iz niželigaša Flitvud Tauna i za to vreme postigao 198 golova na 498 utakmica u svim takmičenjima. On… »
"Užasnut sam jer je došao ovaj dan, ali znao sam": Džejmi Vardi odlazi i nije zaslužio ovakav kraj
Mondo 24.04.2025
Kultni napadač Premijer lige Džejmi Vardi napušta Lester u veoma teškim okolnostima. Legendarni Džejmi Vardi (38) napušta Lester na kraju sezone. Jedan od najvećih napadača u istoriji Premijer lige, šampion sa "lisicama" 2016. godine, zvanično će se… »
Poslednji fudbalski romantik - Džejmi Vardi napušta Lester! VIDEO
B92 24.04.2025
Heroj Lester sitija Džejmi Vardi napustiće "lisice" posle 13 godina vernosti klubu. Najveća legeda u istoriji kluba lično je objavila odlazak na kraju sezone. "Navijači Lestera, mrzim što je ovaj dan došao, ali jednom je morao doći. Posle 13 neverovatnih… »
Vardi napušta Lester posle 13 godina: "Slomljen sam..."
Telegraf 24.04.2025
Nakon više od decenije provedene u dresu Lestera, Džejmi Vardi (38) saopštio je da će na kraju sezone 2024/25 napustiti klub. Kapiten "lisica" i najbolji strelac u Premijer ligi u istoriji kluba odlazi nakon čak 198 golova u 498 nastupa, ostavljajući iza… »
Vesti dana »
Koje “nerežimske biznismene” iz Srbije su Amerikanci mogli da pitaju da uđu u trku za ruski udeo u NIS-u
Nova pre 1 satjoš 41 povezana
Tramp sprema invaziju na iransko ostrvo Harg!? Amerika raspoređuje još 3.000 vojnika na Bliski istok! "Rat je dobijen!" Iran ismeva predsednika SAD! (video)
Kurir pre 31 minutajoš 70 povezanih
Porfirije: NATO bombardovanje pretvorilo je našu otadžbinu u užasno stratište
Beta pre 1 satjoš 63 povezane