Повезане вести
Био је звезда клуба, донео прву титулу, а сада иде после 13 година
Спортски журнал 24.04.2025
Џејми Варди (38) напушта Лестер, који ће наредне сезоне играти у Чемпионшипу. Капитен Лестера Џејми Варди (38) напустиће клуб на крају сезоне, саопштио је енгелски тим. Варди је у Лестер дошао 2012. године из нижелигаша Флитвуд… »
Фудбалска бајка завршена Легендарни Џејми Варди напушта Лестер после 13 година
Дневник 24.04.2025
ЛЕСТЕР: Капитен фудбалера Лестера Џејми Варди напустиће клуб на крају сезоне, саопштио је данас енглески тим. Варди (38) је у Лестер дошао 2012. године из нижелигаша Флитвуд Тауна и за то време постигао 198 голова на 498… »
"Ужаснут сам јер је дошао овај дан, али знао сам": Џејми Варди одлази и није заслужио овакав крај
Мондо 24.04.2025
Култни нападач Премијер лиге Џејми Варди напушта Лестер у веома тешким околностима. Легендарни Џејми Варди (38) напушта Лестер на крају сезоне. Један од највећих нападача у историји Премијер лиге, шампион са "лисицама" 2016… »
Последњи фудбалски романтик - Џејми Варди напушта Лестер! ВИДЕО
Б92 24.04.2025
Херој Лестер ситија Џејми Варди напустиће "лисице" после 13 година верности клубу. Највећа легеда у историји клуба лично је објавила одлазак на крају сезоне. "Навијачи Лестера, мрзим што је овај дан дошао, али једном је морао… »
Варди напушта Лестер после 13 година: "Сломљен сам..."
Телеграф 24.04.2025
Након више од деценије проведене у дресу Лестера, Џејми Варди (38) саопштио је да ће на крају сезоне 2024/25 напустити клуб. Капитен "лисица" и најбољи стрелац у Премијер лиги у историји клуба одлази након чак 198 голова у 498… »
Вести дана »
Немања Радоњић није теже повређен: враћа се на терен пре краја сезоне
Мондо пре 41 минутајош 97 повезаних
"Таква је политика клуба": Тренер Партизана се огласио због Ланетовог сина
Мондо пре 11 минутајош 37 повезаних
Ферстапену недовољна победа у Абу Дабију – Норис освојио прву титулу у Формули 1
Ауто блог пре 4 сатијош 43 повезане