Povezane vesti
"Moj drug je izgubio život, ali je banalnost da me terete da sam ga namestio za 6.000 evra" Muž starlete Tamare Đurić moli sud…
Kurir 24.04.2025
Nikola Kačaravić, muž starlete Tamare Đurić koji je optužen da je kao pripadnik vračarskog klana koji su predvodili Nikola Vušović i odbegli Radoje Zvicer, danas je pred Specijalnim sudom u Beogradu ponovio da nisu tačni n avodi tužilaštva da je za 6.000… »
Šok stajling! Darko Šarić u sivom zatvorskom odelu doveden u sudnicu! Posle 11 godina promenio adresu, ali i imidž
Kurir 24.04.2025
Darko Šarić koji se optužnicom Javnog tužilaštva za organizovani kriminal tereti da je sa Veljkom Belivukom bio organizator kriminalne grupe koja se tereti za livkidacije "škaljarca" u Grčkoj 2020. godine, danas je iz zatvora u Sremskoj Mitrovici u kom… »
Slika pevača prikazana na suđenju belivuku i Šariću Tužilac tvrdi da je to dokaz da su optuženi učestvovali u likvidacijama…
Kurir 24.04.2025
Pasoš sa fotograijom pevača Srećka Krečara, za koji Javno tužilaštvo za organizovani kriminal tvrdi da ga je koristio optuženi pripadnik kriminalne grupe Veljka Belivuka, Slobodan Vujačić, tokom likvidacija "škaljaraca" u Grčkoj 2020. godine, izveden je… »
Vesti dana »

Srpska pravoslavna crkva danas obeležava Svetog Iliju Gromovnika Sveti Ilija Gromovnik
Volim Zrenjanin pre 28 minutajoš 12 povezanih

Otkud juče hapšenje Tomislava Momirovića, zašto se vode tri istrage posle pada nadstrešnice, i šta je o svemu rekao Vučić
Blic pre 1 satjoš 3 povezane

FOTO, VIDEO: Novosađani sinoć odali poštu stradalima na Železničkoj stanici
Radio 021 pre 1 satjoš 3 povezane