Povezane vesti
"Mojne da si Ćaci": Beogradski Sindikat ima novu pesmu - i hit je (video)
Pravda 24.04.2025
Beogradski sindikat ima novu pesmu, a tema kao i naslov pesme bukvalno nikog ne iznenađuju. Njihova nova pesma „Mojne da si ćaci“ nije samo još jedan protestni hit, već rap raport o stanju nacije 2025. godine: od blokada i megafona, do Pupmaj Dinstaj… »
Beogradski Sindikat ima novu pesmu, a vi imate samo jednom pravo da pogađate o čemu je
City magazine 24.04.2025
Beogradski sindikat ima novu pesmu, a tema kao i naslov pesme bukvalno nikog ne iznenađuju. Njihova nova pesma „Mojne da si ćaci“ nije samo još jedan protestni hit, već rap raport o stanju nacije 2025. godine: od blokada i megafona, do Pupmaj Dinstaj… »
Vesti dana »

Postizborna kriza u Zaječaru i Kosjeriću: Odbačeni svi prigovori opozicije - šta dalje
N1 Info pre 9 satijoš 15 povezanih

Sedmi dan protesta ispred Vlade Srbije: Okupljeni traže da im se ispune još dva zahteva, Akademski plenum za hitnu ostavku Ane Brnabić
Blic pre 37 minutajoš 22 povezane

(Video) Pogledajte zastrašujući snimak! Izrael razneo boing sa rekordnih 2200km udaljenosti! U plamenu avion koji ne leti nigde u svetu i poseduje ga samo Iran
Kurir pre 12 minutajoš 141 povezana

Angelina osma na debiju u Dijamantskoj ligi: Topićeva u Stokholmu skočila 1,91 metar
Dnevnik pre 2 satajoš 21 povezana

Ovako nešto fudbal ne pamti: Bajern uveo revoluciju na Svetskom prvenstvu za klubove!
Telegraf pre 7 minutajoš 14 povezanih