Povezane vesti

Mićin: Trudiću se da se restrikcije vode što pre ukinu, radovi na garaži "Modena" biće gotovi krajem jula

Mićin: Trudiću se da se restrikcije vode što pre ukinu, radovi na garaži "Modena" biće gotovi krajem jula

Moj Novi Sad 24.04.2025
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin saopštio je na današnjoj konferenciji da je voda u gradskom vodovodu u Novom Sadu dobrog kvaliteta i kontinuirano ispravna za upotrebu. Kako bi "dokazao" svoju tvrdnju, on i direktor "Vodovoda" popili su po čašu… »
”Voda za piće u Novom Sadu se kontroliše na 588 mesta” gradonačelnik Mićin: Voda je bezbedna; Treći bunar je trenutno…

”Voda za piće u Novom Sadu se kontroliše na 588 mesta” gradonačelnik Mićin: Voda je bezbedna; Treći bunar je trenutno…

Dnevnik 24.04.2025
- Voda za piće u Novom Sadu je bezbedna i može se koristiti za piće – rekao je gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin na današnjoj konferenciji za medije, koju je kako je naglasio sazvao zato što na društvenim mrežama narodna poslanica Marinika… »
Mićin: Voda u Novom Sadu bezbedna za piće, neko pokušava da digne tenzije

Mićin: Voda u Novom Sadu bezbedna za piće, neko pokušava da digne tenzije

RTV 24.04.2025
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin rekao je danas da je voda za piće u Novom Sadu bezbedna, a da je sve drugo pokušaj dizanja tenzije u Novom Sadu u momentu kad se grad smiruje. "Što se tiče pijaće vode, prinuđen sam da vam se ovako… »
Gradonačelnik Novog Sada poslao poruku javnosti

Gradonačelnik Novog Sada poslao poruku javnosti

Telegraf 24.04.2025
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin oglasio se danas i poručio javnosti da je voda za piće u Novom Sadu bezbedna, a da je sve drugo pokušaj dizanja tenzije u Novom Sadu u momentu kad se grad smiruje. "Što se tiče pijaće vode, prinuđen sam da… »

Vesti dana »