Povezane vesti
Deda je umro, a na račun i dalje stiže penzija: Četiri godine posle njegove smrti i dalje se uplaćuje novac
Kurir 24.04.2025
Pošto ima punomoć shvatio je da mu sve vreme redovno ležu penzije, iako je deda preminuo još pre četiri godine. Ovaj čovek je u objavi na društvenim mrežama naglasio da je porodica smrt prijavila matičnoj službi, ali nije siguran da li je informacija… »
Nastavili da uplaćuju penziju četiri godine nakon smrti: "Na računu mog dede ogromna suma - šta ja da radim?
Blic 24.04.2025
Građanin Srbije naišao je na iznenađujuće otkriće nakon instalacije mobilne aplikacije jedne banke u Srbiji – na računu njegovog preminulog dede, za koji ima punomoćje, i dalje se nalaze redovne penzije, iako je deda preminuo još pre četiri godine. Kako… »
"Na dedinom računu je bila ogromna suma": Nastavili da uplaćuju penziju 4 godine nakon smrti, ovo morate da znate
Mondo 24.04.2025
Pio Fond uplaćivao penziju i nakon četiri godine od smrti penzionera. Građanin Srbije naišao je na iznenađujuće otkriće nakon instalacije mobilne aplikacije jedne banke u Srbiji - na računu njegovog preminulog dede, za koji ima punomoćje, i dalje se… »
Vesti dana »
Veljko Jovanović, profesor Filozofskog fakulteta: Intervencija policije bila je silovita, gurali su me i tukli po glavi i telu
Danas pre 1 satjoš 44 povezane
Plenum studenata u Novom Sadu proglasio bojkot nastave, studenti u zgradi DIF-a tražili dekana Drida
Blic pre 47 minutajoš 52 povezane
Ovo su kandidati za novog direktora RTS, otvorene koverte: Pet prijava uzeto u razmatranje, evo ko je sve na spisku
Blic pre 1 satjoš 26 povezanih
Vučić iz Davosa: Razgovarao sam sa Orbanom o NIS-u, nadam se konačnom ugovoru Rusa i Mađara do sredine marta
RTS pre 2 satajoš 25 povezanih