Povezane vesti
Iga Švjontek preživela 19-godišnju Filipinku: Druga teniserka sveta jedva izbegla scenario iz Majamija
Telegraf 24.04.2025
Poljska teniserka Iga Švjontek eliminisala je Filipinku Aleksandru Ilu u drugom kolu mastersa u Madridu pobedom posle velikog preokreta rezultatom 2:1 (4:6, 6:6, 6:2) za dva sata i 16 minuta. Švjontek se tako revanširala 19-godišnjoj Filipinki za poraz u… »
Evo šta je sve Olga Danilović zaradila posle pobede nad legendarnom Grend slem šampionkom u Madridu
Telegraf 24.04.2025
Najbolja srpska teniserka Olga Danilović uspela je da se plasira u drugo kolo WTA turnira u Madridu, pošto je savladala Viktoriju Azarenku 2:0 (6:4, 6:2). Ovim trijumfom, Olga će napredovati za najmanje dva mesta na WTA listi, pošto je osvojila dodatnih… »
Maraton pripao Ečeveriju: Međedović ispustio Argentinca
IndeksOnline 24.04.2025
Teniser Srbije Hamad Međedović izgubio je danas od Tomasa Martina Ečeverija iz Argentine sa 1:2 u setovima (4:6, 7:6(4), 4:6), u prvom kolu masters turnira u Madridu. Meč između 51. na ATP listi Ečeverija i deset pozicija slabije rangiranog Novopazarca… »
Nakon Hamada, i Miomir Kecmanović zaustavljen u prvom kolu Mastersa u Madridu
Telegraf 24.04.2025
Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u drugo kolo Masters turnira u Madridu, pošto je poražen od Italijana Lorenca Sonega 2:0 (6:4, 7:6 (7:5)). Italijanski teniser je slavio posle dva sata i tri minuta, a prvi set je osvojio… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Haos u Skupštini Novog Sada: Pogačara napali naprednjaci kad je pokušao da priđe gradonačeniku
Nova pre 55 minutajoš 60 povezanih

Ministarstvo poljoprivrede: Važne izmene u Nacrtu zakona o organskoj proizvodnji
Biznis.rs pre 2 satajoš 15 povezanih

Zabrinutost zbog kadrovskih promena u United Grupi – urednici upozoravaju na političke pritiske
In medija pre 2 satajoš 22 povezane

Ministar Đurić: Srbija prva zemlja iz ovog dela sveta koja je sprovela delimičnu evakuaciju iz Izraela
Kurir pre 4 satijoš 31 povezana

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 2 satajoš 67 povezanih