Povezane vesti
U domu Bekvalčevih danas veliko slavlje! Razlog je vrlo poseban
Kurir 24.04.2025
Sin Kristine Bekvalac, mlađe sestre popularne pevačice Nataše Bekvalac, proslavio je osmi rođendan, a emotivna poruka ponosne mame sve je raznežila. U domu Bekvalčevih danas je veliko slavlje, a razlog je i te kako poseban. Inače Noa, sin Kristine… »
Nataša Bekvalac iznenadila sve: Moj najvoljeniji, moj sin
Story 24.04.2025
Nataša Bekvalac objavila je fotografiju na Instagramu nikad emotivnija. Ona je podelila čestitku za rođendan svom sestriću i pokazala mu koliko ga voli. Pročitajte: Veliko slavlje u domu Bekvalčevih: Dečaku se najviše obradovao deda Dragoljub - Mom… »
Veliko slavlje u domu Bekvalčevih: Dečaku se najviše obradovao deda Dragoljub
Story 24.04.2025
U porodici Bekvalac danas ima razloga za slavlje. Sin Kristine Bekvalac napunio je osam godina, a ponosna mama mu je uputila prelepu čestitku. - Danas nam je divan dan, našem belom čudu rođendan - napisala je uz njihovu zajedničku fotografiju. Inače, sin… »
Vesti dana »
CIA, helikopteri i potraga u planinama: Kako je američki oficir izvučen iz Irana
BBC News pre 1 satjoš 49 povezanih
„Imamo mi više problema“: Blagojević frustriran zbog jedne stvari koja se ponavlja Partizanu!
Hot sport pre 18 minutajoš 45 povezanih
Kardinal Nemet u Uskršnjoj poslanici: Kuda ide ovaj svet, noć i tama vladaju, srca su nam kamena
Beta pre 10 satijoš 21 povezana
Vremenska prognoza Srbije: Najtopliji ponedeljak u godini, zatim zahlađenje
Naslovi.ai pre 2 satajoš 31 povezana
Brnabić: Upotrebna dozvola za stakleni vidikovac na vrhu Kablara za mesec dana
Nova pre 2 satajoš 8 povezanih