Повезане вести

”Победиће Србија, не дамо Србију, живела Србија” Вучић: Нисмо бројчано велики али смо слободан и слободарски народ и тако ће…

”Победиће Србија, не дамо Србију, живела Србија” Вучић: Нисмо бројчано велики али смо слободан и слободарски народ и тако ће…

Дневник 24.04.2025
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић поручио је данас да Срби нису бројчано велики, али да је српски народ увек био слободан и слободарски и увек желео да сам доноси своје одлуке, а да ће тако бити увек у будућности. Вучић… »
Победиће Србија! Председник Вучић објавио моћан видео: Нисмо ми бројчано велики, али је наш народ увек био слободан и…

Победиће Србија! Председник Вучић објавио моћан видео: Нисмо ми бројчано велики, али је наш народ увек био слободан и…

Курир 24.04.2025
Председник Србије Александар Вучић објавио је видео снимак, подсећајући на велики свенародни скуп у Београду 12. априла, и поручио "Победиће Србија"! "Нисмо ми бројчано велики, али је наш народ увек био слободан и слободарски… »
Вучић: Нисмо бројчано велики, али смо слободан и слободарски народ и тако ће увек бити

Вучић: Нисмо бројчано велики, али смо слободан и слободарски народ и тако ће увек бити

РТВ 24.04.2025
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић поручио је данас да Срби нису бројчано велики, али да је српски народ увек био слободан и слободарски и увек желео да сам доноси своје одлуке, а да ће тако бити увек у будућности… »
"Победиће: Србија!" Вучић објавио нови видео, па поручио: "Наш народ је увек био слободан и слободарски" (видео)

"Победиће: Србија!" Вучић објавио нови видео, па поручио: "Наш народ је увек био слободан и слободарски" (видео)

Блиц 24.04.2025
Председник Србије Александар Вучић објавио је видео-снимак на друштвеној мрежи "Инстаграм" и поручио да ће "Србија победити". Све време док траје видео, у позадини се чује говор са скупа 12. априла у Београду. - Нисмо ми бројчано… »
Вучић: Нисмо бројчано велики али смо слободан и слободарски народ и тако ће увек бити (ВИДЕО)

Вучић: Нисмо бројчано велики али смо слободан и слободарски народ и тако ће увек бити (ВИДЕО)

Еуроневс 24.04.2025
Председник Србије Александар Вучић поручио је данас да Срби нису бројчано велики, али да је српски народ увек био слободан и слободарски и увек желео да сам доноси своје одлуке, а да ће тако бити увек у будућности. Вучић је у… »

Вести дана »