Povezane vesti
Ana Ivanović stigla u Madrid: ''Srećna sam što sam ovde''
Sportske.net 24.04.2025
Dolazak Ane Ivanović u glavni grad Španije privukao je veliku pažnju, a tokom boravka u Madridu ona bi trebalo da odigra i egzibicioni meč protiv još jedne nekadašnje teniske šampionke Martine Hingis. Pre toga, Ana je dala intervju za YouTube kanal… »
Prvi intervju Ane Ivanović nakon priče o razvodu: Ni reč o Bastijanu, ali otkrila šta joj najteže pada VIDEO
Nova 24.04.2025
Ana Ivanović, srpska teniserka, našla se u Madridu gde je za zvanični kanal ovog mastersa u prestonici Španije dala intervju. Na početku, Ivanovićeva je izrazila zadovoljstvo što je tu: “ Zadovoljstvo mi je što sam ovde, blizu je kuće, sećam se prvog… »
Ana Ivanović prekinula tišinu: Srećna sam ovde, imam lepe uspomene...
Dnevnik 24.04.2025
Jedna od glavnih tema u svetu sporta poslednjih dana jeste navodni razvod Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera. Iako nijedno od njih dvoje još nije zvanično potvrdilo ni demantovalo spekulacije, pažnja javnosti ne jenjava. Po prvi put nakon brojnih… »
Ana Ivanović prekinula tišinu usred glasina o razvodu od Švajnštajgera: "Imam lepe uspomene..."
Telegraf 24.04.2025
Jedna od glavnih tema u svetu sporta poslednjih dana jeste navodni razvod Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera. Iako nijedno od njih dvoje još nije zvanično potvrdilo ni demantovalo spekulacije, pažnja javnosti ne jenjava. Po prvi put nakon brojnih… »
Ana, kako ti je u životu? Prvi intervju Ivanovićeve posle priča o razvodu, spomenula i Đokovića pred kamerama
Mondo 24.04.2025
Ana Ivanović dala je prvi intervju posle navoda o razvodu od Bastijana Švajnjštajgera. Pred kamerama u Madridu je pričala o sinovima, Novaku Đokoviću... Ana Ivanović i Bastijan Švajnjštajger se razvode i to je jedna od glavnih tema u svetu sporta u… »
Vesti dana »

uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Izraelski bezbednosni kabinet odobrio plan za preuzimanje kontrole nad gradom Gazom
Euronews pre 15 minutajoš 7 povezanih