Povezane vesti
"Dobio sam anksioznost posle takmičenja u zvezdama granda" Pevač progovorio o traumama: Krišom sam pio lekove, a onda sam…
Kurir 24.04.2025
Popularni pevač Sloba Vasić sreću je našao pored supruge Lele sa kojom ima ćerku Mariju. Sloba je više puta isticao da je Lela žena njegovog života, pored koje se skrasio u potpunosti. Inače, njegova prošlost bila je burna, pa je tako bio zavistan o… »
Naš popularni pevač prošao kroz užas zavisnosti: "Počelo je jednom tabletom, doktor mi je prepisao lek"
Blic 24.04.2025
Popularni pevač Sloba Vasić sreću je našao pored supruge Lele sa kojom ima ćerku Mariju. Sloba je više puta isticao da je Lela žena njegovog života, pored koje se skrasio u potpunosti. Inače, njegova prošlost bila je burna, pa je tako bio zavistan o… »
Vesti dana »

Danas je Sveti Ilija Srbi od davnina kažu: Sveti Ilija – vatra sve milija
Infozija pre 1 satjoš 12 povezanih

Kako se ranije branio Goran Vesić: „Brojni objekti nisu imali upotrebnu dozvolu kada je počelo korišćenje, a većina njih nemaju ni sada“
Nova pre 41 minutajoš 5 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA Tramp: Potpuno smo spremni za nuklearni rat sa Rusijom
RTV pre 36 minutajoš 7 povezanih

Proključala utroba zemlje Vulkan Ključevskoj na Kamčatki izbacio pepeo na visinu do devet kilometara 22 jaka zemljotresa za 24 sata (foto)
Dnevnik pre 36 minutajoš 8 povezanih