Povezane vesti
"Dobio sam anksioznost posle takmičenja u zvezdama granda" Pevač progovorio o traumama: Krišom sam pio lekove, a onda sam…
Kurir 24.04.2025
Popularni pevač Sloba Vasić sreću je našao pored supruge Lele sa kojom ima ćerku Mariju. Sloba je više puta isticao da je Lela žena njegovog života, pored koje se skrasio u potpunosti. Inače, njegova prošlost bila je burna, pa je tako bio zavistan o… »
Naš popularni pevač prošao kroz užas zavisnosti: "Počelo je jednom tabletom, doktor mi je prepisao lek"
Blic 24.04.2025
Popularni pevač Sloba Vasić sreću je našao pored supruge Lele sa kojom ima ćerku Mariju. Sloba je više puta isticao da je Lela žena njegovog života, pored koje se skrasio u potpunosti. Inače, njegova prošlost bila je burna, pa je tako bio zavistan o… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Pozlilo uhapšenom u Novom Sadu tokom saslušanja u sudu, okupljenima ispred PS Voždovac obratila se majka privedenog bajkera
Nova pre 8 minutajoš 29 povezanih

Mvp Evropskog prvenstva Nikola Kusturica: Ovo će se pamtiti ceo život
Dnevnik pre 1 satjoš 31 povezana

"Ovo je istorijska odluka" Zelenski se oglasio pred put u SAD i pomenuo sastanak sa Putinom?! "Značajna promena, o tome ćemo razgovarati"
Kurir pre 49 minutajoš 199 povezanih

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 3 satajoš 45 povezanih