Povezane vesti
"Da Tramp, Putin i Makron dođu u Beograd"! Vučić o ideji Svetskog foruma i obojenoj revoluciji: Jedini način da preuzmu vlast…
Kurir 24.04.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je, gostujući na Informer televiziji, govorio o svim aktuelnim temama. Otkrio je da želi da sledeće godine u Beogradu organizuje veliki globalni forum i da dovede i Trampa i Putina i Makrona. Govorio je i o… »
"U Americi ću pričati sa Trampom": Vučić planira susret sa američkim predsednikom i najavio veliki plan za 2026.
Mondo 24.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost na "Informer" televizije na kojoj je govorio o svim važnim temama za građane Srbije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je večeras na "Informer" televiziji na kojoj je govorio o svim važnim temama… »
„Ušli u zemlju, a jedini im je posao - snajperista" Vučić na TV Informer: Jedini preostali način da preuzmu vlast je moja…
Dnevnik 24.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući na Televiziji „Informer“ rekao je da je u Srbiji na delu "obojena revolucija" "Dokaza za obojenu revoluciju ima mnogo, bezbroj. Ja ću pokušati o tome da govorim. Imali ste objave predstavnika različitih… »
Vučić: Meni je čast da u Moskvi prisustvujem 80. godišnjici pobede nad fašizmom
Sputnik 24.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da mu je čast što će u Moskvi 9. maja prisustvovati proslavi 80. godišnjice pobede nad fašizmom. Vučić je napomenuo da će pola sveta doći u Moskvu 9. maja, da će on biti u Rusiji kako bi… »
Vučić: Idem u SAD početkom maja, možda ću razgovarati s Trampom dva-tri puta
Novi magazin 24.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Beogradu da će početkom maja boraviti u SAD, da će se sastati sa "svim viđenijim" članovima vladajuće Republikanske stranke i da veruje da će imati priliku da dva ili tri puta razgovara i sa predsednikom… »
Vučić: Uskoro planiram put u SAD, mislim da ću imati priliku da razgovaram sa Trampom
RTV 24.04.2025
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da ima ideju da u Beogradu organizuje veliki globalni forum na kome bi se okupili svi svetski lideri i da će za nju tražiti podršku od predsednika SAD Donalda Trampa, kao i od predsednika… »
Beta 24.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Beogradu da će početkom maja boraviti u SAD, da će se sastati sa "svim viđenijim" članovima vladajuće Republikanske stranke i da veruje da će imati priliku da dva ili tri puta razgovara i sa predsednikom… »
Vučić: Imamo dokaze za obojenu revoluciju u našoj zemlji, strane sile obučavaju ljude protiv Srbije
Euronews 24.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da za obojenu revoluciju postoji bezbroj dokaza, ali da ne želi da komentariše eventualno učešće britanske obaveštajne službe sa kojom, kako je rekao, domaća služba ima složene i važne odnose. "Ne bih… »
Nova poruka Aleksandra Vučića odjekuje Srbijom! Imamo dokaze
Pravda 24.04.2025
Predsednik Srbije se u gostovanju na TV Informer osvrnuo na aktuelna dešavanja u zemlji i svetu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da postoji bezbroj dokaza da se u Srbiji sprovodi obojena revolucija, ali da ne želi da komentariše… »
Vučić: Uskoro planiram put u SAD, mislim da ću imati priliku da razgovaram sa Trampom
RTS 24.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da uskoro planira put u Sjedinjene Američke Države, gde bi trebalo da razgovara sa američkim predsednikom Donaldom Trampom. Vučić je naveo da je dobio poziv da prisustvuje Republikanskom nacionalnom komitetu… »
Radio sto plus 24.04.2025
Vučić je televiziji Informer večeras rekao da je dobio poziv da prisustvuje Republikanskom nacionalnom komitetu početkom maja i da ima “konačnu potvrdu” za susrete “sa svim važnim republikancima”. “Verujem da ću se videti sa svim viđenijim… »
"Samo za hranu trebalo im je 22,5 miliona evra" Vučić obelodanio nove podatke o obojenoj revoluciji: Dokaza za to ima bezbroj
Kurir 24.04.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić večeras je, gostujući na Informer TV, govorio i o obojenoj revoluciji kao i dokazima da je sprovedena u Srbiji. - Dokaza za obojenu revoluciju ima mnogo, bezbroj. Ja ću pokušati o tome da govorim. Imali ste… »
"Rts je do pre 4 dana učestvovao u obojenoj revoluciji" Vučić: Blokada je organizovani zločin, zamislite da N1 ne radi 11…
Kurir 24.04.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić večeras je, gostujući na Informer TV, govorio i o blokadi RTS. - Vi ste imali tužiteljke koje su se najdirektniji način bavile politikom i niko im ništa nije rekao. Pogledajte način finansiranja foruma… »
Tačno u 21 sat! Predsednik Vučić uživo na Informer TV: Siguran sam da će biti zanimljivo! Budite uz nas
Kurir 24.04.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić gostovaće večeras u 21 sat na Informer televiziji. Vučić će biti gost u emisiji Kolegijum 3. Predsednik Srbije govoriće o svim aktuelnim temama. "Siguran sam da će biti zanimljivo. Budite uz nas!", naveo je… »
Vesti dana »

Vitkof i egipatski ministar Abdelati razgovarali o situaciji u Pojasu Gaze
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Potpuna kontrola ulaska i izlaska putnika! Eu: Od oktobra automatska kontrola granica za državljane trećih zemalja
Blic pre 10 minutajoš 1 povezana