Повезане вести
"Да Трамп, Путин и Макрон дођу у Београд"! Вучић о идеји Светског форума и обојеној револуцији: Једини начин да преузму власт…
Курир 24.04.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић је, гостујући на Информер телевизији, говорио о свим актуелним темама. Открио је да жели да следеће године у Београду организује велики глобални форум и да доведе и Трампа и Путина и… »
"У Америци ћу причати са Трампом": Вучић планира сусрет са америчким председником и најавио велики план за 2026.
Мондо 24.04.2025
Председник Србије Александар Вучић био је гост на "Информер" телевизије на којој је говорио о свим важним темама за грађане Србије. Председник Србије Александар Вучић гостовао је вечерас на "Информер" телевизији на којој је… »
„Ушли у земљу, а једини им је посао - снајпериста" Вучић на ТВ Информер: Једини преостали начин да преузму власт је моја…
Дневник 24.04.2025
Председник Србије Александар Вучић гостујући на Телевизији „Информер“ рекао је да је у Србији на делу "обојена револуција" "Доказа за обојену револуцију има много, безброј. Ја ћу покушати о томе да говорим. Имали сте објаве… »
Вучиц́: Мени је част да у Москви присуствујем 80. годишњици победе над фашизмом
Спутник 24.04.2025
Председник Србије Александар Вучиц́ изјавио је вечерас да му је част што ц́е у Москви 9. маја присуствовати прослави 80. годишњице победе над фашизмом. Вучиц́ је напоменуо да ц́е пола света доц́и у Москву 9. маја, да ц́е он бити… »
Вучић: Идем у САД почетком маја, можда ћу разговарати с Трампом два-три пута
Нови магазин 24.04.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је у Београду да ће почетком маја боравити у САД, да ће се састати са "свим виђенијим" члановима владајуће Републиканске странке и да верује да ће имати прилику да два или три пута… »
Вучић: Ускоро планирам пут у САД, мислим да ћу имати прилику да разговарам са Трампом
РТВ 24.04.2025
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да има идеју да у Београду организује велики глобални форум на коме би се окупили сви светски лидери и да ће за њу тражити подршку од председника САД Доналда… »
Бета 24.04.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је у Београду да ће почетком маја боравити у САД, да ће се састати са "свим виђенијим" члановима владајуће Републиканске странке и да верује да ће имати прилику да два или три пута… »
Вучић: Имамо доказе за обојену револуцију у нашој земљи, стране силе обучавају људе против Србије
Еуроневс 24.04.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да за обојену револуцију постоји безброј доказа, али да не жели да коментарише евентуално учешће британске обавештајне службе са којом, како је рекао, домаћа служба има… »
Нова порука Александра Вучића одјекује Србијом! Имамо доказе
Правда 24.04.2025
Председник Србије се у гостовању на ТВ Информер осврнуо на актуелна дешавања у земљи и свету. Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да постоји безброј доказа да се у Србији спроводи обојена револуција, али да… »
Вучић: Ускоро планирам пут у САД, мислим да ћу имати прилику да разговарам са Трампом
РТС 24.04.2025
Председник Србије Александар Вучић најавио је да ускоро планира пут у Сједињене Америчке Државе, где би требало да разговара са америчким председником Доналдом Трампом. Вучић је навео да је добио позив да присуствује… »
Радио сто плус 24.04.2025
Вучић је телевизији Информер вечерас рекао да је добио позив да присуствује Републиканском националном комитету почетком маја и да има “коначну потврду” за сусрете “са свим важним републиканцима”. “Верујем да ћу се видети са свим… »
"Само за храну требало им је 22,5 милиона евра" Вучић обелоданио нове податке о обојеној револуцији: Доказа за то има безброј
Курир 24.04.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић вечерас је, гостујући на Информер ТВ, говорио и о обојеној револуцији као и доказима да је спроведена у Србији. - Доказа за обојену револуцију има много, безброј. Ја ћу покушати о томе… »
"Ртс је до пре 4 дана учествовао у обојеној револуцији" Вучић: Блокада је организовани злочин, замислите да Н1 не ради 11…
Курир 24.04.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић вечерас је, гостујући на Информер ТВ, говорио и о блокади РТС. - Ви сте имали тужитељке које су се најдиректнији начин бавиле политиком и нико им ништа није рекао. Погледајте начин… »
Тачно у 21 сат! Председник Вучић уживо на Информер ТВ: Сигуран сам да ће бити занимљиво! Будите уз нас
Курир 24.04.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић гостоваће вечерас у 21 сат на Информер телевизији. Вучић ће бити гост у емисији Колегијум 3. Председник Србије говориће о свим актуелним темама. "Сигуран сам да ће бити занимљиво… »
Вести дана »
"Можда ћемо морати да обарамо руске авионе": Председник НАТО државе запретио Москви да ће предузети озбиљније акције
Курир пре 42 минутајош 51 повезана
Бивши фудбалер Звезде срушио црвено-беле на Маракани, па се "извинио": Војводина је овако дошла до победе
Телеграф пре 2 сатајош 31 повезана
Норис: Титулу посвећујем родитељима, дозволили су ми да јурим овај сан који је постао стварност
РТС пре 4 сатијош 43 повезане