Povezane vesti
Ostao bez Dončića i NBA plej-ofa, pa se okrenuo fudbalu?! VIDEO
B92 24.04.2025
Trener košarkaša Dalasa Džejson Kid postao je suvlasnik Evertona. "Ponosan sam jer sam se priključio vlasničkom udelu u Evertonu u ovako važnom trenutku za klub, sa novim stadionom na vidiku i svetlom budućnosti ispred nas, ovo je odličan trenutak da… »
Kid postao suvlasnik Evertona
Sportski žurnal 24.04.2025
Većinski vlasnik kluba je američki biznismen Dan Fridkin. Trener Dalasa Džejson Kid postao je suvlasnik Evertona, prenosi Tanjug. - Ponosan sam jer sam se priključio vlasničkom udelu u Evertonu u ovako važnom trenutku za klub, sa novim stadionom na… »
Vesti dana »

Si Đinping dočekao Putina – Koje su teme razgovora?
Serbian News Media pre 40 minutajoš 47 povezanih

Već od sutra korpa punija za manje para! Narod će moći značajno da uštedi na 20.000 proizvoda iz 23 kategorije! Spisak robe koja će biti jeftinija
Kurir pre 1 satjoš 32 povezane

Oglasio se Bogdan Bogdanović: Kratkom porukom razgalio navijače! ‘građani’ u šoku: Brajtov u kombinovanom sastavu savladao Mančester siti!
Hot sport pre 31 minutajoš 56 povezanih

Završeni radovi u centru Beograda – Trg Republike i okolne ulice ponovo otvorene za saobraćaj
RTS pre 1 satjoš 24 povezane

Grčka ponizila Gruziju: Janis i ekipa preslišali rivala! ‘građani’ u šoku: Brajtov u kombinovanom sastavu savladao Mančester siti!
Hot sport pre 31 minutajoš 123 povezane