Povezane vesti
Aleksandar Matković: Srbija bez strateškog plana suočena s rizicima rudarske kolonizacije
Nova 24.04.2025
Mi jednostavno ne možemo davati stranim kompanijama tek tako na izvolte bilo kakve resurse, bez obzira gde se nalazili. To je znak da mi ne vodimo računa o domaćem stanovništvu. Ili će biti korporacije ili će biti nas, ističe naučni saradnik Instituta… »
Aleksandar Matković: Srbija bez strateškog plana suočena s rizicima rudarske kolonizacije
N1 Info 24.04.2025
Mi jednostavno ne možemo davati stranim kompanijama tek tako na izvolte bilo kakve resurse, bez obzira gde se nalazili. To je znak da mi ne vodimo računa o domaćem stanovništvu. Ili će biti korporacije ili će biti nas, ističe naučni saradnik Instituta… »
Vesti dana »
Izbori u Mađarskoj! CIK objavila rezultate: Ubedljiva pobeda Petera Mađara, Orban priznao "bolan poraz": Ovako će biti podeljeni mandati
Kurir pre 1 danjoš 245 povezanih
Obradović i Zvezdini igrači u "Pioniru", Hapoel sveo nade crveno-belih za plej-of na minimum
RTS pre 5 satijoš 44 povezane
Trump: SAD će blokadom moreuza preseći ključni izvor prihoda Irana
Bloomberg Adria pre 7 satijoš 43 povezane
Kriza na Bliskom istoku: Tramp najavio blokadu Ormuskog moreuza posle neuspelih pregovora u Pakistanu
Euronews pre 1 danjoš 58 povezanih