Povezane vesti
Ivanović o prvom meču u reprezentaciji: "To mi je najveće ostvarenje u karijeri"
B92 24.04.2025
Franjo Ivanović debitovao je za reprezentaciju Hrvatske na utakmici protiv Francuske u Ligi nacija. Fudbaler Belgijske ekipe Union Sen Žiloa bio je pun utisaka sa ove utakmice, što je otkrio u intervjuu za klupske društvene mreže. "To je bio sjajan… »
„Igrao sam s njima na Plejstejšnu, a sad sam im saigrač“
Sport klub 24.04.2025
Franjo Ivanović je eksplodirao u dresu belgijskog Uniona Sen Žiloa ove sezone, a njegove sjajne partije nisu prošle neopaženo ni u rodnoj Hrvatskoj. Usledio je poziv selektora Zlatka Dalića i debi za nacionalni tim. U intervjuu koji je objavljen na… »
Vesti dana »

U Nišu danas protest ispred zgrade Osnovnog suda za zahtevom za raspisivanje izbora
Rešetka pre 35 minutajoš 26 povezanih

Odluka o sudbini zgrade novosadske Železničke stanice posle utvrđivanja statike Ministarka Sofronijević: Sve će zavisiti od nalaza struke
Dnevnik pre 10 minutajoš 15 povezanih

Pariz: Stotine uhapšenih u neredima nakon pobede Paris Sen Žermena u finalu Lige šampiona
Nedeljnik pre 15 minutajoš 14 povezanih

Poljaci danas ne biraju samo predsednika, već i smer u kom ide spoljna politika zemlje
Radio 021 pre 2 satajoš 19 povezanih

Istražni komitet Rusije: Dve nesreće na prugama u Brjanskoj i Kurskoj oblasti tretiraju se kao teroristički napadi
RTS pre 5 minutajoš 34 povezane