Повезане вести
Спонзорства: Ево колико је Партизан добио од Кинеза, Телекома…
Спорт клуб 25.04.2025
Фудбалски клуб Партизан је од спонзорских уговора у 2024. инкасирао око 4,2 милиона евра (496.789.000 динара), што је нешто мање него годину пре. Партизан је у 2023. години имао на име спонзорстава приход од око 3,5 милиона евра… »
Вучић рекао да “јакој Звезди треба јак Партизан”: Колико су црно-бели добили новца од државе?
Данас 25.04.2025
Фудбалски клуб Партизан добио је у 2024. години велику новчану помоћ из средстава Владе Републике Србије, што је евидентирано у редовном финансијском извештају клуба из Хумске. Државна донција клубу из Хумске постојала је и… »
Звездине обавезе - 86,5 милиона евра
Спортски журнал 25.04.2025
Шампион Србије доставио финансијски извештај агенцији за привредне регистре. Према податку из редовног финансијског извештаја Црвене звезде, достављеног Агенцији за привредне регистре, укупне обавезе клуба из Љутице Богдана на… »
Партизанов дуг 43,7 милиона евра
Спортски журнал 25.04.2025
Клуб из Хумске доставио финансијски извештај за 2024. годину Агенцији за привредне регистре. Партизан је доставио редован финансијски извештај Агенцији за привредне регистре и укупне обавезе клуба из Хумске на крају 2024… »
Државни милиони: Детаљи велике донације Владе Србије Партизану
Спорт клуб 25.04.2025
Фудбалски клуб Партизан добио је у 2024. години велику новчану помоћ из средстава Владе Републике Србије, што је евидентирано у редовном финансијском извештају клуба из Хумске. Државна донција клубу из Хумске постојала је и… »
Вести дана »

Без промене: Званични средњи курс данас је 117,1788 динара за евро
Курир пре 37 минутајош 1 повезана

Управо на Блиц ТВ растужила све у студију Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 22 минутајош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

Весићу одређен кућни притвор после оптужнице за пад надстрешнице у Новом Саду
Данас пре 8 сатијош 1 повезана