Povezane vesti

Neda Ukraden otkrila kako će provesti svoje poslednje dane: Na ovoj adresi želi da dočeka duboku starost

Neda Ukraden otkrila kako će provesti svoje poslednje dane: Na ovoj adresi želi da dočeka duboku starost

Mondo pre 4 dana
Neda je otkrila kako upravo u tom mestu vidi sebe u godinama koje dolaze. Neda Ukraden će se sa svojom novom pesmom "Lastavica" predstaviti na festivalu u Vodicama u junu. "Pesma je lepa, ne bih ni otpevala nešto što je drugačije. Delo je autora koji… »
Neda Ukraden ovde želi da provede poslednje dane Pevačica otkrila da u dubokoj starosti sebi mora da ispuni ovu želju!

Neda Ukraden ovde želi da provede poslednje dane Pevačica otkrila da u dubokoj starosti sebi mora da ispuni ovu želju!

Kurir pre 4 dana
Iako većinu vremena provodi na relaciji Zagreb-Beograd-Sarajevo-Rijeka, pevačica Neda Ukraden priznaje da sebe u budućnosti vidi u rodnom Imotskom, kao i da ba baš tu želi da dočeka duboku starost. - Ja sam svuda zapravo, na četiri adrese, ali mi… »
Ne zna koliko joj je ostalo, ali tu želi da zatvori oči: Neda Ukraden otvorila dušu o mestu gde želi da dočeka svoj kraj

Ne zna koliko joj je ostalo, ali tu želi da zatvori oči: Neda Ukraden otvorila dušu o mestu gde želi da dočeka svoj kraj

Svet & Skandal pre 4 dana
Neda Ukraden godine ne krije a ni gde će provesti starost Narodna zvezda i muzička ikona Neda Ukraden, iako većinu vremena provodi između Zagreba, Beograda, Sarajeva i Rijeke, priznaje da njenu dušu najviše smiruje – Imotski. U razgovoru za… »
Neda Ukraden otkrila gde će provesti poslednje dane: Jako sam srećna tamo

Neda Ukraden otkrila gde će provesti poslednje dane: Jako sam srećna tamo

Story pre 4 dana
Iako već godinama živi u Beogradu, a letnje dane provodi u kući na moru, Neda Ukraden želi da poslednje dane provede u rodnom mestu. Kako je rekla za domaće medije, sve više je vuče da se vrati i u provodi vreme u Imotskom, malom mestu gde je… »
Neda Ukraden otkrila gde će provesti poslednje dane: Ovde želi da dočeka starost

Neda Ukraden otkrila gde će provesti poslednje dane: Ovde želi da dočeka starost

Nova pre 4 dana
Iako većinu vremena provodi putujući između Zagreba, Beograda, Sarajeva i Rijeke, pevačica Neda Ukraden priznaje da je njena oaza mir Imotski. Neda Ukraden priznaje da upravo tamo vidi vidi sebe u godinama koje dolaze. – Ja sam svuda zapravo, na… »
Neda Ukraden otkrila gde će provesti poslednje dane: Ovde želi da dočeka duboku starost

Neda Ukraden otkrila gde će provesti poslednje dane: Ovde želi da dočeka duboku starost

Blic pre 4 dana
Iako većinu vremena provodi putujući između Zagreba, Beograda, Sarajeva i Rijeke, pevačica Neda Ukraden priznaje da je njena oaza mir Imotski. Neda Ukraden priznaje da upravo tamo vidi vidi sebe u godinama koje dolaze. - Ja sam svuda zapravo, na… »

Vesti dana »