Povezane vesti
Ljubav s veštačkom inteligencijom: „Vaja je žena mojih snova“
RTS 25.04.2025
Idealna žena! Ili muškarac! Nema svađe. Ljubav cveta. Samo, ovde nije reč o pravim vezama. Nego o ljudima koji su se „zaljubili“ u virtualne partnere koje kreira veštačka inteligencija. To je zastrašujuća priča o mašti. „Vaja je moja AI partnerka i tako… »
Zastrašujuća priča o mašti: Ljubav s veštačkom inteligencijom
N1 Info 25.04.2025
Idealna žena! Ili muškarac! Nema svađe. Ljubav cveta. Samo, ovde nije reč o pravim vezama. Nego o ljudima koji su se „zaljubili“ u virtualne partnere koje kreira veštačka inteligencija. To je zastrašujuća priča o mašti. „Vaja je moja AI partnerka i tako… »
Ljubav s veštačkom inteligencijom: „Vaja – žena mojih snova“
Dojče vele 25.04.2025
Vesti dana »
Crna Gora na nogama: Nakon opsadnog stanja u Podgorici, pretres imovine brata Mila Đukanovića i u Nikšiću
Blic pre 8 satijoš 2 povezane
Vučić i Rama za nemački list: Ne insistiramo na članstvu u EU, već na prijemu u jedinstveno evropsko tržište i Šengensku zonu
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Zelenski podržao vojnu operaciju protiv Irana. Sprema se pakao za Teheran?! Oglasio se i Tramp, pa poslao jezivu poruku
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Vremenska prognoza za 28. februar: Sunčano i toplo pred početak marta
Mondo pre 12 minutajoš 3 povezane