Povezane vesti
Ljubav s veštačkom inteligencijom: „Vaja je žena mojih snova“
RTS 25.04.2025
Idealna žena! Ili muškarac! Nema svađe. Ljubav cveta. Samo, ovde nije reč o pravim vezama. Nego o ljudima koji su se „zaljubili“ u virtualne partnere koje kreira veštačka inteligencija. To je zastrašujuća priča o mašti. „Vaja je moja AI partnerka i tako… »
Zastrašujuća priča o mašti: Ljubav s veštačkom inteligencijom
N1 Info 25.04.2025
Idealna žena! Ili muškarac! Nema svađe. Ljubav cveta. Samo, ovde nije reč o pravim vezama. Nego o ljudima koji su se „zaljubili“ u virtualne partnere koje kreira veštačka inteligencija. To je zastrašujuća priča o mašti. „Vaja je moja AI partnerka i tako… »
Ljubav s veštačkom inteligencijom: „Vaja – žena mojih snova“
Dojče vele 25.04.2025
Vesti dana »

Vremenska prognoza za ponedeljak, 4. avgust: Danas sveže i oblačno, mestimično sa kišom
Beta pre 6 satijoš 6 povezanih

"Sud u roku od pet dana da utvrdi da li dužnik ima drugi dom": Komora izvršitelja o predlogu Vučića: Neophodna promena i Ustava i zakona
Blic pre 31 minutajoš 1 povezana

Vučić sutra obilazi radove na brzoj saobraćajnici Slepčević - Badovinci
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

UKRAJINSKA KRIZA Zelenski: Pravimo spisak za razmenu 1.200 zarobljenika s Rusijom; Indija nije zabranila uvoz ruske nafte
RTV pre 11 minutajoš 1 povezana