Povezane vesti
MUP: Državljanin Crne Gore uhapšen zbog pokušaja ubistva u Futoškoj
Moj Novi Sad 25.04.2025
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su D. L. (1994), državljanina Crne Gore, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i… »
Uhapšen 31-godišnji Novljanin zbog sumnje da je jutros u Novom Sadu izvršio pokušaj ubistva
N1 Info 25.04.2025
D.L. (31) iz Herceg Novog, koji je jutros u Futoškoj ulici u Novom Sadu u jednom ugostiteljskom objektu ispalio više hitaca iz pištolja, pokušavajući da liši života D.S. (31) iz Novog Sada uhapšen je, nakon čega je Više javno tužilaštvo u glavnom… »
Pevač iz Šipova koji je pucao na komšiju pušten iz pritvora: Sam zvao policiju, sad se oglasilo Tužilaštvo
Mondo 25.04.2025
Pevač Željko Lekić, član popularne krajiške grupe "Braća Lekić", uhapšen je 17. aprila u Šipovu zbog sumnje da je pucao u komšiju Dragana Krmpotu nakon verbalnog sukoba oko pristupnog puta. Nakon što je sam prijavio incident policiji, Lekić je uhapšen i… »
Pevač iz Šipova koji je osumnjičen za pokušaj ubistva, pušten iz pritvora: Oglasilo se tužilaštvo
Telegraf 25.04.2025
Pevač Željko Lekić, član popularne krajiške grupe "Braća Lekić", uhapšen je 17. aprila u Šipovu zbog sumnje da je pucao u komšiju Dragana Krmpotu nakon verbalnog sukoba oko pristupnog puta. Nakon što je sam prijavio incident policiji, Lekić je uhapšen i… »
Vesti dana »
“Zar treba sa naoružanim ljudima da slušam predavanja? Ovo je okupacija Univerziteta”: Studentkinja se obratila kolegama ispred Rektorata
Nova pre 52 minutajoš 92 povezane
Medijska udruženja pozivaju na protest povodom napada na novinare
N1 Info pre 52 minutajoš 36 povezanih
Tesnom većinom izabran novi predsednik Skupštine Niša: Kvorum za sednicu dao i osuđeni bivši predsednik
Danas pre 17 minutajoš 47 povezanih
Blamčuga za amere: Posle Italije, i Francuska odbila vojnu saradnju - Tramp preti!
Pravda pre 17 minutajoš 40 povezanih