Povezane vesti
MUP: Državljanin Crne Gore uhapšen zbog pokušaja ubistva u Futoškoj
Moj Novi Sad 25.04.2025
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su D. L. (1994), državljanina Crne Gore, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet… »
Uhapšen 31-godišnji Novljanin zbog sumnje da je jutros u Novom Sadu izvršio pokušaj ubistva
N1 Info 25.04.2025
D.L. (31) iz Herceg Novog, koji je jutros u Futoškoj ulici u Novom Sadu u jednom ugostiteljskom objektu ispalio više hitaca iz pištolja, pokušavajući da liši života D.S. (31) iz Novog Sada uhapšen je, nakon čega je Više javno tužilaštvo u… »
Pevač iz Šipova koji je pucao na komšiju pušten iz pritvora: Sam zvao policiju, sad se oglasilo Tužilaštvo
Mondo 25.04.2025
Pevač Željko Lekić, član popularne krajiške grupe "Braća Lekić", uhapšen je 17. aprila u Šipovu zbog sumnje da je pucao u komšiju Dragana Krmpotu nakon verbalnog sukoba oko pristupnog puta. Nakon što je sam prijavio incident policiji, Lekić je… »
Pevač iz Šipova koji je osumnjičen za pokušaj ubistva, pušten iz pritvora: Oglasilo se tužilaštvo
Telegraf 25.04.2025
Pevač Željko Lekić, član popularne krajiške grupe "Braća Lekić", uhapšen je 17. aprila u Šipovu zbog sumnje da je pucao u komšiju Dragana Krmpotu nakon verbalnog sukoba oko pristupnog puta. Nakon što je sam prijavio incident policiji, Lekić je… »
Vesti dana »

Univerzitet u Beogradu među najboljim u svetu prema listi „Global 2000“
Sputnik pre 4 satijoš 21 povezana