Povezane vesti
Ranije smo ga gledali sa drugim pevačicama: Muž Tee Tairović bio je poznat i pre njihove veze
Telegraf 25.04.2025
Pevačica Tea Tairović juče je u okolini Novog Sada izgovorila sudbonosno "da" svom partneru Ivanu Vardaju. Venčanje se održalo na Ribarskom ostrvu, a glamuroznom događaju prisustvovalo je 120 zvanica, među kojima su bili porodica, prijatelji i najbliži… »
"Više puta sam izgovorila da se nikad neću udati" Prva izjava Tea Tairović nakon venčanja: Moja želja je na pola ispunjena
Kurir 25.04.2025
Tea Tairović juče je izgovorila sudbonosno "Da" svom partneru Ivanu Vardaju, a nakon slavlja pevačica se oglasila na društvenoj mreži Instagram i progovorila o jučerašnjem danu. - Više puta sam izgovorila da se nikada neću udati, pa eto mene u venčanici… »
Gosti nisu ispoštovali jedan zahtev: Tea Tairović platila svadbu 100.000 evra: Mladoženjina porodica zvanicama tražila ovo
Blic 25.04.2025
Pevačica Tea Tairović juče se udala za svog izabranika Ivana Vardaja, a venčanje su upriličili u salašu u blizini Novog Sada. Tea Tairović pobrinula se da se ispuni sve bude bajkovito, a za venčanje je navodno izdvojila oko 100.000 evra. Glamurozno… »
Ovako je počela ljubav tee Tairović i njenog muža ivana! Upoznali su se dok je snimala pesmu, zaposlila ga kao svoje…
Kurir 25.04.2025
Muzička zvezda, Tea Tairović, juče, 24. aprila 2025., zavetovala se svom partneru Ivanu Vardaju na večnu ljubav. Pevačica je organizovala tajno venčanje u Novom Sadu, na jednoj predivnoj lokaciji na obali Dunava. Mesto gde su mladenci izgovorili… »
Isplivala fotografija sa venčanja tee Tairović! Mladenci blistaju od sreće, a ova bitna osoba ko je bila pored njih!
Kurir 25.04.2025
Tea Tairović i Ivan Vardaj uplovili su u bračne vode, a tim povodom su upriličili intimnu ceremoniju na obali Dunava u Novom Sadu. U društvu najbližih prijatelja i porodice, mladenci su proslavili ljubav u romantičnom ambijentu pod cvetnom kupolom, u… »
Mlada, mladoženja i svekrva matičarka: Zgodna kuma bila u centru pažnje, sad isplivala nova slika sa svadbe Tee Tairović
Mondo 25.04.2025
Pevačica Tea Tairović udala se juče za Ivana Vardaja na intimnoj ceremoniji u Novom Sadu. Tea Tairović i Ivan Vardaj izgovorili su sudbonosno "da" u četvrtak, 24. aprila, na intimnoj ceremoniji održanoj na obali Dunava u Novom Sadu. U društvu najbližih… »
Šta se dešavalo na svadbi godine: Tea Tairović "pukla" 100.000 evra, neke zvanice nisu ispoštovale njenu molbu
Telegraf 25.04.2025
Muzička zvezda, Tea Tairović, juče, 24. aprila 2025., zavetovala se svom partneru Ivanu Vardaju na večnu ljubav. Pevačica je organizovala tajno venčanje u Novom Sadu, na jednoj predivnoj lokaciji na obali Dunava. Mesto gde su mladenci izgovorili… »
Isplivala slika sa venčanja Tee Tairović! Mladenci blistaju od sreće nakon što su izgovorili sudbonosno "da"
Telegraf 25.04.2025
Tea Tairović i Ivan Vardaj izgovorili su sudbonosno "da" u četvrtak, 24. aprila, na intimnoj ceremoniji održanoj na obali Dunava u Novom Sadu. U društvu najbližih prijatelja i članova porodice, mladenci su proslavili ljubav u romantičnom ambijentu pod… »
Vesti dana »

(Mape) nevreme stiže u Srbiju! Oglasio se RHMZ, hitna upozorenja izdavaće jedan do dva sata unapred, očekujte grad i puno kiše!
Blic pre 43 minutajoš 4 povezane

Tri decenije od zločinačke "Oluje": Dan sećanja na stradale, centralna manifestacija u Sremskim Karlovcima
RTV pre 6 satijoš 1 povezana

Demonstranti iz Novog Pazara blokirali magistralni put ka Crnoj Gori: U Beogradu došli ispred kuće premijera Ðure Macuta (foto,video)
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Prelep gest Luke Dončića čim je potpisao milionski ugovor: "Želim da ostvare snove, kao što sam ja"
Mondo pre 53 minutajoš 1 povezana