Povezane vesti

"Nemanja Nedović bi sada igrao za Golden Stejt": Svetislav Pešić otkrio zašto se to nije dogodilo

"Nemanja Nedović bi sada igrao za Golden Stejt": Svetislav Pešić otkrio zašto se to nije dogodilo

Mondo pre 8 sati
Selektor Svetislav Pešić ističe da bi Nemanja Nedović bio NBA igrač da su duže sarađivali u Crvenoj zvezdi. Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić smatra da bi Nemanja Nedović i danas igrao u NBA ligi, samo da je on malo… »
Pešićeva jako interesantna izjava: „Da sam ja bio trener Zvezde, Nedović bi sada bio u Voriorsima!“

Pešićeva jako interesantna izjava: „Da sam ja bio trener Zvezde, Nedović bi sada bio u Voriorsima!“

Hot sport pre 9 sati
Sigurno da bi mnogo uticao na razvoj njegove karijere! Svetislav Pešić, selektor košarkaške reprezentacije Srbije i čovek sa titulama širom Evrope, otvorio je dušu o jednom od najtalentovanijih srpskih bekova poslednje decenije – Nemanji… »
Pešić: "Da sam ostao trener Zvezde, Nedović bi sada bio u Voriorsima"

Pešić: "Da sam ostao trener Zvezde, Nedović bi sada bio u Voriorsima"

B92 pre 9 sati
Selektor Srbije Svetislav Pešić rekao je da bi Nemanja Nedović imao mnogo bolju karijeru da su njih dvojica duže sarađivali u Crvenoj zvezdi. Pešić je u dva navrata radio kao trener košarkaša Crvene zvezde i tada je imao priliku da sarađuje sa… »
Pešić: "Da sam ostao trener u Zvezdi, Nedović bi sad igrao u Golden Stejtu"

Pešić: "Da sam ostao trener u Zvezdi, Nedović bi sad igrao u Golden Stejtu"

Sportske.net pre 11 sati
Selektor Srbije Svetislav Pešić u okviru Svetske nedelje knjigu u Muzeju iluzija, govorio je o svojoj "Moja igra", a zanimljivu priču ispričao je o Nemanji Nedovići. "Ja znam ko je talenat, a nemoj ti meni da pričaš ko je talenat i ko je Dražen… »

Vesti dana »