Povezane vesti
"Nemanja Nedović bi sada igrao za Golden Stejt": Svetislav Pešić otkrio zašto se to nije dogodilo
Mondo 25.04.2025
Selektor Svetislav Pešić ističe da bi Nemanja Nedović bio NBA igrač da su duže sarađivali u Crvenoj zvezdi. Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić smatra da bi Nemanja Nedović i danas igrao u NBA ligi, samo da je on malo duže ostao na… »
Pešićeva jako interesantna izjava: „Da sam ja bio trener Zvezde, Nedović bi sada bio u Voriorsima!“
Hot sport 25.04.2025
Sigurno da bi mnogo uticao na razvoj njegove karijere! Svetislav Pešić, selektor košarkaške reprezentacije Srbije i čovek sa titulama širom Evrope, otvorio je dušu o jednom od najtalentovanijih srpskih bekova poslednje decenije – Nemanji Nedoviću… »
Pešić: "Da sam ostao trener Zvezde, Nedović bi sada bio u Voriorsima"
B92 25.04.2025
Selektor Srbije Svetislav Pešić rekao je da bi Nemanja Nedović imao mnogo bolju karijeru da su njih dvojica duže sarađivali u Crvenoj zvezdi. Pešić je u dva navrata radio kao trener košarkaša Crvene zvezde i tada je imao priliku da sarađuje sa Nemanjom… »
Pešić: "Da sam ostao trener u Zvezdi, Nedović bi sad igrao u Golden Stejtu"
Sportske.net 25.04.2025
Selektor Srbije Svetislav Pešić u okviru Svetske nedelje knjigu u Muzeju iluzija, govorio je o svojoj "Moja igra", a zanimljivu priču ispričao je o Nemanji Nedovići. "Ja znam ko je talenat, a nemoj ti meni da pričaš ko je talenat i ko je Dražen Petrović… »
Vesti dana »

Skupština Novog Sada usvojila inicijativu za podizanje spomenika stradalima u padu nadstrešnice
RTS pre 1 satjoš 57 povezanih

I građani na području Vranja imaju pravo na naknadu štete zbog požara
Novi magazin pre 45 minutajoš 20 povezanih

Ruske snage tvrde potpunu kontrolu nad Časovim Jarom posle dugotrajnih borbi
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 26 povezanih